Идеи за прически

Модни тенденции за ДЕНИМ пролет-лято 2013

Вечно модерният деним заема специално място в модата за пролет-лято 2013. В новите колекции ще намерите всякакви дрехи от деним – практични джинси и дънкови якета, секси къси полички и топове, дънкови ризи и роклички, елегантни костюми и дълги манта. Прилепналите джинси от миналия сезон, далеч не са единствения вариант за новия. Като цвят на денима преобладават тъмните нюанси – нещо не много обичайно за модата на топлите месеци.

Вижте какви са новите модни тенденции за деним пролет-лято 2013, как да носим дрехите от деним стилно и с какво да съчетаваме:
9 тренда от 9 дизайнера - 9 идеи от световната мода за ъпдейт на гардероба

Деним от главата до петите Balmain пролет-лято 2013



Деним от главата до петите е тенденция от миналия сезон, която има прогресиращо продължение за новия.

Този тренд е изразен изключително ефектно от Balmain. Брандът показа широки джинси с къси топове, дънкови ризи и къси поли с атрактивни колани и костюми в няколко части от тъмен деним.

Аутфити изцяло в деним Miu Miu пролет-лято 2013

Аутфити изцяло в деним представиха и Miu Miu. В новата им колекция преобладават елегантни костюми с прави поли под коляното, сака от тъмен Деним Индиго и манта с широки ръкави.

Деним Пачуърк Tommy Hilfiger пролет-лято 2013

При Tommy Hilfiger виждаме дрехи от Деним Пачуърк. Дизайнерът показа дънкови сака, поли, бермуди и широки джинси с кръпки и джобове - съчетание от тъмен и светъл деним, комбиниран с райе в тъмносиньо и бяло.

Деним Тенденции пролет-лято 2013 Chanel

В колекцията на Chanel денимът е в класическо синьо, съчетано с бяло. Брандът показа много интересни къси роклички с кройка на Дънкова Пола, якета-болеро с широки ръкави и елегантни летни костюми в светлосиньо и бяло.

DKNY пролет-лято 2013 Дънкова Риза

DKNY акцентират на Дънкова Риза. В тяхната колекция освен класически ризи от изтъркан деним има джинси и къси поли с колани от ръкави на риза, вързани отпред.

Дрехи от тъмен деним Creatures of the Wind пролет-лято 2013

При Creatures of the Wind денимът е съчетан с флорални принтове. Брандът показа дънкови ризи с къси ръкави и джинси с прави крачоли от тъмен деним.

Дънкови якета без ръкави Tibi пролет-лято 2013

Супер практичното Дънково Яке, което се прокрадна като тенденция за миналия сезон е представено доста по-масово в колекциите за пролет-лято 2013. Дизайнерите показват различни варианти – дънкови якета с класическа кройка и дълги ръкави, без ръкави тип елек или с 3/4 ръкави като при Tibi.

Деним с Бродерии Isabel Marant пролет-лято 2013

При Isabel Marant виждаме атрактивен Деним с Бродерии. Дизайнерката показа джинси и къси панталони с ниска талия, якета и блузи с красиви бродерии от мъниста.

Разнищен Деним тенденции пролет-лято 2013 Just Cavalli

Завършваме днешната подборка с Разнищен Деним, който е на мода всяко лято, а през миналата есен беше водеща тенденция. За пролет-лято 2013 този тренд е представен най-атрактивно в колекцията на Just Cavalli с прилепнали скъсани джинси, съчетани с елегантни блузи и якета без ръкави с кръпки, в комбинация с тесни панталони - микс от животински и флорални принтове.


Вижте още какво е модерно:
Топ Тенденции за Мода пролет-лято 2013

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации