Идеи за прически

Маникюр със сърца

Маникюр със сърца
Декорациите със сърца правят ноктите по-интереси и придават на маникюра повече романтика и страст.

В темата ще намерите 10 страхотни идеи за маникюр със сърца за Свети Валентин. Може да ги използвате на празника или без повод, всеки път когато ви се прииска оригинален маникюр.

Разгледайте разкошни дизайни от Ради Димитрова с описание как са направени


Червен маникюр с декорация сърца


Червен маникюр с декорация сърца

В този дизайн е използван червен лак за нокти OPI - The Spy Who Loved Me от колекцията James Bond. Декорацията е направена на два нокътя. Представлява бял френски маникюр с декоративен елемент във вид на мрежичка и голямо червено сърце, нарисувани на ръка с акрилни боички. Още една страхотна идея за червен маникюр с декорация за Св. Валентин може да видите тук

Френски маникюр със сърца


Френски маникюр със сърца

Семпъл дизайн за всички, които не харесват претрупани маникюри. Дизайнът представлява класически френч с декорация – червени сърца с черен контур и красиви векторни орнаменти. Сърцата са нарисувани на ръка с акрилна боя, а след това са покрити с червен лак за нокти China Glaze-Ring in the red, който придава повече блясък. За улеснение може да използвате шаблон от хартия, както е показано в този маникюр със сърца

Маникюр Сърца за Свети Валентин


Маникюр Сърца за Свети Валентин

В този дизайн червените нокти първо са лакирани с лак Flormar Supermatte M101. След това в основата им е нанесен глитер лак Golden Rose Jolly Jewels 116. На три нокътя е направен френски маникюр в бяло и червено с тънка линия под френча и страхотна декорация, нарисувана на ръка – балони сърца с панделка и плик с летящи сърчица. Още един чудесен маникюр за Свети Валентин с разкошна декорация може да видите тук.

Брокатен френски маникюр в черно със сърце


Брокатен френски маникюр в черно със сърце

Стилен маникюр с брокат в дискретни тъмни тонове, за всички, които не обичат прекалено блестящи нокти. Дизайнът представлява френски маникюр в черно, покрит с брокатени люспи, които придават лек червеникав нюанс. На едната ръка е направена декорация. Нарисувано е голямо сърце, покрито с брокатни частици. Ако ви се струва прекалено семпло, вижте този брокатен маникюр на сърца

Лесен маникюр за къси нокти със сърца


Лесен маникюр за къси нокти със сърца

Ако ноктите ви не са достатъчно дълги по-добре изберете семпъл маникюр с малка декорация като този френски маникюр за къси нокти със сърца. Прави се лесно, всъщност това е класически френч в бяло и червено на безимените пръсти. А декорацията е направена по същия начин, както в по-горния маникюр, с тази разлика, че сърчицето е по-мъничко. Още един лесен маникюр със сърца, подходящ за къси нокти ще намерите тук.

Син маникюр със сърца


Син маникюр със сърца

Следващият дизайн дава добра идея за маникюр със сърца в синьо. Не е задължително сърцето непременно да е червено, нали. Ноктите са лакирани със син холограмен лак Emily de Molly - Cool, Calm & Collected, който придава страхотен ефект. В горната част от ноктите на безимените пръсти е нанесен брокатен лак, а върху него са нарисувани сърца, покрити с глитер, както в предишните маникюри.

Розов маникюр със сърца и цветя


Розов маникюр със сърца и цветя

Този романтичен дизайн миналата година спечели няколко състезания за „Най-красив маникюр за Свети Валентин”. Направен е по следния начин:
Върху ноктите първо, с гъба е нанесена акрилна боя в нежно розово, после е покрито с блестящ розов лак Pastel 31. След това с плоска четка и два нюанса розова боя са нарисувани красиви цветя на всички пръсти, с изключение на средните. Върху тях е направено по едно сърце на верига (отново с плоска четка и акрилна боя в бяло и черно)
Още една страхотна идея за розов маникюр със сърца за Св. Валентин може да видите тук

Нежен маникюр на сърца с камъчета


Нежен маникюр на сърца с камъчета

Ако харесвате светли лакове в пастелни тонове и бързи декорации, които се правят лесно, този дизайн дава чудесна идея за маникюр на сърца. Използван е лак за нокти в нежен прасковен цвят Essence - Colour & Go 110 от колекцията 'Modern Romance'. Върху ноктите на безимените пръсти е направена декорация с печат от шаблон на сърца, а в едното сърчице е поставено камъче със сърцевидна форма в бонбонено розово. Още една бърза декорация със сърца може да видите тук.


Маникюр с ноти и сърца


Маникюр с ноти и сърца

За направата на този невероятен дизайн са използвани тъмносин металик Opi DS 039 - Magic и акрилни боички. Дизайнът е направен с помощта на 3 nail art техники: маникюр с гъба - за горната част на ноктите; рисуване с тънка четка - за нотите и петолинието и рисуване с два цвята и плоска четка за сърцата. Получава се много красив, музикален маникюр със сърца и ноти.

Заоблен маникюр Сърца


Заоблен маникюр Сърца

Ако харесвате заоблен маникюр с овални бадемовидни нокти може да използвате идеята за Свети Валентин. Дизайнът представлява френски маникюр на малки сърца, отпечатани от готов шаблон в единия край на нокътя. Някои от сърчицата са запълнени с червена боичка, останалите имат само черен контур. Върху ноктите на палците и безимените пръсти е нарисувано по едно голямо червено сърце, разположено в свободния край на нокътя. Получава се много ефектно, 4-те пръста завършват със сърце, а в ъгъла на ноктите има декорация от дребни завъртулки.


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации