Украса Свети Валентин тип "Направи си сам"

Украса Свети Валентин
Седмица преди Свети Валентин търсим най-добрите идеи за украса послучай празника на влюбените.

Днешната подборка е за всички сръчни ръчички, които обичат да запълват времето си с красота, сътворена от самите тях.

Разгледайте креативни идеи за декорация тип "Направи си сам", които се реализират лесно и могат да се направят от подръчни материали.


9 идеи за домашна украса Свети Валентин


1. Декорация за дома за Свети Валентин - цялостна концепция за украса на стаята. Аранжировката включва ефектно украшение за стената и прозореца - голямо цвете, което стои като перде с дългите си краища от ефирна материя. Масата е застлана с червена покривка, а върху нея има ваза с букет от клонки и сърчица. Композицията завършва с ароматни свещи във високи чаши.

2. Украса сърца от хартия - сърцата са идеалната декорация за Свети Валентин. Може да си направим гирлянд от големи сърца за украса на стените и малки сърца с ласета (закачалки за окачване). Използвайте гланцово блокче с едноцветна хартия в розово и червено или шарена декоративна хартия.

3. Дърво със сърца - украса за Свети Валентин от хартия. Дървото е направено от дървесни клонки, поставени във висока ваза, за да стоят стабилно. Върху клончетата са набодени 2 вида хартиени сърца - червени на бели точки от декоративна хартия и бели сърца на буквички, изрязани от вестник.

4. Буркани с плаващи свещи - чудесна идея за украса от рециклирани материали. Вместо свещници може да се използват непотребните празни буркани. Напълнете с вода, поставете плаващи свещи, аранжирайте с панделка или с конопена връвчица и украсата е готова.

5. Украса за свещи - фенери от хартия за Свети Валентин. На петата снимка виждате много оригинална аранжировка от 4 свещи, поставени в хартиени кубчета. Върху стените на всяко кубче са изрязани сърца и букви от думата LOVE. Подобна украса може да се направи от картон или от някакви опаковки (готови кутийки). Задължително ползвайте свещи в чаши, за да не стане беля.

6. Композиция свещи за Свети Валентин - елегантната декорация от шестата снимка дава страхотна идея за аранжиране на свещи с гердани от перли и червени мъниста. Използвани са 3 чаени свещи, поставени в различни по височина свещници от стъкло. Декоративен венец допълва композицията. Още идеи за украса със свещи може да видите тук.

7. Декорация за маса - Разбира се най-лесно можем да декорираме масата с готова украса. В специализираните магазини има много неща, номера е да подберем и съчетаем всичко така, че накрая да се получи евтина и оригинална декорация, като тази от седмата снимка - ваза с изкуствени цветя и разноцветни сърца. Още идеи за украса на маса тук.

8. Украса Свети Валентин Цветя - На осмата снимка виждаме различни варианти за украса с цветя: Свещник с роза от винена чаша, обърната със столчето нагоре. Свещник с гербер от висока чаша със столче. Декорация от карамфили като сладолед във фуния. Дърво от рози, поставено в саксия и украсено с панделка. Още идеи за украса с цветя тук.

9. Украса сърца от дантела - красивата декорация от деветата снимка представлява червено цвете с дантелено сърце, посадено в сладка саксийка на малки сърчица. За реализацията на оригиналната идея могат да се използват рециклирани материали - парченца дантела, някакъв твърд плат (например кадифе) или декоративна хартия, а за поставка - пластмасова кофичка.

Направи си сам оригинални декорации за Свети Валентин


декорация за дома за Свети Валентин Украса сърца от хартия за Свети Валентин Украса за Свети Валентин от хартия - дърво със сърца Украса Свети Валентин - буркани с плаващи свещи Свети Валентин украса за свещи Украса Свети Валентин със свещи Свети Валентин украса за маса Украса Свети Валентин Цветя Украса Свети Валентин сърца от дантела


>

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Google+

facebook