Идеи за прически

Зашеметяващи рокли с шлейф

Зашеметяващи рокли с шлейф
Тук ще намерите 18 модела зашеметяващи рокли с шлейфове от Червения килим.

Може да ги използвате за вдъхновение при избора на тоалет за бала, сватбата и други вълнуващи събития в живота.

В подборката са включени най-красивите рокли с шлейф на звездите от Златен глобус 2014

Не пропускайте и нашите модни съвети за избора на рокля с шлейф:


За кого са подходящи роклите с шлейфове

Идеални са за онези момичета, които искат да се почувстват на бала като звезда на Червения килим. Тук трябва да опровергаем твърдението, че рокли с шлейф не отиват на всеки.

Всъщност шлейфът просто е елемент от дизайна на роклята - нейната удължена задна част, а за добър визуален баланс на фигурата е по-важно останалото - кройката и силуета на модела, не толкова самия шлейф.

Принципно удължението може да е съвсем малко или роклята да има огромна опашка с много обем. В този случай трябва да се внимава, защото допълнителният обем едва ли е най-доброто за пълни момичета или за младите дами с нисък ръст.

Модели на рокли с шлейф от Червения килим

Като силует и кройката, роклите с шлейфове могат да бъдат всякакви модели - прави рокли или леко разкроени; със свободно падащи поли или силно прибрани по краката тип русалка и др.

Добре е да знаем, че материята е много важна за това как стои шлейфа. Твърдите платове (тафта, кадифе и др.) са подходящи за модели с обемни шлейфове, а меките материи (сатен, дантела, шифон и др.) са идеални за рокля с ефирен шлейф.

Що се отнася до дизайна на роклята в горната част, шлейфът се комбинира еднакво добре както с голи гърбове, открити рамене и дълбоки деколтета, така и в затворени рокли с дълги ръкави. Постарахме се да подберем снимки с разнообразни модели на рокли с шлейф, вижте ги:

Звездите в рокли с шлейф на Златен глобус 2014


Анна Гън в рокля с шлейф Златен глобус 2014 Мария Менунос в орхидеена рокля с шлейф Златен глобус 2014 Джена Деван в зашеметяваща рокля с шлейф Златен глобус 2014 Лесли Ман в дантелена рокля с шлейф Златен глобус 2014 Джулия Луис-Драйфус рокля с шлейф в силует русалка Златен глобус 2014 Ема Робъртс в рокля с шлейф на Lanvin Златен глобус 2014 Беренис Бежо рокля с шлейф Giambattista Valli Златен глобус 2014 Нанси О'Дел в рокля с шлейф на Marchesa Златен глобус 2014 Лена Дънам жълта рокля с шлейф Златен глобус 2014 Ума Търман рокля с шлейф Versace Златен глобус 2014 Луис Рой рокля с шлейф Monique Lhuillier Златен глобус 2014 Камила Алвес рокля с шлейф Dolce & Gabbana Златен глобус 2014 Мелиса Роуч рокля с шлейф Златен глобус 2014 Обри Плаза рокля с шлейф Oscar de la Renta Златен глобус 2014 Роси Диас рокля с шлейф J. Mendel Златен глобус 2014 Хайди Клум рокля с шлейф Marchesa Златен глобус 2014 Джесика Частейн в елегантна рокля с шлейф на Versace Златен глобус 2014 Ариел Уинтър рокля с шлейф Mikael D Златен глобус 2014


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации