Идеи за прически

Модни тенденции пролет-лято 2014

7 супер тенденции в дамската мода за пролет-лято 2014 могат да се считат за основни. Те показват какво остава в гардероба от миналия сезон и дават страхотни идеи за неповторима нова визия.

Вижте кои са основните модни тенденции за пролет-лято 2014, как да ги носим и с какво да съчетаваме:

Модни тенденции пролет-лято 2014


Тенденция Черно и Бяло пролет-лято 2014

Започваме с класическия тренд черно и бяло, който доминира в модата за всеки сезон, а за пролет-лято 2014 се проявява в абсолютно всички стилове и допълва останалите модни тенденции. Обожавам този тренд! С него е лесно да бъдем модерни и да изглеждаме супер елегантно. Новите колекции дават свежи идеи за ъпдейт на гардероба. Например съчетанието прозрачна блуза в черно с ефектна черно-бяла пола при Fendi или черният кариран сукман с дантелен акцент на Chanel, контрастният спортен костюм на DKNY и др. Още мода в черно и бяло тук.

мода в черно и бяло

Тенденция Деним пролет-лято 2014

Едни нови джинси в гардероба никога не са излишни, за новия сезон обаче може да заложите и на старите. Ако ги поизтъркате малко и ги скъсате тук-там ще оцелите най-хитовите тенденции за деним пролет-лято 2014. В колекциите преобладават скъсани дънки и дънкови дрехи от изтъркан деним. Дизайнерите показват още: джинси с кръпки и големи лога, дънкови якета от разнищен деним, артистично накъсани дънкови рокли от блестящ деним и др, а позабравените напоследък дънкови гащеризони правят голямото си завръщане на модния подиум

Деним тенденции пролет-лято 2014

Тенденция Рок пролет-лято 2014

Ако предишната тенденция ви се струва малко неглиже, заложете на вечния тренд Рок. Рок тенденцията в дамската мода за пролет-лято 2014 изглежда елегантно и много бляскаво. В новите колекции има страхотни аутфити в стил рок – прилепнали панталони, съчетани с широки ризи; разкроени поли с вталени якета; секси изрязани рокли, украсени с метални елементи и т.н. Прибавете към това ефектни платформи с много каишки и катарами, широки колани с кабси и разбира се атрактивни метални бижута.

Тенденция Рок пролет-лято 2014

Тенденция Метално пролет-лято 2014

Металните цветове вече навлязоха масово в ежедневната мода през последните години, а за пролет-лято 2014 може да се каже, че се превръщат в една от най-важните модни тенденции. Освен златно и сребърно дизайнерите показват дрехи и аксесоари в метално с холограмен ефект, бронзово и ръждиво. Свежо изглеждат летните костюми в светли метални тонове, както и роклите с джемпъри от брокат. Този тренд внася луксозен шик в дамския гардероб. Вижте идеи как да носим метално

Метално пролет-лято 2014

Тенденция Спорт пролет-лято 2014

До скоро се смяташе за проява на лош вкус да се разхождаме по улиците с анцуг, за новия сезон обаче спортното облекло е супер модерно. В много от колекциите за пролет-лято 2014 спортът е основен акцент. Дизайнерите показват типичните спортни дрехи в нова, по-лъскава версия, комбинирани в елегантни сетове с удобни ниски обувки и летни боти без пръсти. Страхотно, спокойно може да извадим от гардероба шортите и анцуга за сватба и сме готови за пролетта :)

спортна мода

Тенденция Прозрачно пролет-лято 2014

Ако предишната тенденция ви се струва недостатъчно женствена, заложете на секси тренда прозрачно за пролет-лято 2014. Прозрачните дрехи са на мода всеки сезон и се съчетават лесно в различни стилове.Разбира се, не е задължително всички части на тялото да са изложени на показ. Може да носим прозрачно в комбинация с подплата в телесен цвят (придава прозрачен ефект без да се вижда тялото) или с подходящо бельо. Получават се много ефектни сетове. Още мода в прозрачно тук

Мода в прозрачно

Тенденция Ретро пролет-лято 2014

Завършваме днешната подборка с още една основна тенденция за пролет-лято 2014, специално за дамите, които харесват романтиката на ретро стила. Тенденцията Ретро за новия сезон е повлияна от последните декади на миналия век. Представена е най-ярко в колекциите на: Chanel в жизнерадостния стил на 80-те, YSL в бляскава парти визия от 90-те и Miu Miu в живописен микс от 60-те и 70-те. Свежи идеи как да носим ретро мода в следващата тема.

ретро мода



Основните модни тенденции за пролет-лято 2014 дават страхотни идеи за нова визия, но ако не сте открили своето вдъхновение, следващия път ще продължим с най-горещите трендове в дамската мода за новия сезон.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации