Идеи за прически

Професионален грим

Ако търсите идеи за Професионален грим, не пропускайте предложенията на YSL, Armani, Clarins, Artdeco и Estee Lauder.

В темата ще намерите 5 свежи идеи за гримиране с акцент на очите, които може да използваме като парти грим за бала или вечерен грим за специалните поводи.

Макиажите са направени с гримове от новите колекции за пролет 2013 на Ив Сен Лоран, Джорджо Армани, Кларинс, Артдеко и Есте Лаудер.

YSL Arty Stone
Луксозен грим от Ив Сен Лоран със загадъчен поглед и страстни устни. Прекрасен вечерен макиаж с много цвят и настроение, идеален за специалните моменти. Очите са гримиранни в преливащи тонове синьо и розово. Лицето блести със сияен тен. Скулите са подчертани с ярък розов руж. Устните имат наситен тъмен цвят в лилаво-червеникав нюанс и лъскав ефект.

Професионален грим от Ив Сен Лоран - Луксозен грим YSL Arty Stone


Giorgio Armani Pop Collection
Стилен грим с акцент на очите от Джорджо Армани с лек ретро привкус. Очите са гримирани с тюркоазено сини сенки и плътна очна линия върху горния клепач. Миглите са дълги и силно извити. Лицето има безупречен порцеланов тен, а устните са с лек глос в натурален цвят.

Професионален грим от Джорджо Армани - Грим с акцент на очите Giorgio Armani Pop Collection

Clarins Rouge Eclat
Грим опушени очи от Кларинс за романтични мечтателки. Прекрасен макиаж в топли тонове с модерен омбре ефект. Очите са гримирани в люляково розово-лилаво и златисто кафяво. Лицето има порцеланов тен. Скулите са загатнати дискретно с нежно прасковено. Устните имат плътен лъскав тъмночервен цвят на узряла череша.

Професионален грим от Кларинс - Грим опушени очи Clarins Rouge Eclat

Artdeco Butterfly Dreams
Елегантен цветен грим от Алтдеко за прекрасен пеперуден поглед. Очите са гримирани с преливащи сенки в пастелни тонове тюркоазено, лилаво и оранжево. Лицето сияе с бронзов тен. Скулите са подчертани дискретно с бронзово оранжеви нюанси. Устните имат деликатен блясък и мек натурален цвят.

Професионален грим от Артдеко - Цветен грим Artdeco Butterfly Dreams

Estee Lauder Pretty Naughty
Драматичен грим от Есте Лаудер с младежко настроение. Вечерен макиаж с модерен привкус, идеален за млади бунтарки. Очите са гримирани в наситено метално синьо и черни пигменти. Скулите са подчертани с фино прасковено. Устните имат нежен розов цвят.

Професионален грим от Есте Лаудер - Драматичен грим Estee Lauder Pretty Naughty


Как се прави професионален грим
Грим на очи стъпка по стъпка
Драматичен опушен грим Chanel
Грим за очила с диоптър

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации