Бални рокли 2015 Sherri Hill: 11 тренда в абитуриентската мода

Бални рокли 2015 Sherri Hill
Хубава жена представя 11 нови тренда в абитуриентската мода, илюстрирани с прекрасните бални рокли Sherri Hill от новата колекция 2015.

В темата ще видите хитови тенденции и актуални акценти при абитуриентските тоалети за тази година.

И още: какви нови стилове са на мода и дали роклята е единствения вариант за бала.


Абитуриентски тоалети в две части

Започваме с най-актуалното за сезона:
Съчетанието топ и пола е хитова тенденция за вечерната мода 2015, а в новата колекция на Шери Хил присъстват абитуриентски тоалети в две части, представени в разнообразни стилове като този къс топ от блестяща материя и ефирна дълга пола в пастелно с блестящ колан.

Абитуриентски тоалети в две части къс топ и дълга пола - Sherri Hill 2015

Мъниста и пайети

Следващият акцент буквално грабва окото:
Вечерните тоалети с пищна украса от мъниста и пайети в новата колекция привличат вниманието с атрактивните си бродерии. Особено впечатление правят моделите с много къси топове и прилепнали по тялото поли с широки колани, бродирани с мъниста и пайети във флорални и етно елементи.

Вечерни тоалети с мъниста и пайети Шери Хил колекция 2015

Ефирни плисета

Продължаваме с една романтична тенденция:
Балните рокли с разкошни поли на ефирни плисета излъчват особена женственост, романтика и красота. Повечето модели в колекцията са изпълнени в нежни пастелни тонове, съчетани с атрактивни колани от камъни и бляскави акценти като колиета по врата.

Ефирни бални рокли на плисета Шери Хил 2015

Подплата в телесен цвят

Следва може би най-сексапилния тренд:
Официалните рокли с подплата в телесен цвят създават визуална илюзия за голота, а това е толкова секси ... Изглежда страхотно, когато телесната подплата е съчетана с богата украса от мъниста или нежна дантела на цветя в къси абитуриентски тоалети и дълги бални рокли като тези на снимката.

Къси абитуриентски тоалети и дълги бални рокли с подплата в телесен цвят Sherri Hill 2015

Секси голи гърбове

И един почти задължителен акцент:
Голите гърбове отдавна са се превърнали в почти задължителен елемент за вечерната мода. Освен бални рокли с гол гръб новата модна линия Sherri Hill 2015 включва атрактивни абитуриентски тоалети топ и пола - ефектно изрязани на гърба.

Бални рокли с гол гръб Sherri Hill 2015

Пъстри флорални мотиви

Следва най-свежата тенденция:
Красивите принтове с пъстри флорални мотиви внасят свежест и пролетно настроение в официалната мода. Идеални са за млади момичета, особено ако са изпълнени в нежни пастелни цветове, като при Шери Хил. Сред новите модели най-сладко изглеждат късите бални рокли на цветя с перести полички.

Късите бални рокли на цветя с перести полички Шери Хил колекция 2015

Екзотика с леопардов принт

И един екзотичен тренд:
Леопардовите принтове се утвърдиха като тенденция през последните години предимно в ежедневната мода, в официалната като че ли все още са табу. Абитуриентската линия Sherri Hill 2015 определено разбива стериотипа с изключително ефектни модели бални рокли с леопардов принт и златни акценти

Бални рокли с леопардов принт и златни акценти Sherri Hill 2015

Романтика на точки

Продължаваме с лек ретро привкус:
За пролет-лято 2015 точките отново са на мода, колкото по-големи, толкова по-добре. Подходящи са за романтични тоалети във винтич стил, но ако бална рокля на точки ви идва в повече може да комбинирате поотделно с изрязан топ или обемна пола.

Романтични бални тоалети на точки във винтич стил Шери Хил 2015

Нежност с дантела и камъни

А сега доза нежност и красота:
Ако търсите нежна бална рокля, обърнете внимание на плата. Подходящи са: прозрачни материи, шифон и органза, мрежа и фина дантела. В новата колекция най-много впечатляват нежните абитуриентски тоалети от прозрачна дантела с украса от камъни в дискретни цветове.

Нежни бални рокли от прозрачна дантела с камъни Шери Хил колекция 2015

Елегантна класика в червено

Следва бална рокля спираща дъха:
От бала на мама (и много преди това), елегантната класика на червената дантела е на мода и до сега. Остава само да изберете зашеметяващ модел като тази дълга бална рокля от червена дантела, която нежно вае формите на тялото в прекрасен силует на русалка.

Дълга бална рокля от червена дантела спираща дъха - Sherri Hill колекция 2015

Бални рокли къси отпред

Завършваме с най-модерния стил:
В абитуриентската мода през последните 2-3 години се утвърдиха като супер модерни бални рокли къси отпред дълги отзад. А в новата колекция Sherri Hill 2015 този стил е освежен със закачливи роклички в два цвята с ефирна пола на парчета и драпиран корсет с блестящи акценти

Бални рокли къси отпред дълги отзад Sherri Hill 2015

Нещо полезно за финал

От практична гледна точка официалните тоалети в две части са за предпочитане пред роклите, защото могат да се носят поотделно Например къс топ сако и панталон е подходяща комбинация дори за ежедневието. Така вероятността абитуриентския тоалет да виси за спомен в гардероба е по-малка, нали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-четено

facebook