Идеи за прически

Абитуриентски рокли 2014 Sherri Hill

Разгледайте 10 невероятно красиви абитуриентски рокли от новата колекция 2014 на американската дизайнерка Шери Хил.

В подборката ще намерите спиращи дъха модели бални рокли от дантела, с голи гърбове и разкошни шлейфове.

Кликнете на снимките, за да се насладите на красотата им в пълен размер.



Великолепна абитуриентска рокля в сребристо – къса с прикачени към нея прозрачни воали дълги до земята. Харесва ми украсата от цветя и камъни по корпуса на роклята, а ефекта на воалите е направо поразителен. Разкошна рокля за принцесата на бала! Един от най-хубавите модели абитуриентски рокли Sherri Hill в новата колекция.

Абитуриентска рокля Sherri Hill 2014

Къса бална рокля от дантела с дълга ефирна пола в ментово зелено Отпред роклята има изключително красиво сърцевидно деколте и дантелени презрамки, съединени около врата. Отзад презрамките преминават в ефектен гол гръб. Такива модели бални рокли 2 в 1 имаше и в миналогодишните колекции. Страшно удобни са за дискотеката след официалната част :)

Бална рокля от дантела с дълга пола Sherri Hill 2014

Абитуриентска рокля с гол гръб – къса отпред, дълга отзад
Моделът представлява права дантелена рокличка в бонбонено розово с блестящи презрамки от сребристи пайети и ефирна пола на парчета с блестящ колан. Отзад презрамките се съединяват, а гърбът е изцяло отворен. Добре е да се носи без бельо или със специален сутиен за рокля с гол гръб (идеи и съвети за избор на бельо тук)

Абитуриентска рокля с гол гръб Sherri Hill 2014

Лъскава бална рокля на цветя в прозрачно златисто със сатенена подплата - Роклята е къса, разкроена в долната част. Отгоре има сърцевидно деколте и сладко късо ръкавче. Отзад гърбът е прозрачен, а цветята блестят много красиво върху голата кожа. Страхотен модел, добра идея за всички които предпочитат лъскава рокля за бала (още идеи и съвети)

Лъскава бална рокля Sherri Hill 2014

Дантелена бална рокля на цветя в преливащи тонове с бежова подплата - Изключително красива абитуриентска рокля в силует на русалка със сърцевидно деколте, гол гръб и шлейф отзад. Впечатление правят цветовете на дантелата. Розовите нюанси в долната част са съчетани с пастелно зелено, а нагоре преливат в бяло. Изглежда много нежно, добра идея за всички които предпочитат дантелена рокля за бала (още идеи и съвети)

Дантелена бална рокля 2014 Sherri Hill

Къса абитуриентска рокля на цветя в прозрачно синьо с розова подплата - Красив модел в два цвята, който представлява силно разкроена рокля с дължина до дупето, с къс ръкав и деколте лодка, преминаващо назад в дълбоко изрязан гол гръб. Изглежда свежо и много момичешко! А силно изрязаният гръб улеснява избора на прическа т.е. не е задължително косата да е вдигната за да се вижда красотата му. Как да избираме прическа според роклята тук.

Къса абитуриентска рокля в два цвята Sherri Hill 2014

Къси бални рокли с дантела и телесна подплата
Може да се каже, че бежовите подплати са голям хит при балните рокли за 2014. Тенденцията тръгна от Червения килим, да видим дали ще завладее и абитуриентската мода. Лично на мен страшно много ми харесва как изпъкват цветята на дантелата върху телесната подплата. Изглежда като нарисувано върху голо тяло. Още идеи за бални рокли с телесна подплата тук.

Бални рокли с дантела и телесна подплата Sherri Hill 2014

Секси бална рокля от дантела с камъни - скъсена отпред, удължена отзад - Моделът изглежда невероятно! В горната част представлява бюстие без презрамки. Много ми харесва заигравката с дължините на подгъва в долната част. Още модели секси бални рокли от Шери Хил може да видите тук.

Секси бална рокля 2014 Sherri Hill

Елегантна дълга рокля с гол гръб и шлейф
Направена е от еластична дантела в червено, която очертава красиво извивките на тялото. Полата и се разкроява от коляното надолу, а отзад преминава в шлейф. Още модели елегантни дълги рокли за бала от Sherri Hill може да разгледате тук.

Елегантна дълга рокля за бал 2014 Sherri Hill

Къса рокля за бала в прозрачно тъмносиньо с цветя на камъчета
Моделът представлява права рокля без презрамки, с ефирна къса пола от прозрачна материя и ефектен колан с тока от камъни. Още модели къси рокли за бала от Sherri Hill може да видите тук.

Къса рокля за бал 2014 Sherri Hill


1 коментар :

Популярни публикации