Идеи за прически

Прости упражнения за отслабване

Искам да отслабна, но няма време за фитнес, а диетите не са ми по вкуса ...
Защо не опитате тогава с няколко лесни упражнения, които може да правите по всяко време у дома, в офиса, пред компютъра или докато пазарувате в мола. Тайната на стройната фигура се крие в простичките неща – повече движение и здравословна храна.

Вижте няколко прости упражнения за отслабване, които натоварват мускулите и стягат проблемните зони – корем, дупе, бедра и гърди.
В темата ще намерите препратки към ефективни комплески с упражнения за вкъщи и подходящ хранителен режим.

Прости упражнения за отслабване

Упражнения за плосък корем


Седнете на стола. Изпънете крака и ги повдигнете от пода. Задръжте, пребройте до 15 и върнете в изходна позиция. Повторете упражнението най-малко 40 пъти на ден. В начална позиция стегнете коремната преса, в изходна отпуснете.

Ако го правите редовно, това упражнение помага за укрепване на коремните мускули. Вижте още

полезни навици за плосък корем




Упражнения за стягане на дупето


Обърнете внимание на стола върху който седите. Мускулите на седалището не обичат меки повърхности. За сгетнато секси дупе по-добре изполвате твърд стол с права облегалка.

Приклякайте вместо да се навеждате всеки път, когато се наложи да вдигнете нещо от земята. Правете го без да се опирате никъде. Това простичко упражнение натоварва седалищните мускули и помага за стягане на дупето. Съчетайте с подходящо хранене при целулит, за още по-добър ефект.


Упражнения за стягане на бедрата


Най-доброто упражнение за стягане на бедрата е изкачване на стълбите пеша. Просто спрете да се возите на асансьор и да ползвате ескалаторите в мола.

Изкачвайте стълбите пеша по няколко пъти на ден. Това гарантирано ще направи бедрата ви стегнати, особено ако живеете на по-високите етажи. За хубави бедра без целулит опитайте домашни рецепти с морска сол или кафе


Упражнение за стягане на гърдите


Поставете ръце на масата с опрени длани и разперени лакти. Направете движение все едно ще ставате, но не го правете. Натиснете постепенно докато усетите тежестта на тялото си. Ще почувствате натоварване на гръдната мускулатура. Пребройте до 20 и отпуснете.

Поставете ръце на масата с опрени длани и сплетени пръсти. Сгънете лактите за повече опора и натиснете докато усетите натоварване на мускулите. След това прехвърлете тежастта на тялото ту на едната длан, ту на другата. Повторете 5 пъти и отпуснете.

Повторете тези простички упражнения най-малко 30 пъти на ден, за да има ефект. За хубав бюст и здраво тяло, съчетайте с храни предпазващи от рак на гърдата


Вижте още:

Как да подготвим тялото за плажа

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации