Как да избера бански според тялото си – крушовидна форма

Ако имате фигура с по-едър ханш, тънка талия и по-малка в сравнение с ханша гръдна обиколка, значи имате крушовидна форма на тялото

Въпреки, че крушовидната форма на тялото не изглежда толкова зашеметяваща както формата на пясъчен часовник, тя също е много женствена и секси и с помощта на няколко трика при избора на бански можете да изглеждате страхотно на плажа.

За дамите, чиито бедра са по-едри:

За да изместите фокуса от бедрата си изберете бански, който да привлича вниманието на окото в горната част на тялото.


Например бикини с изрязана тъмна долна част и по-ярко и привличащо окото горнище:Вижте още съвети за избор на бански за крушовидно тялоТочки, чертички, дребни фигурки са идеална щампа за горнището. Те привличат окото и изместват фокуса от долната част на тялото ви, освен това оптически оголемяват бюста.

Ако предпочитате едноцветен бански, изберете модел, който би привлякъл вниманието в горната част на тялото ви.
Бикини с горнище с по-дебела презрамка през врата и изрязано долнище с ниска талия ще са идеални за тази цел:Ако предпочитате цял бански, правилото е същото: търсете модел с акцент на горната част.
Този цял бански например е много подходящ:Драперията по чашките му и ефекта, поставен в центъра между гърдите привлича окото и отклонява вниманието от ханша и бедрата.
Същевременно придава повече обем на гърдите, с което изравнява оптически пропорциите на горната и долна част на тялото ви.

Ако предпочитате танкини изберете модел с дълбоко деколте, като този например:Дълбокото деколте привлича вниманието към бюста, а плиткото, изрязано долнище оптически смалява областта на ханша и бедрата.

Както дрехите, така и банските са един добър начин да скриете несъвършенствата на тялото си.

Подходящия избор на модел на бански ще постави акцента на банския, не на тялото ви и по този начин ще се чувствате уверена и красива на плажа.


Например щампа на банския с подчертани фигури, по–едри или по-дребни, привлича окото и отклонява вниманието от тялото.
В този ред на мисли ще трябва да съобразите шарките по банския с ръста и размера на тялото си.

Ако предпочитате цветен бански внимавайте за фигурите по щампата му. Тук важи същото правило като при дрехите.
Ако сте по-дребничка можете да си позволите по-дребни и деликатни щампи. Ако сте по-едричка, обратното. Или казано с други думи съобразете фигурите на щампите според ръста си:
Ако искате да подчертаете хубавите си рамене изберете модел на банския, който би привлякъл вниманието към тях.
Бански без презрамки или асиметричен модел с презрамка през едното рамо би бил чудесен избор за акцент на раменете:Ако не сте свикнала да носите изрязано долнище и не се чувствате комфортно с бикини, помислете за женствените танкини.
През този сезон те са много модерни:Ако искате да поставите акцента на краката си изберете по-високо изрязано долнище на бански. Така ще издължите оптически краката си.
При фигура с крушовидна форма много трябва да се внимава с модели с долнища тип шорти. Не са препоръчителни, защото повечето плат ще подчертае по-широките ханш и бедра.
Избирайте по-малки и плитки долнища на банските:

Саронг или бански тип рокличка също е чудесен избар, ако искате да прекриете част от бедрата и ханша си:Крушовидната форма на тялото изобщо не е за изхвърляне. Вижте Дженифър Лопес, J.Lo стана звезда именно с пищния си ханш.

Така че, мили дами, просто изберете модела бански който най-ви допада и се чувствайте неотразима на плажа.Вижте още съвети за избор на бански според формата на тялото:
Пясъчен часовник
правоъгълна форма
Голям бюст
Пълна фигура
Бански за бременни

Не пропускайте:
Плажна Мода 2012
Как да избираме слънцезащитен крем – SPF индекс

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

Модерни Обувки

Обувки онлайн

Google+

facebook