Идеи за прически

Най-красивите и грозни рокли от Златен глобус

Много дантела, златно, камъни и блястящи бродерии предложи 70-то издание на “Златен глобус“.  Фаворити сред цветовете бяха черно, бяло и телесно бежово, а според “Сън“ роклите на звездите могат да се квалифицират в два основни стила – русалки и нудистки :)

В подборката на Хубава жена ще намерите най-атрактивните рокли от Златен глобус 2013, а кои са най-красивите или най-грозни, определете вие:

Най-красивите и грозни рокли от Златен глобус 2013

Тина Фей с елегантна рокля от дантела и сатен в черно и шампанско, дизайн L'Wren Scott. Актрисата се справи чудесно с ролята си на ко-водеща, заедно с Ейми Полър забавляваха гостите със страхотното си чувство за хумор.

Тина Фей с елегантна рокля от дантела L'Wren Scott

Джуди Фостър в тъмносиня метална рокля на Giorgio Armani
Актрисата взе награда за цялостен принос, а пикантната новина е, че избра церемонията по раздаването на “Златните глобуси“, за да потвърди дългогодишните слухове, че е лесбийка.

Джуди Фостър в тъмносиня метална рокля на Giorgio Armani

Джесика Частейн в светлосиня рокля през врата с дълбоко деколте, дизайн Calvin Klein. Звездата получи “Златен глобус“ за най-добра драматична актриса за филма “Враг намер едно“ (Zero Dark Thirty). Нашите поздравления! Не може да се каже същото обаче за избора на тоалет. Хубав цвят, красив силует, обаче нещо се губи в горната част. Не, че искам да критикувам Келвин Клайн, но роклята стои някак раздърпано и не на място, вие какво мислите?

Джесика Частейн в светлосиня рокля  с дълбоко деколте Келвин Клайн

Джесика Алба в пастелно оранжева рокля с шлейф на волани, творение на Christian Dior.
Според мен звездата изглежда очарователно, въпреки че някои модни критици определиха тоалета и като стил “Дързост и красота“ Харесва ми прическата и – с вълниста коса на една страна, тази ми е любимата :) Не е много оригинално, за това пък стои чудесно:

Джесика Алба в пастелно оранжева рокля с шлейф Christian Dior

Франческа Истууд в изключително нежна бяла рокля от дантела с красив шлейф, дизайнер Giorgio Armani. Красивата дъщеря на Клинт Истууд изглеждаше ослепително на церемонията, а роклята е прелестна...Няма да скрия пристрастията си към маестро Армани, възхити ме за пореден път...

Франческа Истууд в бяла рокля от дантела  Giorgio Armani

Клеър Дейнс супер елегантна в маково червена рокля на Versace
Звездата роди едва преди месец, погледнете само как изглежда...

Клеър Дейнс супер елегантна в маково червена рокля на Versace

Луси Лиу в пищна светлосиня рокля на едри рози, творение на Carolina Herrera. Актрисата беше една от малкото, които носеха шарени рокли на церемонията, а модните критици се изказаха доста остро за принтовете по роклята. Лично аз я намирам свежа и интересна, а вие?

Луси Лиу в рокля на едри рози на Carolina Herrera

Тейлър Суифт в лъскава тъмнолилава рокля на Donna Karan.
Певицата изглежда невероятно, а роклята беше една от най-красивите на тазгодишните награди “Златен глобус“

Тейлър Суифт в лъскава тъмнолилава рокля на Donna Karan

Джулиан Хоуг в пищна рокля бяло и златно, с водопад от ефирни волани в долната част, дизайн Monique Lhuillier. Звездата изглежда ослепително, в типичен холивудски стил.

 Джулиан Хоуг в пищна рокля бяло и златно на Monique Lhuillier

Сара Хайланд в елегантна рокля черен пеплум с дълъг шлейф отзад и украса от камъни по талията. Дизайнер Max Azria. Семпъл тоалет в изискан стил. Лично на мен ми харесва, а на вас?

Сара Хайланд в елегантна рокля черен пеплум Max Azria

Карла Гуджино в лъскава сива рокля с камъни, дизайн Swarovski
Забележете колко елегантно са поставени камъните и как красиво падат но фунии полите на роклята:

Карла Гуджино в лъскава сива рокля с камъни Swarovski

Мишел Докъри в бяла рокля със златна дантела в горната част, дизайн Alexander Vauthier. Комбинацията бяло и златно изглежда чудесно. Харесвам елегантната кройка с висока талия, това което лично на мен не ми харесва са прекалено подчертаните рамене.

Мишел Докъри в бяла рокля със златна дантела Alexander Vauthier

Ева Лонгориа супер секси с черна дантела и шифон, в тоалет с огромна цепка и дълбоко деколте на Emilio Pucci. Звездата се появи на Червения килим в типичен “Ева Стайл“ – дързък и провокативен. Не, че не и отива, но сме я виждали и с по-елегантни тоалети. Сещам се за разкошната рокля на Marchesa от Кан 2012

Ева Лонгориа в рокля с огромна цепка и деколте на Emilio Pucci

Кейли Куоко в ефирна телесно бежова рокля с блестящи бродерии, дизайнер Zuhair Murad. Роклята е изключително красива, но за прическата, според мен, фризьорите на Кели можеше да се постараят малко повече

Кейли Куоко в блестяща рокля телесен цвят на Zuhair Murad

Кери Уошингтън в прозрачна рокля с блестящи сребърни бродерии, дизайн Miu-Miu Елегантният тоалет е допълнен от обувки и чантичка в светлобежово на Chopard

Кери Уошингтън в прозрачна рокля Miu-Miu

Хелън Хънт в блестяща рокля на два слоя, дизайн Dolce & Gabbana
Изглежда телесно бежовото с блестящи бродерии е горещ тренд в модата от Червения килим. Забелязахте ли колко подобни рокли имаше на вчерашната церемония. Впрочем телесното този сезон е модерен цвят, така че може да се почерпим с някои идеи от “Глобусите“

Хелън Хънт в блестяща рокля на Dolce & Gabbana

Ейми Адамс в нежна светло бежова рокля в силует русалка, дизайн Marchesa Звездата наистина прилича на русалка, не намирате ли. Цвета на роклята се слива с кожата, а кройката подчертава красивите извивки на тялото. На пръв поглед актрисата изглежда гола, красиво е според мен, нищо че “Сън“ определиха този стил като “нуди“.

Ейми Адамс с нежна рокля в силует русалка на Marchesa

Дженифър Лопес в телесно бежова рокля с бяла дантела, дизайнер Zuhair Murad
Хъм, като заговорихме за голота, J.Lo изтрепа рибата, вижте само как се появи на церемонията... Нейната рокля е може би най-коментираната на тазгодишните “Златни глобуси“. Модните критици смятат, че е прекалено. Действително роклята е направена така, че дантелата изглежда като рисунка върху голо тяло. Не знам...според мен е интересно. На вас харесва ли ви?

Дженифър Лопес в рокля телесно с бяла дантела на Zuhair Murad

Това беше, красиви или грозни, не може да се отрече, че роклите от Златен глобус 2013 са много атрактивни. Как изглеждаха на церемонията останалите знаменитости, може да видите в галерията.

... и така генералната репетиция за Оскапите вече е направена, остава да чакаме голямото събитие.


Вижте още мода от Червения килим
Официални рокли и костюми от наградите Грами 2013

100 звездни рокли 2012
25 звездни рокли от наградите “Златен глобус“ 2012
25 Звездни рокли от Оскари 2012
25 звездни рокли от Кан 2012
25 звездни рокли от Еми 2012

1 коментар :
  1. Mnogo sa krasivi roklite, osven na Djesika Chastein i na Keri Woshingtun. Na Jenifer lopez naistina e mnogo interesna i predizvikatelna.

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации