Идеи за прически

Искрящ Маникюр Сърца - видео

искрящ маникюр сърца видео
В темата ще намерите лесен видео урок за начинаещи - как да си направим искрящ маникюр сърца за Свети Валентин.

Атрактивният дизайн от видеото представлява розово-бял маникюр, при който част от ноктите е покрита с искрящ лак с брокат и светещи частици, а върху другата са нарисувани малки сърца и точки.

Вижте как е направен в няколко лесни стъпки:


Как да си направим искрящ маникюр сърца


1. Лакирайте ноктите с бял лак в плътен цвят.
Във видеото е използван лак за нокти OPI Alpine Snow, нанесен на 2 пласта

2. Разделете ноктите на два сектора, така че единия да е малко по-широк от другия. За ограничител може да използвате тънка лентичка декоративно тиксо за нокти.

3. Лакирайте по-големия сектор от ноктите на палеца и безименния пръст в бебешко розово. (в случая е използван лак за нокти Bettina Cotton Candy)

4. Лакирайте големия сектор от ноктите на останалите пръсти в ярко розово. (в случая е използван лак за нокти Bettina Pink Bikini)

5. Нарисувайте малки сърца и точки: с бяло и ярко розово върху светлорозовите сектори, а върху ярките - с бяло и бебешко розово. За улеснение може да използвате инструмент за точки или с дървена клечка.

6. Внимателно отстранете ограничителя и на негово място направете тънка линия със сребърен брокат. (във видеото е използван глитер лак за нокти Kiss Silver Glitter)

7. Лакирайте малките сектори от ноктите в искрящо с ефектен лак от брокат и светещи частици. (в случая е използван Revlon – Stunning 340)

8. Накрая поставете топ лак.





Още маникюри сърца за Свети Валентин:
Лесен маникюр сърца
Кадифен маникюр сърца
Маникюр сърца с аерограф

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации