Идеи за прически

Уникалният стил на Лейди Гага

Екстравагантната Лейди Гага умее да провокира публиката. Различна всеки път с уникалния си стил, звездата отдавна се е превърнала в синоним на ексцентричност, често надхвърляща въображението.

Лейди Гага уникален стил

Виждали сме скандалната поп певица всякак:



Понякога сладка и секси, облечена в късите кукленски роклички на Thierry Mugler:

Лейди Гага кукленски роклички

Като марсианка, с ефектен грим и метални рокли на Paco Rabanne:

Лейди Гага метални рокли

С плътен бретон и прическа като Клеопатра, само че в платинено русо:

Лейди Гага прическа с бретон

Или с патешко жълти къдрици и огромна блестяща хлебарка на главата, в странна рокля от прозрачен латекс и с гигантски платформи на краката:

Лейди Гага гигантски платформи

Супер ексцентрична с маска на лицето и грамадна прическа или като Барби, с панделка от коса – аксесоарът, който масово започнаха да носят момичетатата по света:

Лейди Гага панделката от коса

Провокираща и интересна, с рокля-охлюв и плитка на венец или в костюм от дантела с огромна шапка на главата, творение на Philip Treacy:

Лейди Гага огромна шапка

Безспорно най-провокативен е тоалета, с който звездата се появи на MTV наградите за 2010. Скандалната рокля от месо е проектирана от дизайнерът Франк Фернандес и е направена от истинско месо. Същият материал е използван и за аксесоарите:

Лейди Гага рокля от месо

Много повече шик виждаме в ексцентричния костюм от наградите Грами 2010. Блестящата лилава рокля с обръчи е творение на Giorgio Armani Prive и определено почеркът си личи - Лейди Гага изглежда много по-женствено.

Лейди Гага рокля с обръчи

Впечатляващи обувки с огромни платформи винаги допълват ефектната визия на звездата. Интересно, как се ходи с подобно нещо!?!

А на тазгодишните награди Грами 2012 Лейди Гага се появи с мрежа върху лицето като допълнение към костюма, направен от Chanel

Лейди Гага рокля с мрежа на лицето

Alexander McQueen е един от най-любимите брандове на звездата. Футуристичните обувки от последната колекция на покойния дизайнер сякаш са направени специално за нея:

Лейди Гага обувки Alexander McQueen

Облечена отново в McQueen, мега звездата получи златно еленче – призът на престижните германски медийни награди “Бамби“. Зашеметяващата златна рокля има шлем за главата и разкошна пола. Впечатляващото творение е от колекцията на бранда за пролет-лято 2012:

Лейди Гага златна рокля Alexander McQueen

Екстравагантни костюми за поп певицата са проектирали повечето известни дизайнери – Versace, Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs и др.

Уникалният стил на Лейди Гага няма как да бъде объркан. Наречете го всякак – ексцентричен или дори откачен, но не може да се каже, че е скучен, нали.

Уникален Стил Лейди Гага

В момента Лейди Гага е у нас, интересно с какво ли ще изненада българската публика на концерта довечера :)


Вижте още шантава мода:
Екстравагантни обувки
Булчински рокли Alexander McQueen
Футуристични прически с плитки

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации