Идеи за прически

Кейт Мидълтън в стил Дукесата на Кеймбридж

Катрин Елизабет, известна като Кейт Мидълтън, дукеса на Кеймбридж е една от най-коментираните модни икони в света. Преди сватбата и с принц Уилям, нарочно или не, всички търсеха прилика между нея и покойната лейди Ди.

Кейт Мидълтън в стил Лейди Даяна може да видите в тази тема, а в днешната подборка ще разгледаме стила на принцесата, една година след кралската сватба.

Стилът на Кейт Мидълтън


Кейт Мидълтън с дълги вечерни рокли

Най-впечатляващата част от гардероба на лейди Катрин, разбира се, са дългите вечерни рокли.
Моделите, които избира Кейт (или по-скоро, който там се грижи за това) са изключително елегантни и добре подбрани - стилни, изискани и премерено консервативни.

Кейт Мидълтън с дълги вечерни рокли

Лично на мен най-много ми харесват трите дълги рокли на снимката
От ляво на дясно:
Сребърна рокля с едно рамо на Jenny Packham, която дукесата носеше като домакиня на благотворителна вечеря в двореца Сейнт-Джеймс (10.11.2011)
Блестяща рокля в бледорозово и сребърно отново на Jenny Packham. Кейт се появи с нея на гала-вечер в Лондон (09.06.2011)
Ефирна бяла рокля с блестящ колан на Alexander McQueen.

Дукесата на Кеймбридж в Alexander McQueen

Изглежда дукесата на Кеймбридж предпочита този бранд. Спомняме си, че булчинската рокля на Кейт също беше McQueen – дизайнер Сара Бъртън

Ето я отново с дълга бяла рокля на Alexander McQueen и аксесоари на Jimmy Choo - на гала вечер BAFTA Brits to Watch (британската академия за филмово и телевизионно изкуство) в Лос Анджелис (09.07.2011)

Кейт Мидълтън в бяла рокля с блестящ колан на Alexander McQueen

Блестящ колан подчертава тънката талия и стои страхотно. Подобен колан от камъни носеше на вечерното парти след сватбата. Впрочем втората рокля на Кейт също беше McQueen и донякъде приличаше на тази. (снимки в линка)

Дукесата  в дълга рокля от черно кадифе Alexander McQueen и диамантено колие с рубини (сватбен подарък) на “Night of Hero“ – военните награди на Sun (19.12.2011)

Дукесата на Кеймбридж в дълга рокля от черно кадифе

Кейт Мидълтън прекрасна в дантела

Принцесата обича дантела и често носи дантелени рокли при различни поводи. Ето няколко от най-красивите модели:

Кейт в дълга рокля от черна дантела с V-образно деколте и дълги ръкави, творение на Alice by Temperley - на премиерата на “Боен кон“ в Лондон (08.01.2012)

Кейт Мидълтън с черна дантелена рокля

Кейт в къса дантелена рокля с дълги ръкави в тъмносиньо на Erdem - при пристигането си в Канада (30.06.2011)

Кейт Мидълтън с къса дантелена рокля  в тъмносиньо

Кейт в красива рокля с дантела в кралско синьо, отново на Erdem - по време на обиколка с принц Уилям в Канада (03.07.2011)

Кейт Мидълтън в красива рокля с дантела в кралско синьо

Кейт Мидълтън изискана в бяло 

Херцогинята обожава бялото. Носи бели тоалети в съчетание с аксесоари в различни цветове.

Кейт в ефирна бяла рокля на Reiss, късо сако на Joseph, бежова шапчица, бежови обувки и чантичка на LK Bennett, с обеци Kiki McDonough - на конни състезания в Епсън (04.06.2011)

Кейт в ефирна бяла рокля на Reiss


Кейт в бяла рокля на Reiss, кълч с форма на ветрило на Anya Hindmarch и червена шапчица с кленови листа - в чест на националния празник на Канада, в Гатино, Квебек (01.07.2011)

Кейт Мидълтън в бяло и червено на националния празник на Канада

Кейт в елегантен Милитари Стил

Едни от най-атрактивните тоалети на Кейт Мидълтън наподобяват военни униформи. Принцесата изглежда елегатно в милитари стил:


Кейт с черно двуредно палто със златни копчета Alexander McQueen, обеци Kiki McDonough и златна брошка трилистна детелина – емблема на кралската ирландска гвардия - при посещение на казармите Виктория в Уиндзор (25.06.2011)

Кейт Мидълтън в елегантен милитъри стил

Кейт изглежда впечатляващо в морски стил с бяла блуза и тъмносиня пола от вълнен креп на Alexander McQueen. Облечена в този тоалет посети заедно с принц Уилям мястото на бунтовете в Бирмингам (19.08.2011)

Дукесата на Кеймбридж в морски стил

Дукесата в тъмнозелено палто Emilia Wickstead, шапка Lock & Co и златна брошка Cartier - на посещение в казармите Монс, Алдършот, послучай Св. Патрик (17.03.2012)

Кейт Мидълтън в зелено палто за Св. Патрик

Кейт в изтънчен Делови Стил

Освен скъпите дизайнерски тоалети в гардероба на принцесата има много евтини рокли, които носи толкова класно в изтънчен делови стил:

Кейт в къса сива рокля на Catherine Walker при посещението си в канадския военен музей, Отава (02.07.2011)

Кейт Мидълтън с къса сива рокля

Кейт в къса бежова рокля на Reiss - на официална среща с Барак и Мишел Обама в Лондон, 24.05.2011

Първата дама на САЩ е облечена в тоалет на Barbara Tfank. След като се появиха снимките от срещата, бежовата рокля на Кейт се превърна в най-обсъждания тоалет в света. За часове роклята бе разпродадена във всички магазини на бранда с цена £ 175.

Кейт Мидълтън и Мишел Обама



Британските таблоиди публикуваха скандална информация, че стилната рокля всъщност е произведена в Румъния, при това на цена 15 лири. Ушита е в малка фабрика в предградията на Букурещ от нископлатени шивачки, които получават за труда си само 99 пенса на час... Защо ли ми звучи познато...

И накрая на подборката, една съвсем нова снимка, направена само преди няколко дни:

Дукесата на Кеймбридж в люляково синя рокля с бордюр на деколтето и по ръкавите, творение на Matthew Williamson - на премиерата на “Африканските котки“ в Лондон (25.04.2012)

Дукесата на Кеймбридж в люляково синя рокля с бордюр

Кейт Мидълтън определено е една от най-харесваните модни икони на нашето съвремие, а изисканият и елегантен стил има много почитатели. На вас харесва ли ви?


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации