Идеи за прически

Есенни цветя за украса на дома

Есенни цветя
Хризантеми, астри, далии и други типично есенни цветя внасят нотка красота и настроение в сивото ежедневие. Радват окото с пъстротата си и даряват с топлина и уют домовете ни в студените дни.

В темата ще намерите интересни начини за аранжиране на цветя, които се правят лесно и могат да се използват за украса вкъщи или в офиса.





9 идеи за украса на дома с есенни цветя


1.

Аранжировка с есенни цветя

- Оригинална композиция от есенни цветя без стъбла и бамбукови пръчки за декорация, елегантно подредени в плитък съд. С малко фантазия се получава много стилна украса за масичката в хола.

2.

Букет от есенни цветя

- Красив букет от бели и пурпурни хризантеми със зеленина от бръшлян, поставен във ваза с дръжка. Тази супер лесна за реализация идея може да се използва за украса на всяко кътче от дома.

3.

Аранжиране на цветя в малка ваза

- В случая са използвани два вида Димитровче в контрастни нюанси - жълто и мораво. Цветята са подредени простичко, но много ефектно в малка тумбеста ваза, подходяща за украса на тоалетката, нощното шкафче или етажерката.

4.

Есенна декорация с цветя

- Още една идея за аранжиране на цветя, този път с различни видове далия, поставени в правоъгълно сандъче. Пъстрата аранжировка може да се съчетае с декоративни тикви. Получава се прекрасен акцент в есенната украса на къщата.

5.

Ваза с есенни цветя

- Стилен падащ букет от пурпурни цветя, поставени в елегантна бяла ваза. Използвани са калии и цветя с кадифен ефект (като Целозия - петльов гребен, златор)

6.

Градинска декорация с есенни цветя

- Добра идея за украса на верандата или терасата. Може да се реализира с живи градински цветя, засадени в сандъче или в малки саксийки, подредени в метална кошница.

7.

Украса с есенни цветя

- Ефектна аранжировка от плодове, цветя и зеленина, поставени в кристална фруктиера. Получава се идеална украса с есенен привкус за празничната трапеза.

8.

Есенна украса за маса

- Венец от есенни цветя, поставен на сребърен поднос или дори в най-обикновена тава от хром-никел, може да се превърне в изискана украса на маса за гости.

9.

Букетче от есенни цветя в чаша 

- Още една  лесна декорация за маса, направена от 3 хризантеми и малко зеленина, а вместо вазичка е използвана обикновена стъклена чаша.

аранжировка есенни цветя бели и пурпурни хризантеми аранжиране цветя димитровче далия и декоративни тикви ваза есенни цветя градинска декорация есенни цветя украса есенни цветя Есенна украса за маса есенни цветя в чаша

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации