Идеи за прически

Най-модерните Боти и Ботуши 2014

Боти и ботуши 2014
В темата ще намерите отговор на въпроса кои са най-модерните боти и ботуши за есен-зима 2014, как да ги носим и с какво да комбинираме.

В момента е разгара а сезона и в повечето магазини има големи намаления. Вижте за кои модели боти и ботуши си струва да похарчим пари.

В подборката са включени зимни обувки според последните тенденции, които ще са актуални и за следващия сезон.


Елегантни боти на ток

Отличен избор за всички дами, които носят високо. Впрочем елегантни боти на ток не са излишни за ничий гардероб, тъй като на тях може да се разчита винаги и при всеки повод, както за специалните моменти, така и за ежедневието. Сред новите модерни боти за есен-зима 2014 има много елегантни модели на ток:

Елегантни боти на ток

1. Спортно-елегантни боти с платформи и ток Moschino
2. Елегантни черно-бели боти на ток Altuzarra
3. Боти от мъхеста кожа с тънък ток Cushnie et Ochs
4. Сребърни боти на висок ток Julien Macdonald

Полуботи с връзки

Чудесен избор за офиса или за ежедневието при меко време. Изглеждат много добре в съчетание с пола или рокля. Въпреки, че не могат да се носят в люта зима, инвестицията в този вид боти си струва парите, защото ще са на мода и през пролетта. Изобщо не се замисляйте, купувайте, ако намерите на изгодна цена. За вдъхновение вижте някои от най-красивите полуботи с връзки за есен-зима 2014:

Полуботи с връзки

1. Елегантни полуботи Chloe
2. Полуботи до глезена Catherine Malandrino
3. Лачени полуботи над глезена Gucci
4. Полуботи в два цвята Roksanda Ilincic

Боти и ботуши с отворени пръсти

Не стават за газене в снежните преспи, за това пък са идеални за специалните поводи през зимата. На закрито няма да ви е студено "без пръсти". Може да съчетаете с вечерен тоалет, костюм с къса пола или ефектна зимна рокля. Боти и ботуши с отворени пръсти са на мода през последните няколко сезона, със сигурност ще са актуални и през пролетта, така че си струва инвестицията. Вижте най-интересните модели за есен-зима 2014:

Боти и ботуши с отворени пръсти

1. Прозрачни боти без пръсти Jeremy Scott
2. Велурени ботуши с отворени пръсти Kenneth Cole
3. Пищно декорирани боти без пръсти Jason Wu
4. Бели ботуши на очички с открити пръсти Kenzo

Боти и ботуши с каишки

Добър избор за всички момичета, които искат да изглеждат различно в краката. Моделите с каишки и катарами са интересни. Изглеждат свежо и се съчетават перфектно с дънки и дрехи в рокерски стил. Някои от тях имат топла подплата и могат да се носят в снега, други са идеални за по-топло време в комбинация с къс панталон или секси мини пола. Ето някои от най-атрактивните боти и ботуши с каишки за есен-зима 2014:

Боти и ботуши с каишки

1. Ниски боти с каишки Marni
2. Боти на скосен ток с катарами Isabel Marant
3. Ботуши с множество каишки и катарами Prabal Gurung

Боти и ботуши с метални декорации

Металните декорации са хитова тенденция в модата при обувките за новия сезон, така че ако намерите изгодно, смело инвестирайте. Може да се каже, че това са най-модерните боти и ботуши в момента. Сигурна съм, че ще присъстват и в пролетните колекции. Ако предпочитате изберете по-семпъл вариант (боти с капсички например) или по-атрактивен (тежки ботуши с метални вериги) Подобни модели се съчетават добре с дрехи в стил пънк – една от топ тенденциите за сезона.

Пънк боти и ботуши

1. Пънк боти с метални декорации Versace
2. Тежки ботуши с метални вериги Chanel
3. Пънк ботуши на платформа с перли Alexander McQueen

Боти и ботуши с животински шарки

Ако нямате нито един чифт зимни обувки с животинска украска и намерите нещо изгодно, непременно си вземете. Сега са модерни шарките леопард и питон. Инвестицията в подобни модели си струва, защото почти са се превърнали в класика, има ги всеки сезон. Съчетават се добре с едноцветно палто или с монотонно облекло. Може да засилите ефекта като комбинирате с еднаква чанта с животински принт. Вижте най-впечатляващите боти и ботуши с животински шарки за есен-зима 2014:

Боти и ботуши с животински шарки

1. Леопардови боти DKNY
2. Змийски ботуши Gucci

Ботуши над коляното

Височината на ботушите над коляното е топ тенденция за сезона. Ако намерите такива супер модерни ботуши на изгодна цена, изобщо не се колебайте да похарчите пари за тях. Някои от новите модели са направени от велур и прилепват плътно по краката като чорап, други са изработени от кожа с ефектно изрязана долна част, трети са удължени само отпред на коляното и т.н. Вижте най-модерните ботуши над коляното за есен-зима 2014:

Ботуши над коляното 2014

1. Високи ботуши 3.1 Phillip Lim
2. Изрязани ботуши на ток Chanel
3. Ботуши тип чорап Chado Ralph Rucci

Секси ботуши чизми

Идеален избор за дамите с хубави дълги крака. Чизмите са много модерни през този сезон. Дизайнерите ги представиха в съчетание с ултра къси минита, като една от най-вълнуващите атракции на модния подиум за есен-зима 2014. Подобни ботуши изглеждат много секси и гарантират, че няма да останете незабелязана:

чизми ботуши 2014

1. Велурени чизми с ток Emilio Pucci
2. Изрязани чизми с каишки Prabal Gurung

Практични дълги ботуши

Разумен избор за студа, кишата и снега. От опит знам, че само един чифт ботуши за зимата никога не е достатъчен, а в разгара на сезона се пазарува най-изгодно. Може да попълните колекцията си с нови дълги ботуши. Изберете универсалната дължина под коляното, подходяща е за всеки. Подобни модели се комбинират лесно с различни връхни дрехи (елегантни палта, спортни якета, кожуси и т.н.) Могат да се носят както с панталони, така и с рокли или поли. Вижте най-модерните дълги ботуши за есен-зима 2014:

дълги ботуши 2014

1. Кожени ботуши с висока предна част 3.1 Phillip Lim
2. Лачени ботуши в два цвята Derek Lam


1 коментар :
  1. Чизмите са любимите ми ботуши! Уникални са, но са предназначени за високите и по- слаби дами. Купих си чизми от стреч, еко кожа по крака за 90 лв. Изглеждат много секси! Мисля да ги комбинирам с дънки слим,туника или блузон. Аксесоари- шапка и кожени ръкавици. Мисля, че ще се получи много fashion!

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации