Идеи за прически

Лятна Мода 2014 - Горещи Трендове

7 топ тенденции в лятната мода 2014 могат да се считат за горещи трендове при дрехи, обувки и аксесоари за новия сезон. Те отразяват най-ярките летни хитове в дамската мода и дават страхотни идеи за обновяване на гардероба за лятото.

Вижте най-горещите трендове за лятна мода 2014, как да ги носим и с какво да съчетаваме:

Лятна Мода 2014


Логомания в лятната мода 2014

До скоро се смяташе, че носенето на дрехи с големи надписи и крещящи лога на известни марки минава границата на добрия стил. В лятната мода 2014 обаче логоманията е горещ тренд, лансиран от абсолютно всички дизайнери. Освен традиционните тениски със закачливи надписи и топове с лога на кока кола, макдоналдс и др. модните корифеи стигат още по-далеч тази година, поставяйки банери с грамадни букви дори върху ефирните копринени тоалети. Ако ви се струва прекалено заложете на семпъл тишърт с интересен надпис за лято 2014, който може да носите с джинси и блейзер или със спортна пола, а когато модната вълна отмине спокойно може да го ползвате за спане :)

логомания лятна мода 2014

Флорални мотиви - топ тренд за лятна мода 2014

И тази година флоралните мотиви присъстват осезаемо в лятната мода 2014. Ще ги намерите в летните принтове, чиито ярки цветове буквално грабват окото. Дизайнерите представиха красиви летни рокли на цветя в съчетание със сандали и летни обувки с флорални мотиви. За още по-атрактивна визия може да опитате този топ тренд в комбинация с подходящи бижута и аксесоари. Например: големи флорални обеци с висулки, диадеми за коса на дребни цветя или шикозни слънчеви очила с миниатюрни флорални мотиви по рамката.

Флорални мотиви 2014

3D цветя – вълнуващ тренд в лятната мода 2014

Триизмерните цветя са вълнуващ акцент в лятната мода 2014. Този тренд се прехвърли от колекциите с рокли висша мода от котюр в ежедневните дамските дрехи за новия летен сезон. Дизайнерите представиха зашеметяващи летни рокли с 3D цветя по талията и деколтето, красиви ежедневни рокли обсипани с дребни цветя по целия корпус, сексапилни прозрачни рокли с релефни цветя от дантела и др.
Дълбоко се съмнявам родните ни магазини да реагират адекватно на този толкова вълнуващ тренд, но ако харесвате тенденцията може много лесно да си направите сами летни дрехи с 3D цветя. Има готови цветя по галантериите, просто пришийте няколко тук-там :)

Летни дрехи с 3D цветя

Арт принтове - горещ тренд за лятна мода 2014

Ако обичате шарени дрехи с много цветове, заложете на арт принтове в гардероба си за лято 2014. Модният подиум тази година предлага изключително разнообразие от дигитални щампи, рисувана коприна и летни дрехи с цели картини в стил арт. Дизайнерите представят впечатляващи арт принтове в летните рокли и костюми. Много от връхните дрехи и дънкови якета за лятото изглеждат като рисувани на ръка. За още по-голям ефект носете този горещ тренд с атрактивни бижута и чанти с арт принтове.

Арт принтове 2014

Плисета и Поли солей – моден хит за лято 2014

Плисето прави голямото си завръщане в лятната мода 2014. Дизайнерите показват разнообразни дрехи с плисета – някои са изцяло плисирани, други имат плисета само като акцент. В новите колекции могат да се видят: плисирани поли с вертикални плисета, ефирни поли солей на дребни чупки или асиметрични плисета нагънати по диагонал. Интересно изглеждат летните плисирани рокли с едни хоризонтални плисета и спортните рокли с плисиран акцент. Този тренд внася романтика и повече женственост в гардероба, струва си да го опитаме.

Плисета и поли солей

Сутиенът моден акцент в лятното облекло 2014

Не за пръв път виждаме бельото като горна дреха в дамското облекло за лятото. И тази година много дизайнери лансират сутиенът като основен акцент в летните си колекции. Не бързайте да се стряскате, тенденцията може да се носи по толкова различни начини, че би харесала дори на по-консервативните дами. Добра идея дава Джъст Кавали, който показа къс топ с кройка на сутиен в комбинация с цветно сако и прилепнал панталон. Версаче представиха лятна рок визия с атрактивно изрязан сутиен под кожен костюм в пастелно лилаво. А Прада провокира със сутиен над роклята, обсипан с мъниста и кристали.

Сутиенът моден акцент в лятното облекло 2014

Гащеризонът номер едно в гардероба за лято 2014

Ако търсите истински моден хит, с който да освежите гардероба си за лято 2014, заложете на гащеризон. Може да се каже, че гащеризонът е абсолютен фаворит сред дамските дрехи за новия сезон. Представен е изключително масово в новите летни колекции. Дизайнерите показват практични дънкови гащеризони за ежедневието, закачливи гащеризони на цветя с 3/4 крачоли за летните жеги, стилни гащеризони с едно рамо и широки крачоли за специалните вечери и т.н. Какъвто и гащеризон да изберете, няма да сгрешите. Най-важното обаче е да ви стои добре, затова внимавайте за кройката и силуета.

Модерни гащеризони 2014



Горещите трендове в лятната мода 2014 подсказват какво да търсим при обиколката по магазините, а следващия път ще продължим с още идеи какво да носим през лятото.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации