Идеи за прически

Хороскоп за 2013 година

Хороскоп за 2013 година

2013 обещава успех на мъдрите, внимателни и разсъдливи хора. За това преди да пристъпим към действие, не е лошо първо да помислим, да разгледаме възможните варианти и да изберем най-добрият. 2013 ще се окаже сложна година за представителите на всички зодии. На някои от нас ще се наложи да започнат отначало, други ще трябва непрекъснато да коригират плановете си. Това обаче не означава, че годината на черната водна Змия (според китайския хороскоп) няма да е щастлива. Просто трабва да преосмислим понятия като: радост, удоволствие, любов и щастие.

През първата половина на годината е много важно да правим мъдри промени в живота си и внимателно да подхождаме към новите предизвикателства. Въпреки океанът от информация, който ни залива ежедневно не бива да се хвърляме слепешката към всяка нова възможност. Ще спечелят онези, които оценяват и избират такива възможности, които не противоречат на моралните им принципи.

През втората половина на годината завръщането към традициите и изконните семейни ценности ще донесе не само морално удовлетворение. Онези от нас, които знаят корените си и почитат близките си ще получат материални облаги в годината на змията – наследство, значително имущество или скъп подарък от роднини.

Периодът Януари – Март е богат на възможности. Очакват ни промени, за разлика от неутралният Април, през който не се очертават жизненоважни събития. През Май отдавна отлагани проблеми ще напомнят за себе си. Първоначално новите предизвикателства ще ви се сторят трудни и непреодолими, но ако погледнете назад към 2012 ще видите, че вече сте били в подобна ситуация. Търсете ключ за решаването им в поуката от миналата година. Следва добрият Юни, който макар, че не е толкова значим в глобален план, ще донесе добри неща.

През Юли ни очакват безгрижни и щастливи дни. Това е най-силният месец през 2013, с множество възможности, късмет и сполука. Последният летен месец - Август ще се окаже сложен, за съжаление. Подходящ е за почивка само за онези, чиито личен хороскоп съдържа благоприятни показатели. Септември не обещава късмет, но дава възможност за успехи на онези, които са се борили за тях с всички сили. Периодът Октомври – Ноември ще има същия нюанс като Май. Отлагането на проблемите не е решение, онези които знаят това ще се радват на два умерено-спокойни месеца. Декември е вторият по сила месец през 2013, който носи щастие, успехи и шанс да оправим всички пропуски на съдбата.

Успешна 2013-та на всички!
Много здраве, щастие и късмет!



Вижте Годишен Хороскоп за Всички Зодии

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации