Оригинални кошнички от хартия

Оригинални кошнички от хартия Разгледайте 12 снимки с оригинални кошнички от хартия - много интересни идеи за великденски кошнички за яйца

Можем да ги използваме и като вдъхновение за опаковка на подаръци, кошнички с бонбони и сладки неща за деца или уникални опаковки за рожден ден и други поводи.

От парче хартия и малко въображение могат да се сътворят чудеса, вижтеОригинални кошнички от хартия

Скосени кошнички от хартия с цветя Продълговата кошничка от хартия с пеперуди Овални кошнички от рециклирана хартия с декупажни яйца Кошничка за яйца от картон с оригинална украса пиленце Великденска кошница от хартия с рози Кошничка за яйца от шарена хартия с украса от цветя и панделки Квадратна кошничка от хартия с уникална украса Великденска кошничка за момиченце с голяма картинка и панделка Кошничка от пъстра хартия - цилиндър с оригинална украса Лесна кошничка за яйца от розова хартия на точки Оригинална кошничка от хартия с яйца и пиленца Великденски кошнички от хартия - 4 вида кошнички за яйца и бонбони


Повечето кошнички се правят много лесно, така че опитайте. За декорацията им могат да се използват всякакви неща - панделки, дантелки, цветя, хартиени пеперуди, пиленца, зайчета и други, а за да пазим природата може да използваме рециклирана хартия.

Впрочем освен от хартия, великденски кошнички за яйца могат да се направят от най-различни рециклирани материали. Страхотни идеи ще намерите в линка, така че останете на празнична вълна с Хубава жена.

Още оригинални идеи за Великден
Великденски яйца - Специална селекция

Великденски яйца
6 техники за боядисване на великденски яйца
Великденски яйца с дантела
Мраморни яйца с лак за нокти
Златни великденски яйца
Великденски яйца с коприна

Великденска украса
Великденска декорация
Великденска украса за дома
Празнична трапеза за Великден

>

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Google+

facebook