Идеи за прически

Топ тенденции за грим пролет/лято 2014

Грим тенденции пролет/лято 2014
В нашата подборка ще намерите 5 топ тенденции за грим пролет/лято 2014, които дават страхотни идеи за грима ви през новия сезон.

Вижте какви са най-новите тенденции в грима и кои са най-модерните цветове на червилата и сенките.

Разгледайте красиви макиажи, които подсказват как да гримираме миглите и веждите по последна мода и какъв фон дьо тен да изберем за лятото.



Сочни устни с оранжево червило


Първата тенденция може да се счита за топ тренд в грима на устните за пролет/лято 2014. Оранжевото е тотален хит за модерен цвят на червилото през новия сезон. Тази тенденция изглежда супер секси в макиажите на Rag & Boon, DKNY, DSquared2 и др. Гримьорите представиха деликатни устни в пастелно оранжево, ярки устни в матово оранжево, пухкави устни с лъскаво оранжево червило и т.н. Изберете каквото ви харесва и си направете сочни устни за лятото в оранжевата гама.

Вижте също: Техника за нанасяне на оранжево червило

грим на устни с оранжево червило

Сияен тен хит в летния грим 2014


Перфектна кожа със сияен тен и леко загатнати скули ваят прекрасна лятна визия, така че забравете за солариум и тежък фон дьо тен. Заложете на здрава и добре поддържана кожа на лицето, изравнете тена и поставете сияйна пудра за перфектен завършек. Скулите подчертайте много леко с бронзов руж в меки нюанси прасковено оранжево и нежно розово. Красив грим със сияен тен за пролет/лято 2014 показаха Rodarte, Donna Karan, Dolce & Gabbana и др.

Нашата любима пудра за сияен тен:
Dolce & Gabbana The Foundation Perfect Finish Powder Foundation (Wet Or Dry) - # 144 Bronze 15g/0.53oz

грим сияен тен

Свеж грим с пастелни сенки


Тази тенденция отразява най-горещия тренд за грим на очите 2014. Пастелните тонове водят класацията за топ цветове в дамската мода и козметиката за пролет/лято 2014, а в макиажите за новия сезон изглеждат толкова свежо и завладяващо. Добри идеи за грим с пастелни сенки дават Badgley Mischka, Costello Tagliapietra, Miu miu и др. При някои очите са изцяло гримирани, при други сенки са поставени само върху горния клепач. Преобладават меки тонове зелено, светло синьо и орхидеено лилаво

Нашият любим цвят сенки:
Сияйна Орхидея - Цвят на годината 2014

грим с пастелни сенки

Грим за мигли тенденции пролет/лято 2014


Забравете за тежките гримове с изкуствени мигли и заложете изцяло на спиралата за новия сезон. Опитайте грим с дълги пърхащи мигли за пеперуден поглед или си направете извити мигли за сладка кукленска визия. Това са най-вълнуващите тенденции в грима за миглите през пролет/лято 2014. Добре е да изберем водоустойчива спирала за летните жеги. Може да съчетаем с перлени оттенъци розово по клепачите или да засилим ефекта с люляково лилаво.

Грим за мигли тенденции пролет/лято 2014

Грим за вежди тенденции пролет/лято 2014


Естествените вежди, добре оформени и плътни са на мода в макиажа през последните години, така че не прекалявайте със скубането, момичета. Вместо това заложете на молив за вежди в грима за пролет/лято 2014. Гримьорите показват стилен грим с подчертани вежди, съчетан с очна линия на долния клепач и красив опушен грим с плътни вежди

Вижте още идеи: Грим за вежди

Грим за вежди тенденции пролет/лято 2014


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации