Идеи за прически

Модно Шоу Victoria’s Secret 2012

Victoria’s Secret взриви нюйоркската сцена със зрелищен моден спектакъл, който по традиция се провежда в края на есента всяка година.

Ангелите на Victoria’s Secret - Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Миранда Кер, Кандис Суанепул, Даутцен Крус, Ерин Хийтъртън, Джордан Дън, Кара Делевин, Магдалена Фраковиак, Джоан Смолс и др. дефилираха с разкошното бельо на известната марка, за огромно удоволствие на отбраната публика.

Адриана Лима и Кандис Суанпоул

черно и червено бельо Victoria’s Secret

костюми с цветя и пеперуди

Божествената бразилка Алесандра Амброзио, която е една от двете “горещи мами“ тази година (другата е другата бразилка - Адриана Лима), бе избрана да представи новия супер скъп сутиен на Victoria’s Secret.

Уникалното произведение на изкуството носи името Floral Fantasy Bra и струва 2,5 млн. долара. Сутиенът е украсен с 5200 скъпоценни камъка – бели, розови и жълти брилянти, аметисти, сапфири, цаворити, рубини и 18-каратово златно цвете в средата.

Алесандра Амброзио

костюми с пера

Миранда Кер

Скъпоценният сутиен Fantasy Bra е кулминация в ежегодните шоута на Victoria’s Secret, а честта да го представи всяка година се пада на някой от ангелите. Миналата година това беше Миранда Кер (на горната снимка вдясно)

Както обикновено и тазгодишното шоу на известната марка предложи на публиката вълшебен спектакъл с много сексапил, финес и красота.

костюми с камъни и кристали

костюми бельо

Викториас Сикрет Шоу 2012

Бляскавото шоу премина под знака на няколко теми: цветя, цирк, барок, готик и винтидж, а моделите дефилираха в пищни костюми с пера и пайети.

Victoria’s Secret показа невероятни дизайни на дамско бельо от фини материи, с дантели и къдрици. Атрактивни костюми с корсети, обсипани с камъни, мъниста и кристали, допълнени от ефектни аксесоари.

бяло и розово бельо

корсети с камъни и мъниста

сценични костюми цирк и готик

Изпълненията на Риана, Джъстин Бийбър и Бруно Марс забавляваха публиката.

Грандиозният спектакъл ще се излъчи на 4 декември за зрителите на телевизия CBS, така че ще се наложи да почакаме да достигне и до нас. За сега ще трябва да се задоволим само със снимките и с това триминутно видео:

Victoria’s Secret Fashion Show 2012





Вижте още:
6 секси неща, които трябва да имате в колекцията си бельо
Victoria’s Secret Бански 2012

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации