Идеи за прически

9 идеи за Парти Грим

Вижте 9 идеи за грим, които са подходящи като парти грим за Нова година, абитуриентски грим за бала или вечерен грим за някакъв специален повод.

В подборката са включени най-добрите макиажи, с които брандовете представиха коледните си колекции гримове .

Празничен блестящ грим от Шанел

Chanel ÉCLATS DU SOIR DE CHANEL


Празничен блестящ грим от Шанел в бронзово и златно на очите, пламтящи тъмночервени устни и прелестен златист тен.

Бляскав патри грим от Диор

Dior Grand Bal


Бляскав патри грим от Диор в златисто с очна линия и изящни дълги мигли, рубинено червени устни и сияен тен. Напомня за пищните парижки балове през 20-те.

Празничен грим от Исадора

IsaDora Northern Lights


Празничен грим от Исадора в искрящи сребристи тонове – бяло и сребърно на очите с дълги мигли и извита очна линия, бледорозови устни със сребрист блясък и нежен прасковен тен.

Златист вечерен грим от Лаура Мерси

Laura Mercier Art Deco Muse


Златист вечерен грим от Лаура Мерси с блестящи очи в златно-кафяво, лъскави червени устни и сияйно лице в златисто с подчертани скули.

Празничен грим от Кларинс

Clarins Odyssey


Празничен грим от Кларинс, вдъхновен от древногръцките митове и легенди. Очите са опушени в златисто и кафяво. Устните имат виненочервен нюанс с мек матов блясък, а лицето нежен и сияен тен.

Елегантен парти грим от Ланком

Lancôme Happy Holidays


Елегантен парти грим от Ланком с блестящи клепачи, изящна очна линия и пърхащи мигли, перфектно полирани устни в бургундско червено и сияйно лице с тъмнорозови бузки.

Нежен вечерен грим от Мак

MAC Glamour Daze


Нежен вечерен грим от Мак с изключително женствено излъчване. В макиажа преливат нюанси от розовата гама. Акцента е поставен на очите, които са гримирани в сиво-розово с изящна очна линия. Устните са бледи, а лицето с нежен розов тен. Интересно е съчетанието в маникюра – бяло с черна рамка по края на нокътната плочка.

Изискан парти грим от Ив Сен Лоран

Yves Saint Laurent Northern Lights


Изискан парти грим от Ив Сен Лоран, вдъхновен от цветовете на Полярното сияние. Очите са гримирани в плътен тъмнолилав нюанс. Устните имат натурален цвят, а лицето перфектен равномерен тен.

Шикозен парти грим от Мейк ап фактори

Make Up Factory Glamorous Reflections of the 1920s Collection


Шикозен парти грим от Мейк ап фактори, вдъхновен от блясъка на 20-те. Акцента е поставен на очите, чиито клепачи преливат в плътен син и зелен нюанс. Миглите са много дълги и извити. Устните са в матов розов цвят, а лицето с ослепителна порцеланово гладка кожа.


Вижте още идеи за гримиране:


7 идеи за Грим есен-зима


Грим за очила с диоптър


5 идеи за грим с акцент на очите


Професионален грим



Препоръчано:
В момента има разпродажби в повечето онлайн магазини за Грим и Козметика. Възползвайте се от новогодишното намаление за обновяване на козметичната чантичка.

Професионални гримове, ревюта на коледните колекции и много идеи за грим ще намерите в Хубаво лице

Весели празници!

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации