Идеи за прически

Летисия Ортис VS Кейт Мидълтън

Летисия Ортис и Кейт Мидълтън си приличат в много отношения. И двете произхождат от народа. Обикновени момичета от средната класа, които превръщат в реалност приказката за съвременната Пепеляшка. И двете срещнали своя принц, омъжили се и станали принцеси, а един ден ще бъдат кралици, впрочем първата вече стана кралица на Испания, а втората ще трябва да почака.

Летисия и Кейт са най-известните лица на европейските монархии от нашето време, които се радват на любовта на народа и предизвикват огромен интерес. Отдавна са се превърнали в модни икони, а световните медии напоследък се опитват да ги противопоставят, сравнявайки стила им, прическите, тоалетите, бижутата и всичко останало.

Нашата цел обаче не е моден батъл, нито конкурс за кралица на стила. Подготвихме снимки с 14 вдъхновяващи визии на Летисия Ортис и Кейт Мидълтън, които изглеждат едновременно еднакво и толкова различно. Вижте прилики и открийте разлики:

Летисия Ортис VS Кейт Мидълтън


Кралските сватби на века

Летисия Ортис се омъжи за испанския престолонаследник Принц Фелипе (сегашният крал на Испания Филип VI) преди 10 години, на 22 май 2004 г. Кейт Мидълтън се омъжи за британския престолонаследник Принц Уилям (бъдещият крал на Великобритания) на 29 април 2011 г. А милиони хора станаха свидетели на кралските сватби на века за нашето съвремие.

Кралските сватби на века

Сватбените рокли на принцесите булки

Летисия Ортис носеше на сватбата си пищна рокля с висока яка, дълги ръкави и V-образно деколте. Прибавете малко дантела и се получава сватбената рокля на Кейт Мидълтън. И двете рокли имат дълги шлейфове. Нежен воал и кралска наследствена тиара украсяват главите на принцесите-булки.

Сватбените рокли на Летисия Ортис и Кейт Мидълтън

Летисия и Кейт в бяло с ефектен колан

Двете принцеси обожават бялото, не носят много бижута и залагат повече на ефектните аксесоари в стила си. За това не е чудно, че много от тоалетите им си приличат поразително. Например бялата рокля на Летисия Ортис е съчетана с ефектен колан от камъни в сребристо, подобен на колана от втория сватбен тоалет на Кейт (още снимки)

Летисия и Кейт в бяла рокля с ефектен колан от камъни

Стилът на принцесите бъдещи майки

И двете не се притесняват от коремчето през бременността и носят елегантни дрехи, които подчертават формите на тялото. Летисия и Кейт имат сходен стил като бременни. Принцесите-бъдещи майки се появяваха на светски събития най-често с права рокля и манто, вместо с традиционните широка роба и пелерина.

Летисия Ортис и Кейт Мидълтън бременни

Майки на кралските наследници

Летиция и Кейт уважават традициите при представянето на кралския наследник. И двете изглеждат блестящо след раждането и удивително бързо връщат елегантните си форми. Летисия Ортис има две дъщери: 8-годишната инфанта Леонор и по-малката София, които със сигурност са най-известните деца в Испания. А Кейт Мидълтън роди през миналата година Принц Джордж – кралското бебе, което се превърна в знаменитост още преди да се е появило на бял свят.

Летисия Ортис и Кейт Мидълтън майки на кралските наследници

Кралските двойки на Червения килим

И двете принцеси залагат на елегантен класически стил в официалното облекло. Предпочитат сдържани тоалети семпли и с изчистен дизайн. На Червения килим най-често се появяват с дълги вталени рокли в класически цветове като тези на снимката: Принц Фелипе и Принцеса Летисия с дълга вечерна рокля в тъмносиньо. Принц Уилям и Принцеса Катрин в бяла дълга рокля с цепка.

Кралските двойки в класически стил на Червения килим

Кралските съпруги в черна дантела

И двете изглеждат прекрасни в черни дантелени рокли, които имат идентичен стил, въпреки известните различия в кройката. Роклята на Летисия Ортис е къса, без ръкави и с открити рамене, а роклята на Кейт Мидълтън е дълга, с дълги ръкави и V-образно деколте. Двата толкова еднакви и така различни тоалета от черна дантела, подчертават оригиналния стил на всяка от кралските съпруги

Кралските съпруги Летисия и Кейт в черни дантелени рокли

Принцесите с красиви шапки

Още нещо по което си приличат принцесите, и двете обичат красиви шапки, които добавят атрактивен акцент в тоалетите им за сватби и други официални събития. Летисия Ортис предпочита романтични шапки с пера и цветя, а Кейт Мидълтън по-често избира шапки с воалетки в пастелни цветове. Веднъж обаче размениха ролите. Принцеса Летисия носеше красива розова шапка с воалетка на сватбата на Кейт и Уилям.

Принцесите Летисия и Кейт с красиви шапки

Знатните дами в прозрачни рокли

Трудно бихме определили коя от знатните дами изглежда по-добре в прозрачна рокля, тоалетите и на двете излъчват романтика и чар. Летисия Ортис е облечена в къса рокля от сребриста дантела с бежова подплата. Кейт Мидълтън има почти същата коктейлна рокля от ефирна дантела в кремав нюанс.

Летисия Ортис и Кейт Мидълтън в еднакви прозрачни рокли

Летисия и Кейт изискани в червен костюм

Червеният костюм стои перфектно на двете принцеси. Летисия Ортис е толкова женствена в червено сако с лек блясък и матова пола с едва загатнати волани. Кейт Мидълтън е изискана и делова в червено с прилепнала пола и вталено сако-пеплум с колан. Едната съчетава с бежови обувки, а другата предпочита черни аксесоари към червения костюм.

Летисия Ортис и Кейт Мидълтън в червен костюм

Летисия и Кейт елегантни в тъмносиньо и бяло

И двете използват съчетанието тъмносиньо и бяло като алтернатива на класическото черно и бяло в ежедневното си облекло. Принцесите демонстрират елегантна класа с тоалети в тези цветове. Летисия Ортис носи бяла блуза и набрана пола в тъмносиньо с бели ивици. Кейт Мидълтън е облечена с бяло сако и пола молив в тъмносиньо с бяла дантела

Летисия и Кейт в елегантни тоалети тъмносиньо и бяло

Кралските двойки фенове на спорта

Още нещо, по което си приличат Летисия и Кейт, и двете обичат спорта, спортуват активно и горещо подкрепят националните отбори на своите страни. На важни състезания и спортни прояви и двете обличат националната фанелка на страната си и аплодират любимия отбор в компанията на високопоставените си съпрузи.

Кралските двойки фенове на спорта

Летисия Ортис и Кейт Мидълтън извън протокола

И двете носят джинси с късо яке в ежедневния си стил през ваканциите в провинцията. Принцесите изглеждат съвсем обикновено извън протокола. Летисия Ортис е облечена в прави джинси и рокерско кожено яке с боти и чанта в светлокафяво. Кейт Мидълтън комбинира прилепнали джинси и велурено яке в тъмнокафяво с дълги ботуши на разходка с кучето.

Летисия Ортис и Кейт Мидълтън с джинси и къжено яке


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации