Идеи за прически

Летен грим за очи

Изразителните очи са горещ тренд в новите тенденции за летен грим. В нашата подборка ще отриете 10 страхотни идеи за гримиране на очите през лятото, с които да изглеждате различно всеки ден. Използвайте ги за ежедневието или за специални поводи и бъдете неустоима. Вижте нашите предложения с летен грим за очи в разнообразни варианти:

Летен грим - 10 страхотни идеи за гримиране на очите през лятото


Пеперудени мигли за секси поглед

Изберете летен грим с ефект "пеперудени" мигли за пленителен секси поглед. Акцентирайте на миглите със спирала и съчетайте както ви харесва  Например: изящно извити мигли с натурален грим за свежа визия или пеперудени мигли с лилави сенки на очите, дълги мигли с перлено по клепачите или плътни мигли с обем и гримирани очи в метално зелено.

Подчертани очи с черен молив - летен грим с рок визия и в ориенталски стил

Подчертани очи с черен молив

Създайте вълнуваща рок визия с летен грим, при който очите са очертани с черен молив по вътрешния ръб и размити в основата на миглите. Или придайте мистична загадъчност на погледа в ориенталски стил с черен молив по долния клепач с изящни извивки в ъглите на очите.

Летен грим за малки очи с цветен акцент в ъгъла на окото

Цветен акцент в ъгъла на окото

Гримът със светъл акцент във вътрешния ъгъл на окото отваря очите и ги прави по-големи. Опитайте летен грим с цветен акцент в ъгъла на окото, останалата част гримирайте с черен молив или очертайте с цветен молив ръба на долния клепач и изтеглете леко в ъглите на очите.

Свеж летен грим с очна линия и драматичен грим с графични форми по очите

Летен грим с очна линия

Опитайте свеж летен грим с очната линия в тъмносиньо, поставена във външните ъгли на очите само върху горните клепачи. Или създайте драматичен летен грим с плътна очна линия в черно, която очертава очите изцяло и завършва във външните ъгли с изтеглени графични форми.

Летен грим с цветна очна линия в морско синьо и резедаво зелено

Цветна очна линия

Лесен и много ефектен начин да гримираме очите през лятото е като им поставим цветна очна линия по ръба на горния клепач. Опитайте с молив за очи в бяло, синьо или зелено, това са най-модерните цветове за очите в летния грим за новия сезон.

Летен грим минималистични котешки очи

Летен грим котешки очи

Минималистични котешки очи са добра алтернатива за лятото на класическия грим "Котешко око". Започнете с тънка очна линия по ръба на горния клепач, продължете нагоре към външния ъгъл на окото и завършете със стрелка в сгъвката на клепача.

Летен грим опушени очи в синьо-зелено и драматичен опушен грим в сиво

Летен грим опушени очи

Може да избираме измежду два варианта на класическия опушен грим, които са много модерни за лято 2014. При първия очите са опушени със сенки в по-светли тонове синьо-зелено. А вторият е опушен грим с драматичен ефект, при който очите са гримирани в по-тъмни сиво-черни тонове.

Опушен грим със златен брокат в стил Jason Wu

Опушен грим със златен брокат

Опушен грим в кафяви тонове със златен брокат е добра идея за вечерен грим през лятото. Опитайте такъв макиаж в стил Jason Wu – с опушени очи само в горната част и добавете златен брокат върху горния клепач. Получава се страхотен летен грим за специалните вечери.

Неонов грим на очите в 2 варианта за лятото

Неонов грим хита на лятото

Ако търсите ефектен грим за лятото заложете на вечния летен хит – неонов грим на очите. Опитайте с мазни сенки за очи в тюркоазено синьо или прибавете повече цвят с морско синьо по долния контур на окото и неоново жълто върху горния клепач.

Нежен грим с пастелни сенки в 2 варианта за лятото

Нежен грим в пастелни цветове

Пастелните цветове са горещ тренд в летния грим за новия сезон. Опитайте нежен грим с пастелни сенки в лилави или синкави нюанси. Нанесете само върху горните клепачи на очите или размийте по-нагоре до веждите. Получава се свеж и нежен грим, идеален за ежедневието.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации