Идеи за прически

Романтична украса със свещи

Романтична украса със свещи за Свети Валентин
Свещите създават специална атмосфера и изпълват дома с романтика и красота.

В темата ще намерите чудесни идеи за романтична украса със свещи, които може да използвате за специалните мигове с любимия човек.

Подбрахме за вас лесни и много ефектни декорации за Свети Валентин.

Вижте нашите предложения за романтика на свещи:


9 идеи за романтична украса със свещи за Свети Валентин


1. Плаващи свещи с цветя - романтична украса, която може да се използва за декорация на масата за Свети Валентин или друг специален повод. Направена е от плаващи свещи, потопени във високи чаши с цветя.

2. Фруктиера със свещи - лесна украса за Свети Валентин може да се направи от кристална фруктиера и различни видове свещи, подредени върху нея. Получава се ефектна аранжировка, която се мести лесно.

3. Плаващи свещи с плодчета - романтична декорация за нощното шкафче или масичката в хола. Направена е от плаващи свещи, поставени в различни по-големина чаши с вода и декоративни плодчета.

4. Аранжировка със свещи - романтична украса за Свети Валентин може да се подреди много бързо върху кристален поднос. За повече ефект използвайте различни свещници с високи свещи и малки свещи в чаши.

5. Романтична украса на банята за Свети Валентин - За романтика в детайлите използвайте свещи, розови листенца, ягоди и бутилка вино. За останалото използвайте въображението си...

6. Големи свещи с мъниста - Романтична атмосфера в спалнята може да създадете с красиви големи свещи, декорирани с мъниста. Изберете ароматни свещи с чувствени ухания за още по-голям ефект.

7. Свещи със сърца за Свети Валентин - за ефектна декорация на дома послучай празника потърсете свещи, аранжирани със сърца. Може да изберете аранжировка в бяло и червено - цветовете на любовта.

8. Тенджера с плаващи свещи и розови листенца - Семпла, но много ефектна романтична декорация може да се направи от обикновена тенджера с вода, в която да се поставят плаващи свещи и розови листенца

9. Романтична украса с голяма свещ и венец - може да използваме идеята за вечеря на свещи за Свети Валентин или друг специален момент. Изберете красива голяма свещ и съчетайте с каквото ви харесва.

Романтична украса с плаващи свещи с цветя Лесна украса за Свети Валентин с фруктиера със свещи Романтична декорация с плаващи свещи с плодчета Романтична аранжировка със свещи за Свети Валентин Романтична украса на банята за Свети Валентин със свещи, розови листенца, ягоди и бутилка вино Големи свещи с мъниста за романтична атмосфера в спалнята Свещи със сърца за Свети Валентин за декорация на дома в бяло и червено Семпла, но много ефектна романтична декорация от тенджера с плаващи свещи и розови листенца Романтична украса за вечеря на свещи с голяма свещ и венец


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации