Идеи за прически

Декорация с рози за Свети Валентин

Декорация с рози за Свети Валентин
Червената роза - символ на любовта, казва "Обичам те!" с езика на цветята. Ухае прекрасно и радва окото с красотата си. Нима има нещо по-подходящо от рози за празника на влюбените.

В темата ще намерите страхотни идеи за романтична украса за Свети Валентин с рози, които се правят за нула време и изглеждат невероятно. Използвайте ги по-често, не само за 14-ти февруари.

Вижте как с много любов и малко фантазия всеки миг може да стане специален:


9 идеи за лесна декорация с рози за Свети Валентин


1. Букетче червени рози в чаша - Добра идея за лесна и ефектна декорация за Свети Валентин. Направена е от 3 червени рози с къси дръжки и малко зеленина, поставени в ниска стъклена чаша, аранжирана с панделка. Идеална е за романтична украса на всяко кътче от дома.

2. Аранжировка с рози за Свети Валентин - Изберете няколко ефектни вазичики със средна големина. Във всяка от тях поставете по една роза и украсата е готова. Може да подредите вазите заедно в композиция или да ги използвате за украса на къщата поотделно.

3. Декорация с рози в малка ваза - Чудесна идея за бърза декорация за Свети Валентин, с която може да се украси както празничната маса, така и нощното шкафче в спалнята или секцията в хола. Може да използвате ароматен сорт розови рози и малка квадратна ваза, както на снимката или да импровизирате с каквото имате под ръка.

4. Украса на маса с листенца от рози - Декорацията е подходяща както за романтична вечеря на Свети Валентин, така и за сватбена украса на маса или празнична украса на трапезата за интимните моменти с любимите хора. Пакетче листенца от рози върши чудеса. За повече ефект съчетайте с ароматни свещи.

5. Плаващи свещи с розови листа - Страхотна декорация за Свети Валентин или за сватбена украса на маса в розово. Направена е от плаващи свещи, поставени във високи кристални чаши с вода и стръкчета изкуствени рози. А в съчетание с розови листа, разхвърляни по бялата покривка и малки свещи в розови чашки изглежда още по-впечатляващо.

6. Украса на легло с листенца от рози - Специална декорация на спалнята за Свети Валентин с листенца от червени рози, подредени върху леглото под формата на сърце. В средата е поставена бутилка шампанско с две чаши върху сребърен поднос. Възглавниците са украсени с рози, а по останалата част от леглото са разпръснати листенца от рози.

7. Декорация на маса за Свети Валентин - Ефектна декорация за празничната маса послучай деня на влюбените може да се направи и от подръчни материали в последния момент. Например от елхови играчки в червено от коледната украса. Комбинирайте с 2-3 вази с рози или други червени цветя. Подредете всичко върху поднос и поставете в средата на масата.

8. Украса на маса със свещи и цветя - Друг вариант за лесна декорация на масата за Свети Валентин е със свещи и цветя. Може да използвате бели високи свещи, поставени в чинийки, аранжирани с рози или други червени цветя. Получава се красива композиция в бяло и червено - цветовете на любовта. Още идеи за украса със свещи тук.

9. Букет червени рози във ваза - Още една идея за украса на масата за закуска на Свети Валентин. Букет червени рози в съчетание с купа ягоди и тематичен сервиз за кафе на сърца биха могли да създадат неповторима интимна атмосфера за сутрешното кафе с любимия човек.

Лесна декорация с букетче червени рози в чаша за Свети Валентин Аранжировка с рози за Свети Валентин Бърза декорация за Свети Валентин с рози в малка ваза Украса на маса с листенца от рози за Свети Валентин Страхотна декорация за Свети Валентин с плаващи свещи с розови листа Украса на легло с листенца от рози за Свети Валентин Декорация на маса за Свети Валентин Украса на маса със свещи и цветя за Свети Валентин Украса на масата за закуска на Свети Валентин с букет червени рози

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации