Идеи за прически

2013 Годишен Хороскоп за Всички Зодии

Какво ни очаква през новата година, вижте общ Хороскоп за 2013 година и
Годишен Хороскоп за Всички Зодии


Овен (21 март – 20 април)
През 2013 на овните ще се наложи да вземат важни решения и да действат съобразно интересите си. Предстоят промени в личен и професионален план. Имате всички шансове да се раелизирате успешно в нова сфера, да смените професията или да започнете собствен бизнес.
Овен годишен хороскоп за 2013
Най-активният ви период е от средата на март до 20 април, а през третата декада на март ще се случи най-важното за вас събитие на годината. До юли ви очакват много пътувания и социални контакти. Полза ще донесат срещите с образовани и влиятелни хора. Периодът е благоприятен за скъпа покупка, например нова кола. През втората половина на годината късметът ще е с вас в домашната сфера. Това може да означава по-голямо жилище или подобряване на жизнения стандарт. В любовта през 2013 няма да ви е много лесно. На овните с дългогодишни връзки ще се наложи да се борят отново за сърцето на половинката си, а на необвързаните предстоят множество авантюри. Ако мечтаете за сериозна връзка и семейство, спрете навреме и изберете човека, с който се чувствате най-добре.

Телец (21 април – 20 май)
2013 ще донесе позитивни промени за телците. Ще успеете да намерите ниша, в която тихо и спокойно да правите пари, докато другите се приспособяват към новите правила на играта. Ако имате собствен бизнес, не разчитайте прекалено на субсидии, пари от европейски програми или помощ от страна на държавата. Не се тревожете, прекрасно ще се справите и сами.
Телец годишен хороскоп за 2013
Най-активният ви период е от средата на април до края на май. През първото полугодие ще увеличите финансиите си значително. Периодът е благоприятен за инвестиции или скъпи покупки. Ще се увеличи заетостта на телците, работещи в сферата на изкуството и занаятите. Повече поръчки значи повече пари, които може да използвате за реализация на отдавна замислен проект. Успехът е с вас в това начинание. През втората половина на годината ви очакват пътувания зад граница и нови запознанства. За телците 2013 не е благоприятна за емиграция, но това няма значение, защото материалното ви положение ще е добро и в родината. В личен план не ви очакват кой знае какви промени. Въпреки това, ако имате дългогодишна връзка през 2013 ще се наложи да формализирате отношенията си.

Близнаци (21 май – 21 юни)
През 2013 на близнаците ще им е трудно да се адаптират към промените. Колкото по-рано промените някои от възгледите си за живота, толкова по-добре. Съдбата ви дава златен шанс да препускате напред. През първата половина на годината ще ви се наложи да работите на макс.
Близнаци годишен хороскоп за 2013
Очакват ви успехи във всички сфери – кариера и професионална дейност, социални контакти и обществени изяви. Ще се ползвате с висок авторитет, както никога до сега, и това изобщо не зависи от социалния ви статус, образованието или материалното ви положение. Моралните ви качества, таланта и уменията ви са достатъчни да очаровате околните. До юли 2013 много близнаци ще получат дългоочаквано признание, ръст в кариерата или значителни успехи в професията и ще се придвижат напред, независимо от положението, в което са били преди това. Втората половина на годината е периодът, през който ще берете плодовете на труда си. Време е да забавите темпото и да обърнете повече внимание на семейството. Финансовата ви стабилност ще ви позволи да похарчите повече пари за почивки, развлечения и хобита.

Рак (22 юни – 22 юли)
За раците 2013 ще се окаже много успешна година. Ще стабилизирате финансовото си положение и ще умножите спестяванията си.
Рак годишен хороскоп за 2013
Вроденият ви стремеж към самоусъвършенстване чудесно импонира на Змията, покровителка на 2013, затова внимателното отношение към жизненоважните решения в живота ви ще помогне да достигнете небивали висини. Проблемите и изпитанията през новата година ще преживеете лесно, занимавайки се със собствените си дела и адаптирайки се с лекота към промените. Най-активните ви месеци са Юли, Август и Декември. През юли и декември късметът ще е с вас, имате всички шансове да постигнете лесни успехи. През декември ще се наложи да мобилизирате силите си за преодоляване на някои трудности и препятствия. 2013 обещава щастие в личния живот на раците. Семейните раци ще увеличат броя на семейството си и още повече ще се сближат с половинките си през второто пологодие, а свободните ще намерят любовта на живота си и много бързо ще формализират отношениета си официално.

Лъв (23 юли – 22 август)
2013 ще подари на лъвовете прекрасни перспективи, но ако представителите на този зодиакален знак не се възползват от предоставената им възможност вместо стремителен полет ги очаква главоломно падение. Най-общия съвет, който може да дадем на лъвовете за годината на змията е: Бъдете по-скромни.
Лъв годишен хороскоп за 2013
Това на първо място се отнася до начина ви на живот и леката ви склонност ви към “баровски маниери“. Още в началото на годината е добре да създадете стабилен финансов фон, за да може да поддържате стандарта на живот, с който сте свикнали през цялата година. Пари няма да ви липсват, ако сте малко по-умерени в харченето. Април е силният ви месец. Късметът ще е на ваша страна, очаква ви повишение в службата или значителни успехи, ако имате собствен бизнес. През летните месеци трябва да сте по-бдителни, особено през юни, когато ще се наложи да затвърдите позициите си в службата или на пазара, ако работите за себе си. В любовта през 2013 на лъвовете никак няма да им е лесно. Онези, които са семейни ще трябва да се борят за запазване на семейството си, а необвързаните лъвове ги очакват множество краткотрайни връзки през цялата година. Така или иначе през 2013 едва ли ще встъпите в брак, по-добре запазете сили за следващата година.

Дева (23 август – 22 септември)
2013 ще бъде много успешна за онези деви, които са стъпили здраво на краката си. Ако през предните години не сте определили достатъчно точно сферата на заетостта си, тази година ще се наложи да впрегнете доста сили, умения и знания, за да постигнете стандарта на живот, с който сте свикнали.
Дева годишен хороскоп за 2013
През зимата ви очаква голяма заетост, при това не само като работа, но и като професионално обучение и повишаване на квалификацията. За социални контакти няма да имате време, за това пък пролетта се очертава като много активен сезон в това отношение, в личен и професионален план. На някои деви им предстои вземане на важни решения през този период, свързани с работата – обмисляне на бизнес предложения, подписване на договори и нови делови партньорства. Периодът е успешен за девите, които завършват образованието си – средно или висше, а за други първата половина на годината ще се окаже съдбоносна в личен план – възможно е да получите предложение за брак. През втората половина на годината ще берете плодовете на труда си. Очаква ви спокойствие, стабилност и финансова независимост. Най-силните ви месеци са през есента – октомври и ноември. Тогава късметът е на ваша страна.

Везни (23 септември – 22 октомври)
За везните 2013 ще е годината на промените. Вероятно много от вас ще търсят щастието си на друго място – в друг град или друга държава. Прамяната в местожителството може да се окаже най-успешното нещо, което сте правили в живота си до сега.
Везни годишен хороскоп за 2013
Въпреки че плановете, които сте начертали за себе си в началото на годината ще се наложи да се коригират не веднъж, късметът ще е с вас и ако успеете да се нагодите на обстоятелствата през годината на черната водна Змия ви очакват много положителни промени и по-високо социално ниво. Най-активният ви период е от средата на август до средата на септември. През второто полугодие ще постигнете финансова стабилност, а заетите в нематериалната сфера везни ще се радват на широка обществена популярност. Изненади и промени предстоят и в личния ви живот през 2013. Необвързаните везни ги очаква брак, ако разбира се не се страхуват да предприемат тази важна стъпка. Иначе предстоят няколко незначителни романа, които в крайна сметка ще доведат до сериозна връзка. А обвързаните везни ще трябва да пожертват нещо в името на семейната хармония. Дайте повече свобода на пратньора си в името на любовта и приятелските отношения.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
2013 ще донесе много успехи и поводи за радост на скорпионите. Представителите на този зодиакален знак ще могат с лекота да се реализират във всяка сфера.
Скорпион годишен хороскоп за 2013
Характерът на скорпиона е в унисон с черната водна Змия – покровителка на 2013 според китайския хороскоп, ето защо късметът през цялата година ще съпътства представителите на тази зодия. Важното е да реагират навреме на промените и да не пропускат предоставените им възможности, а те ще са много през новата година. Вярно, в средата на годината ви очаква леко финансово затруднение, но това не е свързано със спад в доходите, а по-скоро с непредвидени разходи за финансиране на нов проект или подобряване на жилището. Като цяло финансовото ви състояние ще се повиши и до края на годината доходите ви значително ще нарастнат. Не започвайте нови проекти през октомври, възможни са грешки. По-добре стартирайте още през септември, който ви е силен месец или отложете за ноември, когато ще имате повече време и пари. В личният ви живот 2013 ще внесе объркване за обвързаните. Възможно е да ви се прииска да останете насаме, за да преосмислите нещата, а този импулс би могъл да доведе до приключване на връзката, така че добре преценете и пазете това, което имате. Необвързаните скорпиони ги очаква голяма любов, такава разтърсваща, каквато все още не са имали.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)
През 2013 на стрелците ще им се наложи да се нагаждат много бързо към промените и новите реалности в личния си и обществен живот. Промени се очертават и в професионалната сфера.
Стрелец годишен хороскоп за 2013
През първата половина на годината е възможно да се наложи промяна на местоработата и дори професията ви. Този период на трудности ще ви направи по-мъдри, за да преоцените това което имате и по-смели, за да отворите нова страница в живота си. Също така има вероятност хобито, с което се занимавате понякога да стане сериозен източник на доходи. Разгледайте внимателно всички нови възможности, понякога не се знае от кой храст може да изскочи зайчето. През втората половина на годината финансовото ви положение ще се стабилизира, но не без чужда помощ. Вземете заем, потърсете подкрепа от влиятелни партньори или помощ от роднини, късмета е с вас и идеите ви ще се реализират успешно, ако разчитате на околните. Възможни са усложнения в личния живот на онези стрелци, чиито половинки се чувстват пренебрегнати и уморени от вечната им заетост. Ако искате да запазите връзката си, намерете повече време за партньора си или поне се опитайте да го приобщите към заниманията си. Необвързаните стрелци ще преживеят някой и друг роман през 2013, с хора, които отдавна очакват благоразположението им, а един от тях ще се окаже правилният човек. Очертава се сериозна връзка, дори брак за някои стрелци в годината на Змията.

Козирог (22 декември – 19 януари)
2013 ще донесе стабилност и материално благополучие за козирозите. Представителите на този зодиакален знак твърде много ценят статуса си, за да го пожертват в името на мимолетни удоволствия или съмнителна слава.
Козирог годишен хороскоп за 2013
През новата година ще вземате мъдри решения, с които рискът за вас ще е сведен до минимум. Това ще ви помогне да запазите и увеличите всичко материално, каквото имате до момента. В средата на годината е възможно делата ви да се окажат в застой заради някаква глобална социална промяна, но това не бива да ви стряска. Ситуацията може да се окаже много изгодна за вас. Използвайте времето за почивка, докато изчаквате нещата да се успокоят или се подсигурете предварително, за да се възползвате от очертаващите се възможности. Летните месеци са най-хубавите за вас, а най-трудните ви месеци са май, октомври и ноември. В крайна сметка въпреки препядствията през втората половина на годината ще сключите изгодни договори, ако имате собствен бизнес или ще утвърдите позициите си в службата. Заетите в нематериалния сектор козирози ги очакват плодотворни летни месеци, които ще дадат богата реколта в края на годината. В личен план 2013 ще е спокойна година за семейните козирози. Те ще се радват на добра материална обезпеченост за семейството си, хармония и домашен уют. Необвързаните ги очаква връзка с човек, който познават отдавна. През 2013 едва ли ще се решите на брак, но съвместното ви съжителство ще се бъде успешно.

Водолей (20 януари – 18 февруари)
2013 ще се окаже трудна година за водолеите – много динамична и напрегната, но доста плодотворна в крайна сметка. Очертава се сериозна промяна в кариерата към по-добро.
Водолей годишен хороскоп за 2013
Вярно, ще се наложи да промените някои от навиците си заради нова длъжност. Възможно е дори да смените местожителството си заради нова работа, но високата заплата, повишението в службата и ръста в кариерата определено си струват жертвите. Новата година ще ви донесе положителни промени и в условията ви на живот, което може да означава ново, по-хубаво жилище, във връзка с новата работа или с промени в личния ви живот. За по-младите водолеи това е възможност за повече самостоятелност далеч от родителите – ново училище в друг град или друга държава. Най-много успехи ще ви донесе април, а октомври е най-активният ви месец. През втората половина на годината ще се наложи да успокоите темпото до колкото е възможно и да се погрижете за здравето си. Стресът и напрежението си казват думата, намерете малко време за почивка. В личен план 2013 може да се окаже преломна за необвързаните водолеи. Очертава се сериозна връзка, каквато хем искате, хем се страхувате да имате. А дългогодишните връзки на някои водолеи са застрашени от приключване, заради отчужденост и охладнели отношения. Направете нещо по въпроса, ако искате да запазите каквото имате.

Риби (19 февруари – 20 март)
За рибите 2013 ще е много успешна година. Очаква ви блестяща професионална реализация и значителни успехи във всички сфери. Способността ви да планирате и изчислявате всичко ще ви помогне да се справите в комбинирането на няколко дейности, в които ще постигнете значителен напредък.
Риби годишен хороскоп за 2013
Успехът в бизнеса ще ви донесе финансова стабилност и материални блага, които пък от своя страна ще ви дадат възможност да постигнете някоя своя заветна мечта. Съдбата ви дава златен шанс през новата година да опитате от всичко и да намерите онази сфера, в която се чувствате в свои води, късметът е на ваша страна. Още през януари ще настъпят положителни промени на работното ви място. През февруари ще укрепите позициите си. През март се очертава приятно пътувате или командировка. Април се ще е труден, но продуктивен месец, в който може да разчитате изцяло на късмета си. През август са възможни финансови затруднения, а в края на годината ви очакват големи печалби. Все пак се опитайте да бъдете по-икономични и не насилвайте късмета си. В личен план през 2013 също ви очакват големи промени. Семейните риби е възможно да сменят партньора си с по-добър, обвърнаните риби може да имат нова връзка, по-просперираща, а необвързаните имат шанса през новата година да срещнат своята сродна душа.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации