Идеи за прически

Есенна украса с листа

Ако се получи така, че след разходката в парка с детето и кучето сте се прибрали в къщи с цяла купчина есенни листа, в никакъв случай не ги изхвърляйте, от тях може да се направи невероятна украса за дома.

С колоритните си багри пъстрите листа са идеални за аранжиране на букети и оригинални апликации, а в съчетание с кестени, шишарки, жълъди и други горски съкровища от тях се получават страхотни есенни декорации

Вижте нашите ефектни и супер лесни предложения за есенна украса, която се прави за нула време и за без пари.


9 идеи за есенна украса с листа


1. Букет от клонки с есенни листа - ефектна и много лесна за изпълнение аранжировка с букет от клонки с пъстри есенни листа, поставени в стъклена ваза и купичка кестени. Композицията е подходяща е за есенна украса на всяко кътче от дома.

2. Есенна украса за прозорец с листа и мъниста - оригинални гирлянди от есенни листа и мъниста, нанизани върху корда могат да се използват за украса на прозорци и врати или да се окачат над леглото, по стените и където решите. Добре е предварително да изгладите листата с ютия през вестник, за да се изпънат и да запазят цветовете си по-дълго.

3. Ваза с есенни листа - красиво букетче в червени нюанси, направено от есенни листа и клонки с дребни плодчета, подредени в малка вазичка. Вазата може да се постави върху нощното шкафче в спалнята, на етажерката с книги или върху масичката в хола.

4. Есенна декорация с листа и шишарки - в малко панерче са подредени есенни листа, шишарки и дребни плодове от паркови дървета. Получава се ефектна декорация в оранжево-кафяви тонове, с която много лесно може да се украси дома.

5. Есенна декорация с листа и шипки - направена е от железен полилей-свещник, върху който са окачени чаени свещи в малки разноцветни чашки и клонки с шипки, а в горната част са закичени листа. Чудесна идея за украса на верандата или терасата.

6. Фруктиера с ябълки и есенни листа - оригинална идея за сервиране на плодове. Фруктиерата е направена от 2 стъклени купи, поставени една в друга. В долната са подредени жълти листа, а в горната - сочни ябълки. Получава се чудесен цветови контраст.

7. Есенна украса за маса с листа - супер лесна декорация, с която да впечатлите гостите си. Върху приборите е поставена китка есенни листа, завързани с прежда. Аранжировката е изпълнена в тон с чиниите - в ябълково зелено и вишнево с оранжев акцент.

8. Лампиони с есенни листа - скучните лампи в дома ви могат да се превърнат в истински произведения на изкуството с нова премяна от есенни листа, като дизайнерските лампиони на снимката по-долу.

9. Свещник с есенни листа - дори най-обикновените свещи могат да се преобразят в перфектна есенна декорация, като прибавим венец от пъстри есенни листа. Получава се интересен свещник, но ако листата са прекалено сухи (лесно запалими) е добре свещите да са в дълбоки чашки.

букет есенни листа украса с листа и мъниста ваза с есенни листа декорация с листа и шишарки декорация с листа и шипки ябълки и есенни листа есенна украса за маса лампиони с листа свещник с есенни листа


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации