Идеи за прически

Есенни декорации с тикви

От различните сортове тикви може да се направи страхотна есенна декорация за украса на дома - евтина, лесна за изпълнение и ужасно атрактивна.

Например големите тикви са идеални за градински фенери за Хелоуин, от тиквите цигулки се получават чудесни вази за пъстрите есенни букети, а кратунките и малките декоративни тиквички са подходящи за свещници, вазички и всевъзможни декорации за украса на маса.

В комбинация с кестени, жълъди и ярки есенни листа от тикви могат да се направят и много артистични композиции за аранжировка на дома. Вижте някои идеи:


9 идеи за есенни декорации с тикви


1. Есенна украса за дома с декоративна тиква - красива композиция от есенни цветя и дребни плодчета, подредени в малка декоративна тиквичка, поставена в чиния. Добра идея за най-различни есенни декорации за маса или за украса на дома.

2. Фруктиера от тикви - направена е от 2 издълбани тикви (голяма и по-малка), върху които са поставени две чинии, пълни с бонбони и панерче с грозде най-отгоре. Супер лесно и много оригинално, нали!

3. Есенен букет цветя в тиква - ефектна аранжировка от пъстри цветя в миниатюрен размер, която може да се използва като украса за маса. Свежа идея за повече цвят и настроение у дома през есента!

4. Есенна декорация с тикви и свещи - оригиналната композиция е подредена върху малка поставка. Състои се от миниатюрен свещник, направен от издълбана декоративна тиквичка в съчетание с украса от шишарки, жълъди, ябълки, горски плодове и есенни листа.

5. Украса за Хелоуин от тикви - елегантна декорация от издълбани големи тикви, аранжирани със зеленина и фенерчета от малки изрязани тикви за Хелоуин Добра идея за украса на дома послучай празника, особено ако не си падате по зловещи декорации.

6. Аранжировка за дома с тикви и свещи - романтична украса от декоративни тикви и чаени свещи в есенни багри, поставени върху сребърен поднос с есенни листа Чудесна идея за специалните вечери през есента.

7. Ваза от тиква - направена е от голяма тиква, която е издълбана и в нея е подредена пищна композиция от есенни цветя, клонки с жълъди, горски плодове и зеленина. Универсална есенна украса за всяко кътче на дома.

8. Украса за маса с цветя и декоративни тиквички - ефектна декорация от дребни цветчета в пурпурни тонове, сплетени на венец и 3 декоративни тиквички в жълто и зелено. Идеята може да се използва като украса на маса за гости.

9. Декорация малък венец с кратунка - Лесна за реализация идея с готова декорация от магазина. Венчето е направено от изкуствена трева, жълъди от филц и листа от декоративна хартия, украсени с панделка. В него е поставена малка кратунка.

есенна украса за дома фруктиера от тикви есенен букет декорация тикви и свещи украса за хелоуин аранжировка с тикви и свещи ваза от тиква декоративни тиквички декорация с кратунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации