Идеи за прически

Деним тенденции есен-зима 2012-2013

За коя дреха се сещате, когато мислите за удобство и комфорт? Джинси, разбира се, нима има нещо по-добро от това. Джинсите и изобщо дрехите от деним са удобни и супер практични. По-издържливи са от останалите дрехи, могат да се носят навсякъде и да се комбинират по всякакви начини. Определено заслужават да им обърнем специално внимание.

Вижте какви са модните тенденции за деним есен/ зима 2012/ 2013, кои джинси са модерни за новия сезон и какви дънкови дрехи показват дизайнерите, в подборката на Хубава жена:

Деним тенденции есен 2012

Цветни Джинси
След ярките джинси от миналия сезон идва ред на практичните тъмни цветове. Опитайте кафяво, вишнево, булгундско червено, тъмнолилаво или маслено зелено. Неутрално бежово, ако обичате светли тонове или наситен тъмносин деним за по-консервативните дами. А онези от вас, които не се страхуват да експериментират може да пробват деним с принтове или лъскави джинси от брокат. Вариантите са толкова много...

цветни джинси

Къси Джинси
Дънките с много дълги и широки крачоли вече са в миналото. Дизайнерите представиха за есен-зима 2012-2013 тесни, прилепнали по краката джинси с различна дължина – над кокалчето, до средата на прасеца или под коляното. Подобни модели стоят добре с високи токчета, които издължават оптически краката и придават повече елегантност и сексапил.

къси джинси

Разнищен Деним
Скъсани дънки с разнищени крачоли, якета с кръпки, къси поли и панталонки с ресни...всички тези дрехи обикновено се носят неглиже - в стил гръндж или рок, не и тази есен обаче. Дизайнерите показаха много интересни контрасти в модните сетове за новия сезон - скъсани дънки с елегантна блуза и стилна брошка, например. Пробвайте и вие различни комбинации и намерете своя уникален стил.

Разнищен Деним

Каубойски Стил
Полъхът на Дивия запад се усеща в модата за новия сезон, при това не само заради типичните каубойски шапки. За есен-зима 2012/13 дизайнерите показаха различни дънкови дрехи с бродерии, джинси и якета с ресни и характерни за родеото детайли. Така че, ако харесвате облекло в каубойски стил, носете се така през есента, модерно е. Само внимавайте с аксесоарите.

дънкови дрехи каубойски стил

Дънково Яке
Дънковите якета се носеха масово през 90-те. После поизчезнаха от модния подиум, с малки изключения. За новия сезон обаче, дизайнерите показват доста екстравагантни начини за съчетанието им с останалото облекло. Може да опитате с навити ръкави над елегантна блуза, например или върху бляскава вечерна рокля, а DSquared2 отиват още по-далеч - дънково яке над риза с папионка. Какво пък, не изглежда лошо...

Дънково Яке

Изцяло в Деним
Модните експерти казват, че не бива да се носи деним от глава до пети, освен ако не е работно облекло. Дизайнерите обаче са на друго мнение този сезон. В колекциите си за есен-зима 2012-2013 те представят двойния деним по един много свеж и модерен начин – като заигравка с дължинината, силуета и цвета. Опитайте и вие, изберете дънки и яке в различен нюанс или добавете цветен акцент, който да разкъса монотонието на денима.

Деним тенденции зима 2013

Убедихте ли се вече, че денима през новия сезон е нещо повече от чифт любими дънки. Опитайте различни цветове, експериментирайте със стила и комбинирайте смело деним с други материи.



Вижте още:
МОДА есен-зима 2012-2013
Дънкови нокти с декорация

Вижте още модерни дрехи:
Черни Кожени Дрехи есен-зима 2012-2013
Костюми с принтове есен-зима 2012-2013
Гигантска Мода Есен-Зима 2012-2013
Елегантна талия – секси тренд за Есен/Зима 2012/13

Не пропускайте горещите трендове:
Брокат и златни бродерии Есен/Зима 2012-13
Щампи на Цветя Есен/Зима 2012/2013

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации