Идеи за прически

Маникюр на сърца

Маникюр на сърца идеи за Свети Валентин
Ако търсите нови идеи за маникюр на сърца за Свети Валентин, значи сте попаднали където трябва.

В подборката на Хубава жена ще откриете 15 дизайна на нокти послучай празника на любовта. Този път заложихме на лесни, но много атрактивни маникюри със семпли, но много оригинални декорации.

Разгледайте снимки с красив маникюр на сърца, най-добрите идеи от световната мрежа:


Бял маникюр на сърца

Елегантен дизайн с изцяло лакирани нокти в плътен бял цвят, украсени в горната част с тънки контури на сърца с красиви извивки.

Бял маникюр на сърца

Черен маникюр на сърца

Модерен дизайн в стилно черно с матова основа и декорация на сърца с лъскав ефект. Добра идея за всички дами, които предпочитат нетипичен маникюр за Свети Валентин.

Черен маникюр на сърца за Свети Валентин

Червен маникюр на сърца

Лъскав червен маникюр с гел лак и семпла декорация на сърца с бели контури на точки. Дизайнът изглежда изискано, въпреки че декорацията покрива цялата повърхност на ноктите.

Червен маникюр на сърца с бели контури на точки

Пастелен маникюр на сърца

Изчистен дизайн, направен с 3 пастелни цвята лак за нокти – бледо розово, нежно прасковено и млечно бяло. За украса на маникюра са използвани златни перли и прозрачни сърца.

Пастелен маникюр на сърца в 3 цвята

Френски маникюр на сърца

Класическият френч в бяло с впечатляваща червена декорация като тази на снимката, дава страхотна идея за валентински маникюр, подходящ за дълги нокти със заоблена форма.

Френски маникюр на сърца за Свети Валентин

Омбре маникюр на сърца

Лесен дизайн, който стои чудесно на къси естествени нокти. Върху два пръста е направен омбре маникюр в 2 нюанса розово - тъмно и светло. Останалите нокти са лакирани в плътно бяло и са декорирани с готови ваденки на сърца.

Омбре маникюр на сърца

Блестящ маникюр на сърца

Ако харесвате блестящи маникюри и брокатни лакове, може да опитате следващата идея като маникюр за Свети Валентин. Ноктите са лакирани с прозрачен лак. В горната им част е нанесен блестящ лак брокат, а върху безимените пръсти е отпечетана декорация на сърца от готов шаблон.

Блестящ маникюр на сърца за Свети Валентин

Лесен маникюр на сърца

Маникюр на сърца се рисува най-лесно с инструмент за точки или с клечка за зъби. Просто поставяте 2 точки лак върху ноктите и изтегляте до форма на сърце. За повече ефект може да продължите линията от края на сърцето до края на ноктите, както в този дизайн.

Лесен маникюр на сърца

Нежен маникюр на сърца

Ако искате да си направите нежен маникюр за Свети Валентин използвайте като основа лакове за нокти в светли тонове, близки до натуралния цвят на ноктите. За декорация може да нарисувате блестящи червени сърца и дискретни бели точки, като в дизайна на снимката

Нежен маникюр на сърца

Маникюр телесен лак на сърца

Ако не харесвате прекалено шарени нокти за Свети Валентин, може да използвате телесен лак за основа на маникюра. Поставете дискретна декорация от черни точки с различна големина по вътрешния контур на ноктите, а в средата добавете малки червени сърчица както в този дизайн.

Маникюр телесен лак на сърца

Маникюр на точки и сърца

Обикновеният маникюр на точки много бързо се превръща в празничен маникюр за Свети Валентин, ако добавим малки сърца в ъгъла на всеки нокът, както е показано в този ефектен дизайн в бяло, черно и розово.

Маникюр на точки и сърца

Маникюр на сърца и букви

Следващата идея е за всички, които не могат да рисуват и нямат време да ходят на маникюрист. Може да имате ефектен маникюр за Св. Валентин без много усилия, ако използвате готови ваденки за нокти на сърца и букви, като в дизайна на снимката.

Маникюр с ваденки за нокти на сърца и букви за Св. Валентин

Маникюр I LOVE YOU на сърца

Ако харесвате маникюри с надписи за Свети Валентин може да напишете върху ноктите I Love You с бели букви на червен фон стои най-ефектно. Засилете ефекта с декорация на безимените пръсти от малки червени сърчица на бял фон.

Маникюр I LOVE YOU на сърца

Маникюр с декорация на сърца

Не е необходимо да сте супер професионалист, за да си направите оригинален маникюр с декорация за Свети Валентин. Следващият дизайн дава чудесни идеи с простички декорации на сърца, точки и чертички, подходящи за начинаещи.

Маникюр с декорация на сърца за начинаещи

Маникюр на сърца с брокат

Завършваме подборката с един много атрактивен маникюр за Свети Валентин, при който 3 нокътя имат кариран дизайн в тъносиньо, средните пръсти са направени на бели сърца върху червен лак, а безимените представляват сърцат френски маникюр със златен брокат.

Атрактивен маникюр на сърца с брокат за Свети Валентин



През месеца на любовта направо си е задължително поне веднъж да бъдем с маникюр на сърца, не мислите ли. В следващата тема ще продължим още любов за нокти и празнични маникюри за Свети Валентин.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации