Идеи за прически

Великденски яйца с личица

Великденски яйца с личица Ако търсите нещо супер лесно, много забавно и страшно ефектно за Великден, не пропускайте тази тема.

В нея ще видим как да си направим великденски яйца с личица – интересни идеи за декорации, които стават за нула време, а яйцата изглеждат много оригинално.

За да си направим забавни великденски яйца, като тези на снимката, не ни трябват дори боички, един черен маркер и малко въображение стигат.



Просто сварете яйцата предварително, оставете ги да се охладят и започнете да рисувате

Как да си направим яйца с личица

Може да си нарисувате великденски яйца с най-различни муцунки – усмихнати, тъжни, уплашени, ядосани, замислени и т.н. Ако предпочитате използвайте флумастер или тънка четка с акрилна боя

Разни муцунки за великденски яйца с личица

Как да изглеждат личицата – остава на вашата фантазия. Подходящи са всякакви рисунки в комиксов стил: и по-сложни и съвсем простички, като тази колекция от яйца с мустаци:

Яйца с мустаци - супер лесна декорация на яйца за Великден

Може да си направите най-различни личица – със светъл тен или по-мургавички като използвате съответно бели или тъмни яйца.

Тъмно яйце с мургаво личице

Ако рисуването не е вашата стихия, предварително скицирайте с молив и после повторете с маркера.

Яйца с личица на човечетата от “Южен парк“

Така лесно може да се справите и с по-трудни рисунки и да си направите яйца с лицата на любими анимационни герои. Например: човечетата от “Южен парк“, “Междузвездни войни“, Смърфове, Барбарони и т.н.

Великденски яйца с лица на анимационни герои

Ако предпочитате нарисувайте личица на предварително боядисани яйца, стават още по-ефектни. Също така може да използвате акрилни бои в различни цветове или цветни маркери и флумастри.

Яйчица с личица нарисувани с акрилни бои

Яйца с личица са много оригинален подарък за Великден, който със сигурност ще впечатли близките и приятелите ви.

Оригинален подарък за Великден - яйца с личица

От тях се получават и много интересни великденски декорации за украса на дома и празничната трапеза, така че ако искате заложете на забавното тази година.

Яйца с личица - забавна великденска украса

Супер лесни за изпълнение, много ефектни и страшно забавни, великденските яйца с личица са добра идея за празниците, особено ако сте оставили украсяването на яйцата за последния момент. Лично аз смятам да опитам, опитайте и вие.

Смешни великденски яйца с личица


Още интересни идеи за Великден:
Великденски яйца - Специална селекция
Декорация на яйца с подръчни материали
Мраморни яйца с лак за нокти
Боядисване на яйца с вратовръзки
Великденски яйца за деца – снимки

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации