Идеи за прически

Най-красивите рокли от Златен глобус

Най-красивите рокли от Златен глобус 2014 впечатляват с модерна визия. Вероятно ще ви изненада факта, че сред тоалетите от тазгодишното издание нямаше чак толкова изцепки. Повечето звезди изглеждаха елегантно, облечени в стилни рокли на най-известните дизайнери.

Освен типичните за Червения килим рокли с шлейфове и пищни кренолини в стил принцеса, 71-те награди "Златен глобус" предложиха много елегантни прави рокли. Сред цветовете доминираха ярки тонове, а съчетанието черно и бяло се очертава като тенденция.

Разгледайте най-красивите рокли от Златен глобус 2014 с подборката на Хубава жена:

златен глобус 2014 рокли


Ема Уотсън в рокля на Dior на Златен глобус

Звездата изненада аудиторията с консервативния си на пръв поглед тоалет, който отпред изглеждаше доста обикновено – дълга червена рокля с къси ръкавки и коланче. Задната му част обаче обра овациите на публиката – оказа се, че роклята просто няма гръб. Оригиналният тоалет, творение на Dior Couture е един от най-коментираните на тазгодишните глобуси. Лично на мен ми харесва, а на вас?

Ема Уотсън рокля Златен глобус 2014

Дженифър Лорънс в рокля на Dior на Златен глобус

Звездата носи разкошна бяла рокля с черни акценти, без презрамки, с крепирана горната част и пищна ефирна пола. Роклята е второто творение на Dior за вечерта. Може да се каже, че този бранд носи късмет на Дженифър. 23 годишната актриса спечели награда за поддържаща женска роля, за ”Американска схема”. Миналата година тя взе първия си глобус, облечена в червена рокля на Dior. Снимки от Златен глобус 2013 може да видите тук.

Дженифър Лорънс Златен глобус 2014

Ейми Адамс в рокля на Valentino на Златен глобус

Звездата се появи в сексапилна рокля с дълбоко изрязано деколте, гол гръб и разкошна пола с шлейф. Роклята е творение на Valentino Haute Couture, а контрастното съчетание на тъмно и ярко червено изглежда много оригинално. Ейми Адамс взе награда за главна женска роля, за ”Американска схема” (American Hustle). Можем да я поздравим и за избора на тоалет. Тази година, за разлика от предишната, роклята има повече цвят. Най-красивите рокли от миналогодишните глобуси може да видите тук.

Ейми Адамс рокля Златен глобус 2014

Ейми Полър с рокля на Stella McCartney на Златен глобус

Звездата беше ко-водеща на церемонията по раздаването на глобусите в тандем с Тина Фей. Ейми Полар изглежда стилно в изискана черна рокля дело на Stella McCartney. 42-годишната актриса спечели награда в категорията ”най-добра актриса в телевизионен сериал - мюзикъл или комедия” за ролята си в ”Паркове и отдих” (Parks and Recreation)

Ейми Полър Златен глобус 2014

Зоуи Салдана в рокля на Prabal Gurung на Златен глобус

Звездата е облечена в страхотна средно дълга рокля в черно и светло розово, чиято горна част представлява корсет с паднали презрамки, а полата в долната част има много интересни прозрачни акценти. Роклята, творение на Prabal Gurung беше една от най-впечатляващите на тазгодишните награди Златен глобус.

Зоуи Салдана рокля Златен глобус 2014

Сандра Бълок в рокля на Prabal Gurung на Златен глобус

Звездата изглежда перфектно на Червения килим в елегантна рокля от сатен, второто творение на Prabal Gurung за вечерта. Няма как да не се впечатлим от оригинално съчетаните три цвята в тоалета – черно, розово и светло синьо. 49 годишната актриса беше номинирана за ”най-добра актриса в драматичен филм”, за ролята си в ”Гравитация”, но се размина с глобуса.

Сандра Бълок рокля Златен глобус 2014

Джулия Робъртс в рокля на Dolce & Gabbana на Златен глобус

Звездата се появи на Червения килим в черно-бял тоалет на Dolce & Gabbana, който струва ми се, би бил по-подходящ за офиса. Въпреки леко консервативния стил, не може да се отрече, че Джулия изглежда страхотно, облечена в черна права рокля с коланче и бяла риза с якичка. 46 годишната актриса беше номинирана за ”най-добра поддържаща роля” за ”August: Osage County”

Джулия Робъртс Златен глобус 2014

Амбър Хърд с рокля на Versace на Златен глобус

Звездата изглежда доста предизвикателно, облечена в лъскава тъмносиня рокля с презрамка в горната част и много висока цепка, която не оставя нищо за въображението. Сексапилната рокля е творение на Atelier Versace, а високите платформи с каишка на глезена (дело на Jimmy Choo), които носеше звездата, я допълват идеално.

Амбър Хърд рокля Златен глобус 2014

Кейт Бекинсейл в рокля на Zuhair Murad на Златен глобус

Звездата изглежда много бляскаво, типично по холивудски. Облечена е в метално-сребриста рокля стил русалка, плътно прилепнала по краката и силно разкроена в долната част. Изисканият тоалет, творение на Zuhair Murad, е допълнен от обувки на Jimmy Choo, клъч на Edie Parker и бижута на Chopard. 40 годишната актриса представи една от наградите на церемонията Златен глобус 2014

Кейт Бекинсейл рокля Златен глобус 2014

Арън Пол и Лорън Парсекиан на Златен глобус

Семейната двойка изглежда страхотно. Може да се каже, че това беше една от най-елегантните двойки на Червения килим в нощта на глобусите. Лорън е облечена в прекрасна червена рокля, прилепнала по тялото, с волани в долната част. Арън празнува заслужен триумф, заедно с колегите си от тв сериала „В обувките на Сатаната“, който взе награда за най-добър драматичен сериал.

Арън Пол и Лорън Парсекиан

Джули Боуен в рокля на Carolina Herrera на Златен глобус

Звездата е облечена в елегантна рокля с къси буфон ръкави, от червено кадифе в горната част, с ефектен колан на талията и красива пола лале от тафта в долната част. Роклята е дело на Carolina Herrera, а съчетанието на цветовете изглежда възхитително. 43 годишната актриса партнира на София Вергара в ”Модерно семейство”. Сериалът, който триумфира на миналогодишните глобуси и тази година беше в номинациите.

Джули Боуен рокля Златен глобус 2014

Мила Кунис в рокля на Gucci на Златен глобус

Звездата носи разкошна рокля с гол гръб, в метално сребриста горната част и ефирна пола в бледосиво. Роклята, творение на Gucci е съчетана с клъч и обувки на същия бранд. Изящният тоалет е допълнен с изумрудени обеци, гривна и пръстен на Marina B. Мила Кунис участва в презентациите на Златен глобус 2014.

Мила Кунис Златен глобус 2014

Тейлър Суифт в рокля на Carolina Herrera на Златен глобус

Звездата изглежда ослепително в разкошна рокля с пищни поли в малиново червено, без презрамки и с черен акцент в горната част. Прекрасното творение е дело на Carolina Herrera, втората нейна рокля за вечерта. Красива рокля, достойна за кралицата на кънтрито, нали!

Тейлър Суифт рокля принцеса златен глобус 2014

Мария Менунос в рокля на Max Azria на Златен глобус

Звездата е облечена в ярко розова рокля с шлейф, която впечатлява с интересните си дискретно прозиращи форми, изрязани на тънки ивички по целия корпус. Роклята, творение на Max Azria Atelier изглежда зашеметяващо, не намирате ли. Може да се каже, че това е една от най-сексапилните рокли на тазгодишните награди. Още зашеметяващи рокли с шлейф тук.

Мария Менунос рокля шлейф Златен глобус 2014

Тейлър Шилинг в рокля на Thakoon на Златен глобус

Актрисата носи елегантна права рокля в изумрудено зелено, с презрамки и дантела в горната част, драпирана отпред и с шлейф отзад на полата. Роклята, творение на Thakoon, беше една от най-красивите рокли в прав силует, които се появиха на Червения килим през вечерта на глобусите. Още звезди в елегантни прави рокли може да видите тук.

Тейлър Шилинг права рокля златен глобус 2014


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации