Идеи за прически

Най-красивите рокли на звездите от Грами

Ако сте очаквали от Грами 2013 зрелищен спектакъл с ексцентрични тоалети, шантави костюми и разголени рокли, ще ви разочаровам.

Най-красивите рокли на звездите от Грами 2013
Церемонията по раздаването на музикалните награди премина без крайности в стил Лейди Гага и Ники Минаж, за разлика от миналата година. Най-известните певци показаха истинска класа в облеклото.

Повечето изпълнители дефилираха на Червения килим в официални рокли и костюми

Насладете се на елегантна мода в звезден стил с подборката на Хубава жена: най-красивите рокли на звездите от Грами 2013


Риана - дългокоса фея в маково червено
Звездата носеше ефирна червена рокля с дълъг шлейф на Azzedine Alaia, обувки на Manolo Blahnik и диамантени бижута Neil Lane. Романтична прическа на вълни и стилен грим с червен акцент допълват перфектната и визия. Риана определено беше една от най-добре изглеждащите звезди на наградите Грами 2013

Риана на Грами 2013 в маково червена рокля и кестенява коса на вълни

Алиша Кийс – секси в елегантен рокерски стил
Изпълнителката на "Girl on Fire" се появи на Червения килим облечена в елегантна черна рокля с кожени акценти в горната част и пола лале с висока талия, творение на Azzedine Alaia. Обувки на Jimmy Choo и атрактивни бижута на Lorraine Schwartz допълват стилния тоалет.

Алиша Кийс на Грами 2013 в черна рокля с кожени акценти

Тейлър Суифт - гръцка богиня в бяло
Изпълнителката на песента "We Are Never Ever Getting Back Together" (с номинация в категория запис на годината) изглежда много романтично и женствено, облечена в бяла рокля с драперии и метални акценти в горната част, творение на J. Mendel. Метални сандали на Jimmy Choo и стилни бижута на Lorraine Schwartz допълват тоалета на звездата. А прическата с плитка на венец стои много на място.

Тейлър Суифт на Грами 2013 в бяла рокля с драперии и прическа с плитка на венец

Соланж Ноулз – елегантна в изумрудено зелено
Певицата блестеше в стилна дълга рокля с шлейф и дълбока цепка в уникален изумрудено зелен цвят. Елегантният тоалет, творение на Ralph & Russo Couture е допълнен с ярки обувки в розово-оранжево на Manolo Blahnik и бижута на Lorraine Schwartz. Изумрудено зеленото е цвета на 2013 според Pantone. В комбинация с ярките обувки стои страхотно, браво на Соланж.

Соланж Ноулз на Грами 2013 в изумрудено зелена рокля и ярки обувки Manolo Blahnik

Кели Роуланд – екзотична русалка в прозрачно черно
Бившата вокалистка на Destiny's Child демонстрира перфактни форми, облечена в разкошна рокля в силует русалка с прозрачни акценти на Chakra, допълнена с бижута на Lorraine Schwartz.

Кели Роуланд на Грами 2013 с черна рокля в силует русалка

Кати Пери в семпъл изискан стил
Запазена марка на звездата са екстравагантните тоалети и коси в ексцентрични цветове, ултра къси роклички и много цветен грим. Ако ви липсва тази Кати Пери кликнете на линка, защото на Грами 2013 я виждаме съвсем различна – елегантна и семпла в изискана пастелно зелена рокля с украса от камъни, творение на Gucci и прическа с черна коса, сресана на път през средата.

Кати Пери на Грами 2013 в семпла пастелно зелена рокля на Гучи

Бионсе – ултра модерна в черно и бяло
Изпълнителката на "Love on Top" избра за церемонията костюм на Osman Studio с панталон и топ в черно и бяло с интересни ръкави. Ултра модерната визия на звездата е допълнена от високи обувки и чанта клъч на Gemma.

Бионсе на Грами 2013 ултра модерна в черно и бяло

Кимбра – очарователна в прозрачно и златно
Новозенландската певица Кимбра беше облечена доста по-различно от останалите звезди на наградите Грами 2013. Нейният тоалет може да се определи като сценичен костюм, въпреки това изглежда красиво и определено и стои добре. Кимбра носеше атрактивна рокля с прозрачни волани и златна бродерия, творение на австралийския дизайнер Jaime Lee Major. Изпълнителката взе Грами заедно с Готи за най-добро поп дуетно изпълнение, за “Somebody That I Used To Know“

Кимбра на Грами 2013 в прозрачна рокля с волани и златна бродерия

Адел – различна, с къса рокля на цветя
Британската поп икона Адел за пръв път изневери на стила си. Пословично известните черни рокли, с които обикновено се появява звездата на Червения килим, този път бяха заменени от пъстра дантелена рокля на Valentino с дължина под коляното и обемна пола. Модните критици обявиха тоалета за безвкусен, това обаче не попречи на Адел да грабне наградата за най-добро солово изпълнение за “Set Fire To The Rain“

Адел на Грами 2013 в къса дантелена рокля на цветя

И накрая, нека включим в подборката и двамата най-добре облечени мъже на наградите Грами 2013

Джъстин Тимбърлейк
Звездата изглежда съвсем лъскаво с вечерен тоалет по всички правила – черен костюм на Tom Ford, с бяла риза и папионка. Черно-бели обувки и зализана прическа допълват перфектната му визия.

Джъстин Тимбърлейк на Грами 2013 в черен костюм на Том Форд с бяла риза и папионка

Мигел
Изпълнителят изглежда много фешън с бял костюм, черна тениска и атрактивни обувки. Мигел взе награда за най-добра R&B песен, за “Adorn“

Мигел на Грами 2013 в бял костюм с черна тениска


Вижте още звездна мода от Червения килим
Най-красивите и грозни рокли от Златен глобус 2013
25 звездни рокли от Еми 2012
В очакване на Оскарите

1 коментар :

Популярни публикации