Идеи за прически

Модерни Цветове Пролет/Лято 2012

Палитрата от модерни цветове за Пролет/Лято 2012 е наситена и пъстра. В нея има всичко: от ярки живи цветове в горещи нюанси (оранжево, жълто, ярко розово и червено) до меки пастелни тонове – нежно люляково, бледо жълто, ефирно розово и т.н.

Разбира се в модата за новия сезон присъства елегантната класика – черно и бяло, както и универсалното удобство на неутралните тонове от бежово-сивкавата гама.

Жълто-кафяво с цвят на карамел е добър вариант за ежедневната мода. А студените тонове синьо и зелено с красивите си нюанси, внасят свежест в модната палитра за новия сезон.

Модерни Цветове Пролет/Лято 2012

Напук на лютата зима навън, нека поставим началото на модния маратон за новия пролетно-летен сезон с подборка от Модерни Цветове Пролет/Лято 2012



Пастелни цветове
Пастелната гама остава в гардероба ни и през новия сезон. Макар и не толкова масово дизайнерите показаха дрехи в пастелни тонове – нежно люляково, бледо синьо, меко жълто с цвят на банан, сметана и чаено розово – красиви цветове за нежни, романтични дами.

Пастелни цветове Пролет/Лято 2012

КАРАМЕЛ
За пролет-лято 2012 много дизайнери показаха оранжево-кафяво, жълто-кафяво и цвят на старо злато в различни комбинации - красиви карамелени тонове, идеални както за ежедневни дрехи, така и за специалните поводи.

Кафяво цвят Карамел Пролет/Лято 2012

Неутрални тонове
Бежово, сивкаво-бяло, екрю и жълтаво са част от неутралните цветове, които разбира се са на мода и през този сезон.
Дрехите в неутрални тонове са идеални за ежедневието, а тези цветове са универсални и се комбинират лесно с всички останали.

Дрехи в неутрални цветове Пролет/Лято 2012

Ярки цветове
Ярката гама доминира в модата за пролет-лято 2012

ОРАНЖЕВО
Оранжевото е хита на новия сезон. Дизайнерите показаха всякакви оранжеви дрехи, обувки, чанти, колани, шапки, бански и слънчеви очила - оранжево във всякакви нюанси:

Оранжеви дрехи тенденции Пролет/Лято 2012

Ако оранжевото е любимия ви цвят, носете го смело през новия сезон. Може да се облечете изцяло в оранжево, да добавите оранжеви аксесоари към облеклото си или с оранжев акцент да направите тоалета си по-ефектен. При всички положения ще сте в крак с модата.

ЖЪЛТО
Още един топъл летен цвят, който носи слънчево настроение. За пролет-лято 2012 дизайнерите представят жълто в различни нюанси – слънчево жълто, наситено, ярко, медено, пастелно или жълто-зелено с цвят на пъпеш.

Жълто тенденции Пролет/Лято 2012

Наситено РОЗОВО
Модерното розово този сезон е с цвят Фуксия (цвета на едноименото растение) или наситено и ярко Кабаре от палитрата на PANTONE – един много секси цвят.
В новите колекции виждаме различни дрехи в цикламено-розови нюанси.

Рокли в цикламено-розови нюанси Пролет/Лято 2012

ЧЕРВЕНО
Червеното през новия сезон е наситено, плътно, но също така алено и крещящо.
Това е особен и специален цвят, който въздейства силно. Носете го през новия сезон, за да изглеждате наистина специално.

модерно червено пролет-лято 2012

Студени цветове
Цветовете от синьо-зелената гама внасят свежест в новата пролетно-лятна палитра

ЗЕЛЕНО
Модерното зелено този сезон е в широк цветови диапазон: от по-наситено Тревисто зелено до нежните нюанси на сиво-зелена Маргарита или екзотиката на синьо-зеленото Какаду
Каквото и да изберете при всички положения със зелено ще внесете пролетна свежест в гардероба си.

модерно зелено Пролет/Лято 2012

СИНЬО
Тъмносиньо с цвят на гореща лятна нощ, наситено ярко синьо като цвета на южно море, светлосиньо красиво и свежо като небето, такива са сините нюанси за пролет-лято 2012. Дизайнерите ги показаха във всякакви комбинации:

сини дрехи пролет-лято 2012

Класически цветове
Черно и бяло, както винаги присъстват в палитрата и през новия сезон

ЧЕРНО
Много дизайнери заложиха на класическо черно в тоалетите за вечерна мода. В колекциите виждаме както къси и дълги вечерни рокли, така и много ежедневни дрехи в черно.

Черно Пролет/Лято 2012

БЯЛО
Традиционно бялото доминира в модата през летните месеци. Изключение не прави и новия сезон. Дизайнерите показаха много ежедневни дрехи в бяло – роклички, топове, панталони, блузи и др.

Бяло Пролет/Лято 2012

В новите колекции масово виждаме комбинация от двата цвята черно и бяло, в дрехи от различни стилове:

Черно-Бяло мода Пролет/Лято 2012

Това са модерните цветове, дизайнерите ги представиха както в едноцветни дрехи, така и в интересни комбинации. Показаха още красиви принтове и атрактивни метални тонове

За нас остава само да изберем с какви цветове да освежим гардероба си за новия сезон.
В следващите теми ще продължим с още Модни Тенденции пролет-лято 2012



Вижте още:
МОДА пролет-лято 2012
Цветове на PANTONE за Дамска Мода Пролет 2012
Модерни Дрехи Пролет/Лято 2012
Рокли пролет-лято 2012
Модни тенденции пролет-лято 2012
Характерът според любимия цвят

НОВО:
Модерни Цветове пролет-лято 2013
Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации