Идеи за прически

Саксии с цветя от старите обувки

Вместо да отидат на боклука старите обувки могат да послужат за саксии, в които да засадим цветя. Така хем ще имаме оригинална градинска декорация, хем ще дадем своя принос за опазването на околната среда.

Преобразяването на обувките в саксии за цветя става много лесно. Просто пробийте дупка на подметката за дренаж, напълнете с почва и засадете цветята.

Получава се ефектна украса от живи цветя в оригинални саксии - за градината или терасата, вместо кашпи на улицата или като декорация пред входната врата. Разгледайте нашите предложения:


12 идеи за саксии с цветя от старите обувки


Саксии с грамофонче от стари обувки Саксии с лобелия от плажни обувки Саксии с теменужки от стари боти Саксии с цветя от гумени ботуши Саксии с цветя от детски гумени ботушки Саксии с мушкато от градински ботуши Прозрачна саксия с кактус от обувка с платформа Саксии с цветя от стари ботуши Саксия с алое вера от прозрачна обувка Саксия от стари кецове с дебелолистни цветя Саксии от платнени обувки със сухолюбиви цветя Саксия от стара обувка с градински цветя с червени листа


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации