Идеи за прически

Бански 2013 - Agua Bendita

С новата си колекция бански Agua Bendita повдига високо летвата в плажната мода за Лято 2013. Новата модна линия на колумбийската марка представя невероятно ефектни бански костюми – смело съчетание от неонови цветове и живописни принтове, етно елементи и атрактивни декорации с мъниста.

Прибавете към това и екстравагантните кройки на новите монокини и изрязани бански или оригиналните акценти в дизайна на страхотните секси бикини. Получава се една много различна колекция, която изпъква след всички останали. Впрочем така беше и миналата година, когато Бар Рафаели представи банските на Agua Bendita

За тазгодишната рекламна кампания брандът избра знойните красавици Ирина Шейк и Изабел Гулар. Разгледайте новите модели на Agua Bendita 2013 – впечатляващи бански за смели момичета:

Бански 2013 - Agua Bendita



Брандът показва много красиви бански с мъниста, чиито цветове буквално вземат очите и привличат като магнит, а оскъдните им кройки не оставят много на въображението.

бански с мъниста

Атрактивни монокини с интересни дизайни, с красиво преплетени шнурове в неонови тонове, които изпъкват върху бронзовия тен и очертават приятно извивките на тялото.

бански 2013 монокини

Секси бикини с множество мъниста и дребни фигурки, нашити по цялата повърхност в много ефектни апликации. С подобен бански едва ли ще останете незабелязана на плажа:

Секси бикини с мъниста

Неонови бански – миниатюрни бикини с къдрички и изрязани бански костюми с ярки щампи в неонови цветове. Флуоресцентните нюанси са абсолютен хит в плажната мода за това лято, а в новите бански на Agua Bendita съчетанията са невероятни:

Неонови бански 2013

Още един интересен акцент в новата колекция са пъстрите бански с принтове, чиито горни части приличат на папионка или имат триъгълни чашки с презрамка през врата. Най-интересно изглеждат моделите пачуърк от няколко принта, украсени с пайети и множество лентички.

много шарени бански

Долнищата им представляват плитки бикини или наподобяват закачлива поличка с къдрички. Подобни модели много шарени бански отдавна са запазена марка за Aqua Bendita (още снимки в линка). В новата модна линия присъствието им като че ли е по-умерено.

бански етно стил

За това пък виждаме стилни бански - елегантно съчетание на флорални мотиви и раирани детайли в тъмносиньо и бяло. А едни от най-впечатляващите модели в колекцията са новите бански с етно елементи, вдъхновени от индианците и богатото им културно наследство.

Стилни бански 2013



Разгледайте още нови колекции:
Бански 2013 - Victoria's Secret
Секси Бански 2013 – Beach Bunny
Бански 2013 - Тенденции

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации