Идеи за прически

Свеж пролетен грим 2013

5 страхотни идеи за гримиране през новия сезон. Свеж пролетен грим с акцент на очите от Диор, Шанел, Живанши, Лаура Мерси и Боби Браун. Може да ги използваме като вдъхновение за нова визия в макиажа през новия сезон – за ежедневието или специалните моменти. Идеите са подходящи за дами, които харесват лек цветен грим със сенки за очи и червила в светли тонове.

В подборката са включени 5-те от най-добри макиажи, с които брандовете представиха новите си колекции пролетни гримове 2013

Свеж пролетен грим 2013 Dior Cherie Bow



Dior Cherie Bow
Изящен грим в розови тонове от Диор. Акцент е поставен на очите, които са гримирани с тъмнорозови сенки до веждите и плътна очна линия на горния клепач. Лицето има перфектен сияен тен. Скулите са подчертани с тъмнорозов руж. Устните изглеждат страхотно с гланцов розов цвят. Макиажът е съчетан с розов маникюр.

Цветен грим в лилаво и розово

Laura Mercier Arabesque
Свеж цветен грим от Лаура Мерси в леки дискретни тонове. Очите са гримирани в бледо лилаво и розово. Скулите са подчертани съвсем леко с розов руж. Устните имат плътен светлорозов цвят.

Пролетен грим 2013 Chanel Printemps Precieux de Chanel

Chanel Printemps Precieux de Chanel
Много нежен пролетен грим от Шанел в меки натурални нюанси. Очите са гримирани в светлокафяво. Кожата на лицето сияе с матов прасковен тен. Скулите са подчертани с тъмнорозово. Устните имат матов яркорозов цвят. Макиажът е съчетан с дискретен маникюр в светъл телесен цвят.

Пролетен грим 2013 Bobbi Brown Lilac Rose

Bobbi Brown Lilac Rose
Цветен грим от Боби Браун в светли тонове - лилаво и розово. Акцент е поставен на очите, които са гримирани със светли люляково лилави сенки и плътна очна линия на горния клепач. Скулите са подчертани с розов руж. Устните са в гланцово розово.

Пролетен грим 2013 Givenchy Hotel Prive

Givenchy Hotel Prive
Изискан грим с опушени очи от Живанши, който придава фина, естествена елегантност. Очите са гримирани в сиво и кафяво. Лицето има блед порцеланов тен. Скулите са загатнати дискретно с руж. Устните са в кафеникаво-червено.


Видяхме 5 идеи за пролетен грим в светли тонове. В следващата тема ще продължим с още идеи за гримиране, този път за дамите, които харесват професионален грим с по-силен с акцент на очите.

Какви цветове на грима подхождат на вашето лице, може да научите като определите към кой цветотип спадате.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации