Идеи за прически

25 звездни рокли от Еми

Звездни рокли от Еми 2012
Червения килим на 64-те телевизионни награди “Еми“ се превърна в пищен моден спектакъл с невероятно красиви рокли.

Звездите от малкия екран дефилираха в целия си блясък, облечени в дълги рокли от дизайнери като: Zac Posen, Jason Wu, Monique Lhuillier, J. Mendel и др.


Вижте подборката на Хубава жена с 25 звездни рокли, най-доброто от наградите Еми 2012:


Мария Менунос изглежда прекрасно в синя рокля без презрамки на дизайнера Oliver Tolentino и метални обувки с широка каишка на глезена.

Мария Менунос Еми 2012

Джули Боуен, която взе награда “Еми“ за най-добра поддържаща комедийна актриса, е много секси в неоновата жълта рокля на Monique Lhuillier, колекция Resort 2013. Атрактивният тоалет е допълнен от сребърно-златен клъч Swarovski и дълги обеци Bochic.

Джули Боуен Еми 2012

Кели Озбърн носеше една от-най-красивите рокли на церемонията. Невероятната рокля с едно рамо е творение на Zac Posen, а прекрасният и люляково лилав цвят стои чудесно в съчетание с екстравагантната коса на звездата.

Кели Озбърн Еми 2012

Дженифър Гудуин изглежда страхотно в атрактивна рокля на Monique Lhuillier – съчетание от ярко оранжево и нежно прасковено, с интересни релефни цветя. Обувки на Christian Louboutin в същите тонове, метална чантичка-портмоне на Ferragamo и бижута на Rona Pfeiffer допълват разкошния тоалет.

Дженифър Гудуин Еми 2012

Джесика Пеър се появи на церемонията в стилна бяла рокля с едно рамо на Jason Wu. Тънък черен колан подчертава талията. Черен клъч и обувки на Christian Louboutin допълват контраста. Бижута на Bulgari завършват изисканата визия на звездата.

Джесика Пеър Еми 2012

Алисън Уилямс избра тъмнозелена рокля пеплум на Oscar de la Renta, с интересно изрязани чашки в горната част, голям волан под талията и силно разкроена в долната част пола.

Алисън Уилямс Еми 2012

Емилия Кларк изглежда много шик в бяла рокля с блестящи лилави бродерии на Chanel. Прави впечатление интересното съчетание на дължините в тоалета на звездата:

Емилия Кларк Еми 2012

Хайди Клум, много секси както винаги, този път в ефирна морско синя рокля с V-образно деколте и дълбоки цепки от двете страни, творение на Alexandre Vauthier. Високи токчета в метално морско синьо на Charlotte Olympia и разкошни бижута на Lorraine Schwartz в същия цвят завършват страхотната визия на звездата.

Хайди Клум Еми 2012

Януари Джоунс се появи на церемонията в пищна черна рокля на Zac Posen, колекция Resort 2013, черен клъч и бижута Cartier. Черни обувки с открити пръсти на Christian Louboutin допълват разкошния тоалет.

Януари Джоунс Еми 2012

Кейли Куоко носеше жълто на Червения килим в неделя. Красивата меденожълта рокля пеплум е творение на Angel Sanchez. Впечатление прави интересното прищипване на плата в горната част и атрактивните волани под талията.

Кейли Куоко Еми 2012

Зоуи Дешанел прилича на кукла в ефирна бледосиня рокля на Reem Acra, с водопад от волани в долната част. Красив грим с акцент на устните в ярко розово, румени бузки и подчертани очи допълват кукленската визия на звездата.

Зоуи Дешанел Еми 2012

Джена Малоун избра права рокля в тъмновишнево с интересни асиметрични презрамки в горната част, творение на J. Mendel и метални токчета с широка гривна на глезена, дизайн на Casadei.

Джена Малоун Еми 2012

Никол Кидман се появи на Червения килим в стилна бяла рокля с блестяща тюркоазена бродерия, творение на Antonio Berardi.

Никол Кидман Еми 2012

Лесли Ман носеше рокля в два цвята на Naeem Khan, с атрактивна плетена дантела в бяло отгоре и пищна меденожълта пола в долната част. Тюркоазени бижута допълват тоалета на звездата.

Лесли Ман Еми 2012

Кристина Хендрикс изглежда зашеметяващо в лъскава бежова рокля с колан и шлейф, творение на Christian Siriano. Клъч на Judith Leiber и бижута на Lorraine Schwartz завършват стилния тоалет.

Кристина Хендрикс Еми 2012

Джулиан Хоуг прилича на морска сирена в тюркоазена рокля на Georges Hobieka Couture. Прекрасното творение има блестящ ефект и атрактивен релефен бордюр в долната част.

Джулиан Хоуг Еми 2012

Морена Бакарин избра сива рокля с дълбоко деколте, творение на Basil Soda.

Морена Бакарин Еми 2012

Кристен Уинг носеше прозрачна бяла рокля с ефектни бродерии на Balenciaga, дизайнер Nicolas Ghesquière и велурени бежови обувки на Jimmy Choo.

Кристен Уинг Еми 2012

Джулиана Маргулес избра красива рокля с флорални принтове в зелена гама, дело на Giambattista Valli couture:

Джулиана Маргулес Еми 2012

Луси Лиу изглежда страхотно в метална рокля на Versace, която подчертава красивата и фигура.

Луси Лиу Еми 2012

Тина Фей избра стилна права рокля в цвят бордо, с бордюр в златно и черно в горната част, творение на Vivienne Westwood:

Тина Фей Еми 2012

Джейн Краковски се появи на Червения килим в блестяща рокля с пайети и кристали, дизайн на Kaufmanfranco, съчетана с платформи на Brian Atwood и метален клъч на Judith Leiber.

Джейн Краковски Еми 2012

Падма Лакшми носеше впечатляваща ярко оранжева рокля на Monique Lhuillier, без презрамки в горната част, с пищни поли и шлейф отзад.

Падма Лакшми Еми 2012

Кейт Мара изглежда ослепително в прекрасна рокля сребърно и златно на Badgley Mischka. Роклята е от новата колекция на бранда пролет-лято 2013. Прави впечатление уникалната бродерия с пайети и нежни цветенца в горната част.

Кейт Мара Еми 2012

И накрая София Вергара, страшно секси както винаги, в блестяща зелена рокля с гол гръб на Zuhair Murad:

София Вергара Еми 2012

Страхотни рокли! Лично на мен ми е много трудно да определя коя ми харесва най-много, със сигурност не е само една :) А на вас?


Тазгодишните награди “Еми“, по мое мнение засенчиха роклите от Оскарите, впрочем нещо подобно се случи и миналата година.
Звездни рокли от наградите “Еми“ 2011 може да разгледате тук.

Вижте още мода от Червения килим:
Звездни рокли от Оскари 2012
25 звездни рокли от Кан 2012
25 звездни рокли от наградите “Златен глобус“ 2012
Звездни рокли от наградите “Грами“ 2012

2 коментара :
  1. Страхотни рокли. Харесах си няколко, дано посъбера пари, за да си ги купя.

    ОтговорИзтриване
  2. haresah roklite na Maria Menunos,Juli Bowen,Keli Ozbyrn, Djesika Pear,Alisan Wyliams,Emilia Klark,Haydi Klum,Keili Kuoko,Zoui Dejshanel,Nikol Kidman,Kristina Hendriks,Julian Houg,Morena Bakarin, Julian Margules,Lusi Liu,Tina Fei,Jein Krakovski,Padma Lakshmi,Keit Marra , Sofia Vergara- strahotni sa

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации