Идеи за прически

Хороскоп за 2014 годината на Сатурн

Според общия хороскоп за 2014 по Звездата на маговете (древен и много важен символ в астрологията), новата година е подвластна на планетата Сатурн.

Хороскоп за 2014 В средновековието са считали Сатурн за най-вредната планета, на която са приписвали всички злини по света – войни, глад, чумни епидемии, опустошителни земетресения и т.н.

Действително годините на Сатурн (1972, 1979, 1986, 1993, 2000, 2007), близки до нашето съвремие се характеризират с кризисни събития в живота на хората, стегнация в световната икономика и сложни политически събития.

От друга страна обаче, Сатурн е господарят на съдбата, които ни предоставя избор - да се борим за успеха или да се откажем. Вижте какво да очакваме от годината на Сатурн


Успешна кариера и повече пари през 2014

През 2014 бъдете готови за упорит труд и допълнително натоварване. Онези от нас, които успеят да преодолеят мързела ще се радват на професионални успехи. Планетата покровителства творческите натури, енергичните хора и амбициозните служители.

Повече работа, обикновено означава повече пари и тъй като Сатурн е строг и не търпи разточителство, много от нас през 2014 ще имат възможността най-после да си стъпят на краката финансово. Някои ще спестят малко повече пари за скъпа покупка, жилище, кола или нещо, за което отдавна са мечтали. В духовен план мнозина ще станат по-отговорни с по-изострено чувство за дълг.

Любов и успешен брак през 2014

За съжаление енергията на Сатурн не е много благоприятна в сферата на любовта и семейния живот. Сключилите брак в годините на Сатурн често са недоволни, за това пък браковете са много здрави. Вярно, повечето успешни са бракове по сметка, но планетата е милостива към онези двойки, които наистина се обичат и споделят трудностите. Сатурн е консервативна планета, която кара хората да се чувстват по-ангажирани. За онези от нас, които имат дълги връзки, базирани на взаимна обич и грижа един за друг, това означава успешен брак.

Несемейните пък ще пренаредят приоритетите си и ако до сега са поставяли секса и забавлението на преден план през новата година ще открият силата на любовта. Тези, които се оглеждат за сериозна връзка, ще намерят половинката си по-близо, отколкото предполагат. Сатурн покровителства офис романите и благоприятства за развитието на любовни отношения между колеги.

2014 годината на Сатурн

Нашето здраве в годината на Сатурн

Когато планирате бюджета си за новата година, не забравяйте да заделяте по нещичко за медицински разходи, почивка и релаксация. За съжаление малцина от нас ще могат да се похвалят с отлично здраве през 2014. Сатурн подтиска някои от жизнените процеси в организма и влияе неблагоприятно на определени органи.

На психологическо ниво, това означава, че има вероятност по-често да изпадаме в депресия, лошо настроение и песимизъм. А на физическо ниво може да пострадат зъбите, костната система, коленете, възможни са и кожни проблеми. Страдащите от хронични заболявания трябва да внимават повече, особено онези, които са склонни да правят камъни в бъбреците или жлъчката. Хората със сърдечни проблеми и ревматизъм също са застрашени. Сатурн проповядва истината – Бог помага на този, който сам си помогне. Препоръчва се профилактика и здравосовен начин на живот през новата година.

2014 година благоприятна за отслабване

Сатурн е планетата - ограничител, за това 2014 е най-благоприятната година да се отървем от излишните килограми. Ако решите да спазвате диета ще имате успех. Изберете дългосрочна диета, с разумно и балансирано хранене. Екстремните диети са опасни, а тези от сорта на ”20 кг за един месец” – обречени на неуспех.

Духовно израстване под знака на Сатурн

2014 година е благоприятна за духовно израстване, самоусъвършенстване, личностно и творческо развитие. Енергията на Сатурн влияе максимално за философски поглед към живота. Периодът е благоприятен за сериозни промени. Оставете миналото в старата година и започнете начисто през новата. Онези от нас, които имат смелост да направят радикални промени, успешно могат да започнат от нулата през 2014-та.



Весело посрещане на Нова година и успешен старт на 2014!
Годишен Хороскоп за 2014 всички зодии може да видите тук.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации