Идеи за прически

Бански костюми 2013 - Agua de Coco

В търсене на съвършения нов бански продължаваме с прегледа на най-добрите колекции бански костюми 2013. Този път ще разгледаме една екзотична и много луксозна колекция бански на бразилската марка Agua de Coco

Новата модна линия на дизайнерката Лиана Томаз се нарича “Турски портрет“. Вдъхновена е от природния феномен Памуккале, известен с причудливите си скални тераси и минерални извори, за които се твърди, че разкрасяват. Според легендата самата Клеопатра поддържала красотата си там.

Ангелът на Vicotira's Secret Кандис Суонепол изпълнява ролята на съвременната Клеопатра във фотосесия за рекламната кампания на бански Agua de Coco 2013

Насладете се на разкошни снимки с очарователната Кандис на фона на пухкави скали, лазурни води и една невероятна колекция луксозни бански:

Бански костюми 2013



Ще ви разочаровам, ако очаквате да видите консервативни бански в ориенталски дух, точно обратното, новата линия Agua de Coco включва изключително красиви бански костюми в разнообразни стилове. В нея ще намерите: елегантни цели бански, атрактивни монокини, изискани бикини и ретро бански от 50-те, които изглеждат секси и показват достатъчно плът.
Екзотиката на Ориента се усеща по-скоро в самата визия на банските костюми - в пищните кройки с драперии, в наситените цветове и златни орнаменти, които са част от модните тенденции за бански 2013

Златен бански костюм 2013 Ретро бански 2013

Особено впечатление правят аксесоарите, които далеч не са типичните плажни бижута. Масивни златни гривни украсяват ръцете на Кандис. Подобно на екзотичните красавици от харема на султана, тя носи тежки гривни от масивно злато, по няколко на двете ръце. Някои от банските са допълнени с широки златни гривни над лакътя, а един от моделите е изплетен изцяло от златна дантела.

Бански изумрудено зелено Цял бански Agua de Coco 2013

Блясъкът на благородния метал идеално контрастира с наситените тонове на банските, а цветовата гама наподобява цветовете на диамантите – изумрудено зелено, рубинено червено, сапфирено синьо и тюркоазено.
Освен едноцветни бански Agua de Coco представя и няколко модела с контрастни дигитални принтове.

бански с къс топ 2013 Бикини горнище папионка

В новата колекция има много интересен цял бански с щампа на риби, бански в две части с горнище къс топ с красив дантелен отпечатък, изключително женствен бански бикини с горнище папионка в тъмносин принт и др.



Разгледайте още луксозни бански костюми 2013 в новите колекции на други марки:
Стилни бански 2013 - Etam
Секси Бански 2013 – Beach Bunny
Бикини 2013 - Agua Bendita

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации