Идеи за прически

Таро хороскоп 2015 прогноза за годината

Съчетанието между числото на съдбата и символите на главните таро карти дава прогноза за годината с препоръки как да постъпим в един или друг случай. Вашият таро хороскоп 2015 показва над какво да се съсредоточите през новата година и какво да се постараете да избегнете.

Таро хороскоп 2015 прогноза за годината
Числото на съдбата се получава от сбора на цифрите 2015 и възрастта, която навършвате през тази година.

Например: Роден(а) сте през 1982 г. и ще навършите 33 години през 2015-та. Сумирайте двете числа 2015 + 33 = 2048. Получената сума редуцирайте до 22 (броят на главните таро карти аркани). В примера 2 + 0 + 4 + 8 = 14. Вашето число на съдбата 14 отговаря на таро карта XIV Умереност.

Ако получите число на съдбата по-малко от 12 вижте на коя карта съответства в първата част на Таро хороскоп 2015, ако е по-голямо прочетете вашата прогноза за годината по-надолу.


Число на съдбата 12 – Таро карта Обесеният


Значение на Таро карта ХII Обесеният - хороскоп за 2015 година
Бъдете готови за пълна промяна в настъпващата година. Важни събития ще преобърнат живота ви през 2015. Таро карта ХII “Обесеният” означава преобръщане на ценностната система. За вас това е годината на добрите промени. Време дадено ви за смяна на опорната точка и пренареждане на приоритети. Сега е момента за важните стъпки в живота. Сключете брак, родете дете, сменете работата, променете имиджа си, къщата, колата... Изхвърлете всичко, което не ви носи материален резултат. Оставете в старата година илюзиите и напразните надежди. Не страдайте за миналото, а гледайте напред. Това, което не е дало резултат преди, няма да даде и сега, но имате шанс за нови, по-добри неща.

Число на съдбата 13 – Таро карта Смърт


Значение на Таро карта ХIII Смърт - хороскоп за 2015 година
Очаквайте кардинално преустройство и велики промени през 2015. В настъпващата година сте на финалната права, в стадий реализация на важни дела. Таро карта ХIII “Смърт” означава Край преди Началото. Вие сте на крачка от успеха и славата. Имате възможност да завършите успешно нещо, започнато отдавна и да поставите ново начало в живота си. Периодът е отреден за приключване на делата, оправяне на грешките и разплата с миналото. Разчистете всичко старо и ненужно, за да се отвори място за новото. Съдбата исисква от вас коренна промяна за онези неща, отживели времето си, които ви пречат да вървите напред. Не се бойте от промените, те са градивни и водят към добро.

Число на съдбата 14 – Таро карта Умереност


Значение на Таро карта ХIV Умереност - хороскоп за 2015 година
Настъпващата година посветете на себе си. Свикнали сте да се раздавате, но през 2015 трабва да се пестите повече. Поставете себе си и собствените си интереси над всичко останало. Таро карта ХIV “Умереност” означава Хармония, Баланс и търсене на Златната среда. Успех ще имат само онези, които погледнат смело към амбициите си. Зарежете излишната скромност, малко самореклама няма да навреди. Вярвайте си повече и другите ще ви повярват. Постарайте се да намерите баланс между работата и личния живот. В този период имате възможност да постигнете щастие и пълна хармония където си пожелаете. Обръщайте внимание на всички здравословни проблеми, дори на маловажните.

Число на съдбата 15 – Таро карта Дяволът


Значение на Таро карта ХV Дяволът - хороскоп за 2015 година
През 2015 ви очакват много изкушения. Не бойте се да се изкушите, в рамките на позволеното благоприличие, разбира се. Таро карта ХV “Дяволът” означава двете крайности на всяко нещо: Одухотворяване или Демонизиране на материята, Раят и Адът вътре в нас, Зависимост и Освобождаване, Съмнение и Преодоляване. В настъпващата година може да изпитате непреодолимо привличане към тайните на магията и мистиката. Не се страхувайте от увличане, нови знания няма да навредят, току-виж сте открили своите неподозирани таланти. Периодът ви е даден за духовно израстване, преоценка и преосмисляне на приоритетите. Възползвайте се, трупайте знания, те ще ви потрябват за всяко начинание.

Число на съдбата 16 – Таро карта Кулата


Значение на Таро карта ХVI Кулата - хороскоп за 2015 година
Предстои ви смяна на жизнения етап, бъдете подготвени за труден период. През 2015 са възможни силни сътресения в различни аспекти на вашия живот. Таро карта ХVI “Кулата” означава Разрушаване на закостенели възгледи, Крах на илюзиите, Важна конфронтация, но и Възможност да стъпим на стабилна основа. Само от вас зависи да преодолеете кризата с минимални загуби. Старайте се да не предизвиквате сами промяна, особено в нещата, които работят добре. Периодът е отреден за поправяне на грешки от миналото. Имате възможност да изчистите живота си от всичко, което пречи по пътя напред. Успех ще имат тези, които съумеят да превъзмогнат егото и да се поучат от старите грешки.

Число на съдбата 17 – Таро карта Звездата


Значение на Таро карта ХVII Звездата - хороскоп за 2015 година
През 2015 е писано да се сбъднат вашите мечти. Пригответе се за дългосрочно, перспективно и плодоносно развитие през настъпващата година. Таро карта ХVII “Звездата”означава Вяра, Надежда и Любов. Пътеводна светлина ще озари живота ви. Сътбата ви показва вярната посока. От вас се иска да се заредите с оптимизъм и смело да потеглите напред. Очаква ви щастлива и успешна година, в която може да постигнете всичко, за което сте мечтали. Дерзайте! Доверете се на собствените си сили и надеждите ви няма да се окажат напразни. Следвайте интуицията си и вземайте правилни решения за важните неща. Отървете се от всичко, което не е ваше. Чуждите неща само ще ви пречат да следвате вярната посока.

Число на съдбата 18 – Таро карта Луната


Значение на Таро карта ХVIII Луната - хороскоп за 2015 година
Предстои ви година, в която ще имате възможност да разгърнете творческия си потенциал. Таро карта ХVIII “Луната” означава Фантазии – здрави или боли, които изпълват с творческа енергия, но и Илюзии, Заблуда и Самозаблуда. Периодът ви се дава за намиране на верния критерий. От вас зависи дали ще претворите смелите фантазии в нестандартни творчески идеи. Успех ще имат онези, които проявяват непредубеденост, мислят трезво и преценяват ситуацията. През 2015 имате шанс за сериозен напредък в кариерата. Общуването ви се отдава с лекота. Лесно намирате общ език с другите хора. Възползвайте се и ги привличайте на ваша страна. Избягвайте емоцията за важните решения в живота.

Число на съдбата 19 – Таро карта Слънцето


Значение на Таро карта ХIX Слънцето - хороскоп за 2015 година
В настъпващата година най-сетне ще получите истинско признание. 2015 за вас може да се окаже годината на успеха. Таро карта ХIX “Слънцето”означава Признание, Слава, Любов, Растеж, Реализация, Придобивки и Награди, но и Самозабравяне и Изпепеляване. Периодът ви се дава за отрезвяване и завръщане към себе си. Големият успех би могъл да бъде последван от пълен провал, ако не стоите стъпили здраво на краката си. Повдигнете летвата нагоре, повишете собствените си критерии. Искайте още и съдбата ще ви даде. Успех ще имат онези, които имат здрава ценностна система и остават верни на себе си във всички дела. Избягвайте хазарта, може да изгубите всичко за миг. Пътувайте много и се обогатявайте духовно.

Число на съдбата 20 – Таро карта Страшният съд


Значение на Таро карта ХX Страшният съд - хороскоп за 2015 година
2015 е година на промяна за вас. Имате шанс да се възродите напълно, да разкъсате старите окови и да вървите начисто напред. Таро карта ХX “Страшният съд” означава Възраждане, Пробуждане, Преобразуване, но и Отказ от промяна, Зацикляне и Загуба на цялостния смисъл. Дошло е време за освобождаване от старите рамки. Периодът е отреден за  уреждане на дългове от миналото. Откажете се от догмите, по-лесно се живее по собствени норми. Откажете се от старите заблуди, съмнителните принципи не са помогнали преди, няма да помогнат и сега. Четете, учете и трупайте знания. Само там ще намерите истината. Пазете се от недоспиване, има опасност сериозно да навреди на здравето ви.

Число на съдбата 21 – Таро карта Светът


Значение на Таро карта ХXI Светът - хороскоп за 2015 година
Предстои ви година, в която да съберете плодовете на труда си. През 2015 имате шанс да завършите важни дела и да се насладите на успеха от крайния резултат. Таро карта ХXI “Светът” означава Завършеност, Цялостност, Финализиране, но и Невъзможност да се приключи нещо съществено. Само от вас зависи какво ще е усещането в края на изминатия път. Бъдете снизходителни към себе си, дребните грешки не пречат да изпитате пълно удовлетворение. Този период би могъл да се превърне в рая на земята за вас, стига да не проявите излишна дребнавост. Пречките ще преодолеете с лекота, ще спечелите нови приятели и почитатели. Пазете се от алкохола, има опасност да провали постигнатото.

Число на съдбата 22 – Таро карта 0. Глупакът


значение на Таро карта 0. Глупакът - хороскоп за 2015 година
Предстои ви година на важни решения, имате шанс за ново начало. През 2015 ще се наложи да се изправите пред съдбоносни дилеми. Таро карта 0. “Глупакът" означава две крайности: Глупак или Мъдрец, Всичко или Нищо, Смелост или Безотговорност, Идеализъм или Наивност. Периодът изисква от вас да проявите повече разум и постоянство във всички дела. При всяко действие търсете златната среда. Бъдете открити и непредубедени в отношенията с хора. Старайте се да не проявявате излишно любопитство, въпреки че чуждите тайни могат да се окажат полезни за вас. Преди да действате, мислете за последствията. Има опасност вашата безотговорност да провали иначе обещаващ проект.


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации