Идеи за прически

Годишен хороскоп за 2014 за всички зодии

годишен хороскоп 2014 Според източния календар 2014 е годината на Синия дървен кон.

Този знак, считан за най-динамичния в китайския хороскоп, ще накара хората да почувстват силно желание за промяна и да се настроят за активен ритъм на живот.

Какво ви очаква през новата година, може да проверите в Общ хороскоп за 2014 и Годишен хороскоп за всички зодии (първа част)


Годишен хороскоп за 2014 за зодия Везни

2014 ще се окаже повратна за Везните. Представителите на този зодиакален знак ще се отърват от най-тежките си проблеми, което ще им позволи да се реализират по-ефективно през новата година.
хороскоп 2014 Везни В годината на Коня вие ще са изправени пред съдбоносен избор – дали да останете в нишата, където работите успешно през последните няколко години или да започнете нещо ново, съвършено непознато. Ако сте склонни към авантюризъм, по скоро ще рискувате и ще започнете начисто. 2014 ще ви донесе нов източник на доходи, който ще съчетаете успешно със сегашната си работа. В последствие това ще изиграе ключова роля във вашият живот и в съдбата на хората около вас.
Първата половина на годината ще е трудна за Везните в любовен план. Възможни са проблеми с партньора, взаимни обвинения и сцени на ревност. През април ще се наложи да почакате още за дългоочакваното предложение за брак. Вроденото ви чувство за тактичност ще предотврати раздялата и през октомври най-сетне ще се ожените.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Скорпион

В годината на Коня деловата активност на Скорпионите ще се понижи. За да не се стигне до драстичен спад в приходите, за вас е препоръчително да потърсите алтернативен (или допълнителен) източник на доходи.
хороскоп 2014 Скорпион През 2014 Конят е приготвил за представителите на този зодиакален знак безкраен празник с много забавления и щури купони, в които да се впуснат с цялата си страст. Ако успеете навреме да спрете тази негативна тенденция, бизнеса и кариерата ви няма да пострадат. Вместо да си губите времето, използвайте развлеченията за създаване на влиятелни познанства. Някои от тях в последствие ще се окажат благоприятни за финансовото ви състояние и професионалното ви развитие.
В любовен план през февруари ще ви се прииска да си починете от връзката. До лятото отношенията с любимия съвсем ще се изменят. Скорпионите мразят скуката и нямат равни на себе си, когато предусещат застой. Ако се възползвате от таланта си да организирате забавления, до есента хармонията в отношенията ще се възстанови и до края на годината ще станете образцова двойка.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Стрелец

2014 ще бъде успешна и просперираща година за Стрелците. Представителите на тази зодия ще пътуват много през годината – и за забавление, и по работа. Това ще им донесе крупна сума пари, която да похарчат красиво.
хороскоп 2014 Стрелец Конят предлага успешна промяна в местоживеенето или сферата на дейност за някои Стрелци. Възможно е това да е свързано с примамливо предложение за работа, от което не бихте се отказали. Още една промяна ви очаква през новата година, този път в приятелския кръг. През 2014 ще срещнете нови хора с интереси, съвсем като вашите. Общуването с тях ще ви обогати духовно и ще ви носи огромен заряд позитивна енергия. Сериозни здравословни проблеми не се очертават.
За съжаление Конят няма да бъде благосклонен към любовния ви живот, особено през първата половина на годината. Въпреки многото нови познанства, в това число и през интернет, необвързаните Стрелци ще срещнат подходяща половинка чак след лятната отпуска. Към края на годината общуването ще прерасне в редовни срещи, после във връзка, но ако бързате да се жените, това няма да се случи в годината на Коня.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Козирог

Конят ще донесе успех на Козирога в област, за която представителите на тази зодия към момента само се замислят. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да започнете нов бизнес или нова работа за повече пари.
хороскоп 2014 козирог Птиченцето на късмета ще кацне на рамото ви през периода юни-юли 2014, когато обикновена среща на пътя ще се окаже съдбовна за вас. По-късно ще разберете защо случайностите изобщо не са случайни. Информацията, която ще получите при тази среща или човека, с който ще се запознаете, ще ви помогнат да поставите много успешно начало и значително да увеличите доходите си. Здравословното ви състояние е добро, но имате нужда от почивка. Морето ще ви се отрази добре, не пропускайте през 2014.
През първата половина от годината се очертава активен личен живот, изпълнен с любов и бурни страсти. Благодарение на Венера в Козирог много от вас ще се чувстват желани и обичани, въпреки че някои ще имат трудни и недотам перспективни връзки. През втората половина благоразумните Козирози ще преосмислят отношенията си и много от тях ще освободят сърцето си за някой по-надежден. До края на 2014 той ще се появи на хоризонта.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Водолей

През 2014 Водолеите ще попаднат в истински водовъртеж от перманентна суета. Конят ще провокира у вас безброй желания, които ще удовлетворявате с особено вълнение и страст, стремейки се да постигнете максималното.
хороскоп 2014 водолей В делови план това означава настойчивост и упорит труд с удължено работно време, което в крайна сметка ще ви донесе просперитет и повече приходи. Ако сте сменили работата си преди Нова година, може да очаквате ръст в кариерата още през първата половина на 2014. А Водолеите, които търсят нова работа ще трябва да обикалят по интервюта 2-3 месеца, докато намерят нещо, което да задоволи високите им изисквания.
Внимавайте за здравето си при този напрегнат начин на живот. Непрекъснатото галопиране често води до стрес и пълно изтощение.
В личния живот 2014 ще е много по-хармонична от предходната. Въпреки сложните взаимоотношения, обвързаните Водолеи ще избегнат раздялата. През февруари ще започне постепенно затопляне на отношенията, което ще продължи възходящо през цялата година. Кулминацията е в средата на Юли, възползвайте се от този факт, когато планирате отпуската си. През последните 3 месеца от годината ще се радвате на спокойствие и пълна хармония във връзката.

Годишен хороскоп за 2014 за зодия Риби

Годината на Коня ще донесе отлични перспективи на Рибите. За да ги превърнат в реалност обаче, представителите на този зодиакален знак ще трябва да впрегнат всички сили и да използват скритите си резерви – личностни или материални.
хороскоп 2014 риби За повечето Риби се очертава добра финансова година, с ръст в доходите. Не е изключено неразумните от тях да похарчат всичко за скъпи покупки, които въпреки, че ще им донесат радост, в крайна сметка ще се окажат абсолютно излишни. Конят предоставя на разумните Риби възможността да вложат спестяванията си в ново начало. С премерен риск начинанието ще бъде успешно и няма да се наложи да чакате дълго възвращаемост.
През 2014 Рибите ще се радват на добро здраве и романтично настроение.
Фактът, че сте влюбени ви прави щастливи, без значение, че партньорът ви не отделя много време за вас. Вие обичате и това е достатъчно - да, но не за дълго. С настъпването на пролетта ще изпитвате все по-остра нужда от емоционални преживявания. Чашата ще прелее, когато вместо подарък за рождения си ден получите вечните оплаквания ”много съм зает и страшно уморен” Това е прекалено дори за ангелското търпение на Рибите! Ако партньорът ви не се вземе в ръце, много скоро ще се окаже на улицата с куфар в ръка. Не си струва да се измъчвате, ако ви липсва, може да си го приберете обратно по всяко време.



Успешна 2014 за всички! Нека годината на коня ви донесе много хубави неща, а с помощта на хороскопа да избегнете лошите.

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации