Идеи за прически

Украса на маса за Свети Валентин

Вижте 9 страхотни идеи с украса на маса за Свети Валентин - 9 начина да покажем обичта си на любимите хора.

Разгледайте снимки с най-впечатляващите романтични декорации, с препоръката да ги използвате по-често, не само на празника.

Украса на маса за Свети Валентин


Украса за романтична вечеря на Свети Валентин

Изобщо не е необходимо да харчим цяло състояние, нито да губим време, за да създадем специална атмосфера послучай празника. Достатъчни са малко средства и много любов. Тайната на съвършената украса се крие в дребните детайли, мислете за тях и за любимия човек. Ако сте планували романтична вечеря на Свети Валентин, няколко свещи, червени рози и бутилка вино са достатъчна украса. Като допълнение за повече романтика задължително прибавете блясък в очите.

Украса за романтична вечеря на Свети Валентин

Декорация на маса за Свети Валентин

Червеното – цветът на любовта и страстта е най-популярният цвят за декорация на маса за Свети Валентин. Снимката по-долу дава добра идея с цялостна концепция за аранжиране на масата в червено. Използван е сервиз за хранене в бяло и тъмносиньо с червени орнаменти, който контрастира идеално с червения акцент на покривката. В центъра на масата са поставени ваза с прекрасни червени рози и снимка на влюбените. Ароматни свещи в прозрачни чаши допълват декорацията.

Декорация на маса за Свети Валентин

Романтична декорация за маса за Свети Валентин

На следващата снимка е представена в детайли още една романтична декорация за маса, аранжирана в червено. Аранжировката включва бяла подложка, върху която са подредени една върху друга 3 вида чинии – голяма сребърна, средна червена и малка бяла с дантелен кант. Върху малката е поставена купичка с голямо червено сърце. Приборите, чашата и кърпата за хранене също са в червено. За декорацията е използван венец от червени рози, малки свещи в сребърни чашки и декоративни камъчета в сребристо и червено.

Романтична декорация за маса за Свети Валентин

Украса на маса с рози за Свети Валентин

Червеното далеч не е единственият възможен цвят за украса на масата за Свети Валентин. Красивата аранжировка от следващата снимка е изпълнена в свежи светлосини тонове, съчетани с бяло. Използвани са подложки и сервиз за хранене с леопардови шарки в синкави нюанси и пъстър букет от рози за украса на масата. Разпилените по покривката листенца от рози засилват романтичното настроение. Още украса с рози

Украса на маса с рози за Свети Валентин

Украса за вечеря на свещи на Свети Валентин

Ако предпочитате украса в по-непринуден стил, следващата декорация дава много добра идея за Свети Валентин. Направена е от чаени свещи, поставени в най-обикновени буркани, подбрани с различна големина, украсени с панделки и подредени в средата на масата върху плетена дантелена подложка, а вместо покривка е използвано парче зебло. Лесна, простичка и много оригинална украса за вечеря на свещи. Още идеи за украса със свещи тук.

Украса за вечеря на свещи на Свети Валентин

Пищна декорация за Свети Валентин

Украсата на масата от следващата снимка е съчетана с пищна декорация на стената от типа ”направи си сам”. Получава се красива композиция в червено и розово. Украшението на стената представлява 6 цветя от хартия с различна големина, окачени върху дървена поставка. Масата е застлана с прозрачна покривка, декорирана с букет цветя и хартиени сърца с ефектно изрязани фигури. Вижте още идеи за декорация Свети Валентин

Пищна декорация за Свети Валентин

Украса за кафе на Свети Валентин

Следващите аранжировки дават две страхотни идеи за декорация на масата за кафе на Свети Валентин. За първата са използвани живи цветя в пастелни тонове (карамфили и гербери, например), подредени под формата на сърце, потопено в съд с вода. Втората украса е направена от хартиени сърца в червено и нежно розово, прегънати през средата и подредени върху масата под формата на цветя с различна големина. Получава се много красиво!

Украса за кафе на Свети Валентин

Красива маса за гости на Свети Валентин

Създаването на интимна обстановка е чудесно за двама, но едва ли е уместно, ако очакваме повече гости. В този случай е добре да изберем по-неутрална украса за вечеря на Свети Валентин, като тази красива маса за гости на снимката. За декорацията са използвани две високи сребърни свещи и две малки букетчета цветя. В средата на масата има сребърен поднос с курабийки с форма на сърца, а в чинията на всеки гост е поставено по едно сърце курабийка.

Красива маса за гости на Свети Валентин

Украса на маса с букет от бонбони за Свети Валентин

Ако погледнем от практичната страна на нещата, букета от бонбони е най-подходящ за украса на масата за Свети Валентин. Както се казва с един куршум два заека – хем имаме декорация, хем после десерт. На последната снимка от нашата подборка виждате страхотна аранжировка за стъклена маса, украсена с букет от бонбони. Използван е сервиз за хранене с червени орнаменти и червени кристални чаши, а букета е направен в червено и сребристо.

Украса на маса с букет от бонбони за Свети Валентин


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации