Идеи за прически

Най-красивите рокли от Грами

Вижте звездите с най-красивите рокли на музикалните награди Грами 2014.

В подборката на Хубава жена ще намерите 15 модела уникални рокли от Червения килим, една от друга по-хубави. Струва си да ги разгледате


Най-красивите рокли на Грами 2014


Кликнете върху снимката, за да видите в пълен размер:

Бионсе в дантелена рокля с гол гръб на Грами 2014

Визията на Бионсе напомня на русалка, облечена в морска пяна. Звездата се появи на Червения килим в спираща дъха бяла дантелена рокля с гол гръб, творение на Michael Costello. Този път стилистите на Бионсе са се постарали повече в избора на тоалет, за разлика от миналата година. Роклята е невероятна! Певицата заслужено води в повечето класации за най-добре облечените звезди на Грами 2014

Бионсе в дантелена рокля с гол гръб на Грами 2014 Бионсе в бяла рокля с гол гръб на Грами 2014

Най-красивите рокли на Кейти Пери от Грами 2014

Кейти Пери прилича на принцесите от филмчетата на Дисни, очарователна е. Звездата се преоблече 4 пъти за Грами 2014 в различни тоалети. На церемонията носеше прелестна ефирна рокля на Valentino в прозрачно кремаво с щампа на ноти. А за афтър партито беше облечена в светлосиня метална рокля през врата, с гол гръб, пищни поли и уникален холограмен ефект.

Кейти Пери в ефирна рокля на ноти Грами 2014 Кейти Пери в метална рокля през врата на афтър партито Грами 2014

Риана в секси жълта рокля от сатен на Грами 2014

Секси визията на Риана събра погледите на гала партито преди церемонията по раздаването на музикалните награди Грами 2014. Звездата носеше лъскава жълта рокля от сатен с огромно деколте и висока цепка, дело на Alexandre Vauthier Couture и златни обувки с каишки на Christian Louboutin. Риана оглави нашата класация с най-красивите рокли от Грами 2013 (снимки в линка), напълно заслужено попада в нея и сега.

Риана в секси жълта рокля от сатен на Грами 2014 Риана секси в жълто на гала парти Грами 2014

Най-красивите рокли на Тейлър Суифт от Грами 2014

Стилна както винаги, Тейлър Суифт и този път не разочарова почитателите си. На Грами 2014 звездата носеше дълга права рокля в златно с къси ръкави и сребристи акценти, творение на Gucci. Може да се каже, че златото е запазена марка за кралицата на кънтрито, не за пръв път я виждаме в златна рокля на наградите Грами (снимки тук) А на гала партито беше облечена в елегантна къса рокля в прозрачно черно с дълги ръкави и волан

Тейлър Суифт в златна рокля на Gucci Грами 2014 Тейлър Суифт в елегантна къса рокля на гала парти Грами 2014

Пинк в червено и Алиша Кийс в кобалтово на Грами 2014

Пинк изглежда страхотно на Грами 2014. Звездата е облечена в лъскава червена рокля без презрамки, дело на Johanna Johnson. Харесвам сърцевидното деколте и богато разкроените поли на тоалета.
Алиша Кийс избра права рокля с дълбоко деколте в кобалтово синьо, творение на Armani Prive. Звездата отнесе доста критики за тоалета, за това пък албумът и Girl on Fire победи в категорията "Най-добър R&B албум" На мен лично роклята ми харесва, а на вас?

Пинк в червена рокля на Грами 2014 Алиша Кийс в кобалтово на Грами 2014

Бони Маккий в тъмносиня рокля с шлейф на Грами 2014

Визията на Бони Маккий от Грами 2014 наподобява царствената птица паун. Звездата позира пред обективите с огненочервена омбре коса и лъскава тъмносиня рокля с огромна опашка. Дизайнер на тоалета е Randa Salamoun. В предната част представлява права рокля без презрамки с красиво изрязано деколте, с гол гръб и разкошен шлейф отзад.

Бони Маккий в тъмносиня рокля с шлейф на Грами 2014 Бони Маккий Грами 2014

Роклите на Сара Барейлес и Джулиана Рансис от Грами 2014

Сара Барейлес избра за Грами 2014 кремава рокля с пера на Blumarine. Впечатление правят пищните поли на тоалета. Роклята отпред е къса до коляното, отзад е дълга и преминава в шлейф.
Джулиана Рансис носеше на Грами 2014 красива ярко оранжева рокля от дантела в силует на русалка. Прозрачният акцент в горната част на тоалета стои много красиво

Сара Барейлес в рокля с пера на Грами 2014 Джулиана Рансис Грами 2014

Колби Кейлат в зашеметяваща червена рокля на Грами 2014

OMG каква рокля! Колби Кейлат предизвика възхищение с появата си на Червения килим. Звездата е облечена в зашеметяваща червена рокля на Ezra Santos. Уникална рокля, може би най-красивата на Грами 2014. Прелестното творение представлява асиметрична рокля в силует на русалка с едно ръкавче и украса от дантела в горната част. Отзад гърбът е гол, атрактивно украсен с дантелени елементи. Надолу роклята преминава в разкошен дълъг шлейф. Истинска красота!

Колби Кейлат в зашеметяваща червена рокля на Грами 2014 Колби Кейлат в червена рокля с гол гръб и шлейф на Грами 2014

Най-красивите рокли на Кристин Тейгън от Грами 2014

Кристин Тейгън изглежда блестящо в невероятна златна рокля – една от най-красивите на Грами 2014. Звездата придружаваше съпруга си Джон Леджънд, който беше номиниран за най-добър R&B албум, за ”Love in the Future, но не спечели награда. Предполагам, ще го преживее някак, вече си има 9 грамофончета в къщи, десетото ще почака за догодина.
Втората снимка е от афтър партито след церемонията. Кристи е облечена в прозрачна черна рокля, подобно на миналата година (снимки в линка), а Джон носи тъмносин смокинг Gucci

Кристин Тейгън в златна рокля на Грами 2014 Кристин Тейгън и Джон Леджънд на афтер парти Грами 2014

Мадона в костюм на Ralph Lauren на Грами 2014

Мадона се появи на Червения килим в компанията на осемгодишния си син Дейвид, който избрал тоалетите на звездата за Грами 2014. Кралицата на попа смени два костюма с панталон, смокинг и шапка на Ralph Lauren - черен за церемонията и бял за сцената, където изпя ”Open Your Heart” Харесвам елегантния и мъжки стил, а вие?

Мадона в черен костюм на Ralph Lauren на Грами 2014 Мадона Грами 2014

Парис Хилтън с най-впечатляващата рокля на Грами 2014

И накрая черешката на тортата: Известната със скандалните си тоалети Парис Хилтън изглежда изненадващо добре на церемонията по раздаването на музикалните награди Грами 2014. Звездата носеше блестяща бяла рокля в прав силует с елегантна предна част, затворена на врата и много атрактивен гръб с прозрачен ефект, който създава илюзия за голота. Дизайнер на тоалета е House of Milani.

Парис Хилтън с най-впечатляващата рокля на Грами 2014 Парис Хилтън в бяла рокля с впечатляващ гръб на Грами 2014



Какво ще кажете, коя от роклите е най-красива според вас?

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации