Идеи за прически

Модерни обувки есен-зима 2012/ 2013

В предишна тема видяхме част от модните тенденции за обувки есен-зима 2012/ 2013, сега ще продължим с още модерни обувки за новия сезон.

Дамските обувки в новите колекции са много разнообразни като стил, дизайн и цвят, струва си да им обърнем повече внимание.

В днешната подборка ще разгледаме някои от най-интересните дизайни за есен-зима 2012/ 2013 - модерни обувки според височината на тока и формата на подметката. Ще видим кои са горещите трендове при вечерните обувки, супер модерни златни обувки, атрактивни обувки с принтове и др.

обувки тенденции есен-зима 2012-2013

Започваме с безспорния фаворит, любимите на много дами високи обувки, които и този сезон триумфират на модния подиум.

Високи токчета есен-зима 2012/ 2013
Високи обувки с тънки токове показаха почти всички брандове. Някои от моделите са с изчистен класически дизайн, заострени или заоблени отпред. При други високия ток е съчетан с интересни детайли – открити пръсти, платформа в предната част, каишка около глезена, дебела подметка в контрастен цвят и т.н.

дамски обувки на висок ток

Високи обувки може да носим с всякакви дрехи в различни стилове. За повече сексапил опитайте:
Елегантна талия – секси тренд за Есен/Зима 2012/13

Обувки с дебели токове есен-зима 2012/ 2013
Много дизайнери представиха дамски обувки с дебели токове, с разнообразни форми – скосени, трапецовидни, заоблени, конусовидни, квадратни, изобщо всякакви.
Особено впечатление прави елегантния дизайн на Chloe, атрактивните модели с големи катарами на Marc Jacobs и контрастните дебели токове в колекциите на Dries Van Noten и Cynthia Rowley.

дамски обувки с дебел ток

Обувките с дебели токове изглеждат стабилни и удобни за носене, а в съчетание с подходящи ежедневни дрехи се получават интересни сетове. За повече комфорт опитайте горещия тренд:
Гигантска Мода Есен-Зима 2012-2013

Платформи есен-зима 2012/ 2013
Обувките на платформа тази есен имат изключително интересни дизайни в различни стилове. Може да избираме измежду ретро визията на Louis Vuitton, които показаха страхотни обувки в два цвята, украсени с камъни. Ултра модерните платформи на Belenciaga също са в няколко цвята, а подметките имат много интересни форми. Marni показаха равни платформи в контрастен цвят, а Theyskens’ Theory заложиха на атрактивните форми и изчистения дизайн.

дамски обувки на платформа

Платформите по принцип са едни от най-впечатляващите обувки, които в съчетание с подходяща чанта могат да направят изключително атрактивен и най-обикновения тоалет.
Какви са модните тенденции за Чанти Eсен-Зима 2012-2013 може да видите тук.

Ниски обувки есен-зима 2012/ 2013
Наред с обувките на равна подметка – мокасини, спортни обувки и вечно модерните балетни пантофки, дизайнерите представиха за тази есен много интересни обувки на нисък ток. Особено впечатляващи са моделите на Prada – дамски обувки с вързанки в мъжки стил, съчетание от кожа и лак, с големи платформи и четвъртити токове. Обувките на Marc Jacobs пък се открояват с атрактивните си детайли – големи езици и катарами.
Ботите на нисък ток този сезон също изглеждат много елегантно, особено в колекциите на Derek Lam и Anna Sui.

дамски обувки с нисък ток

Разбира се ниски обувки можем да носим всякак, а за по-интересна визия опитайте: в съчетание с дебели чорапи, тесни панталони и джинси за ежедневието, а за офиса пробвайте горещия тренд:
Костюми с принтове есен-зима 2012-2013

Вечерни обувки есен-зима 2012/ 2013
Безспорно едни от най-атрактивните дизайни при обувките за новия сезон ще откриете в колекциите от вечерна мода. Дизайнерите показаха много красиви вечерни обувки – истински произведения на изкуството. Особено впечатление правят блестящите обувки в златно или сребърно на Valentino и Christian Siriano. Dolce & Gabbana представиха разкошни обувки със златни бродерии, а Jason Wu показаха елегантни обувки с изящни златни орнаменти.

блестящи обувки, дамски обувки със златни орнаменти

За повече разкош опитайте в съчетание с тоалетите от горещия моден тренд: Брокат и златни бродерии Есен/Зима 2012-13

Обувки с принтове есен-зима 2012/ 2013
Принтовете този сезон са горещ тренд при дамските дрехи, естествено е да присъстват и в модерните обувки за есен-зима 2012/ 2013. Някои дизайнери показаха есенни обувки с красиви флорални, геометрични и дигитални принтове в пастелни или наситени, ярки нюанси. Подобни модели внасят повече цвят и настроение в модата за студените месеци.

есенни обувки на цветя

Обувките с принтове добавят акцент в сетовете с едноцветни дрехи, а в съчетание с принтове в облеклото се получават много атрактивни комбинации. Вижте горещия тренд:
Щампи на Цветя Есен/Зима 2012/2013

И накрая един тренд, с който няма как да не ви забележат в калното и студено време:

Златни обувки есен-зима 2012/ 2013
Златните обувки този сезон присъстват в много колекции в най-различни нюанси: медно-златно, сребристо-златисто, старо злато, жълто-златисто, зеленкаво-златисто и т.н.
Дизайнерите ги представят не само във вечерната мода, както сме свикнали да ги виждаме обикновено, но и в сетовете с ежедневно облекло.

вечерни и ежедневни обувки в златно

В следващата тема ще продължим със страхотни модели дамски боти, които са абсолютен хит сред есенно-зимните обувки за новия сезон.


Вижте още:
МОДА есен-зима 2012-2013

Не пропускайте:
Новата колекция обувки от Мегияс есен-зима 2012-2013
Обувки онлайн</а>

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации