Идеи за прически

9 идеи за Парти Маникюр

Последната подборка за тази година е за всички, които са оставили маникюра за новогодишното парти за последния момент. Сигурно любимата ви маникюристка също ще празнува, точно като моята и най-вероятно няма да може да се погрижи за ноктите ви преди купона. Хайде да видим какво можем да направим набързо сами:
9 идеи за лесен парти маникюр с ефектни лакове

1.Тъмносин маникюр “Звездна нощ“
Лаковете с тъмни цветове са подходящи за парти, а тъмносиньото е добра идея, особено ако отива на тоалета ви.

Тъмносин маникюр с брокат

Разбира се може да лакирате ноктите в какъвто цвят си поискате. Прибавете малко брокат и сте готови за купона.

Тъмносин парти маникюр с брокат

2. Тюркоазен Маникюр Металик
Сигурна съм, че в колекцията ви от лакове за нокти има поне един металик, така че може да го използвате, ако магазините вече са затворили. Металните цветове стоят красиво на ноктите и са подходящи за парти маникюр.

Тюркоазен Маникюр Металик

А ако имате под ръка ваденки за нокти може да си направите много бърза декорация като тази “Змийска кожа“, нали все пак ще посрещаме годината на Змията.

тюркоазено син маникюр металик със змийска кожа

3. Черен парти маникюр с глитери
Прозрачните лакове с разноцветни блестящи частички изглеждат страхотно върху тъмна основа. Може да изберете черно и върху половината нокът да поставите подобен лак с глитери. Прибавете ваденка и ето ви бърза декорация с цветя.

Черен парти маникюр с глитери

4. Блестящ розов маникюр с декорация от ваденки
Може да пробвате и тази идея за атрактивен празничен маникюр с блестящ лак и ваденки върху черна основа. Декорацията изглежда съвсем като рисувана на ръка, а става за нула време. По сходен начин може да си направите разкошен парти коледен маникюр

Блестящ розов маникюр с декорация от ваденки

5. Блестящи зелени нокти
Ако нямате ваденки изобщо не си развалайте настроението. Блестящите лакове са достатъчно ефектни, така че спокойно може да изберем за партито блестящ зелен (например) маникюр без декорация.

блестящ зелен маникюр

6. Парти маникюр с холограмен лак
Обожавам лаковете за нокти с холограмен ефект. Блестящите им частици пречупват светлината толкова красиво...
Идеални са за парти маникюр във всякакви нюанси, а на пазара има голямо разнообразие от такива лакове, и по-скъпи и по-евтини. Просто проверете в близката парфюмерия.
Парти маникюр в лилаво с холограмен ефект и декорация може да видите тук.

парти маникюр с холограмен лак синьо

7. Златен празничен маникюр
Кога да носим златно, ако не на партито за Нова година. Изберете златен маникюр, ако подхожда на тоалета ви. Изглежда съвсем на място и може да мине без декорация. Освен това златното с цялата си гама (наситено жълто, медно златно, старо злато, жълто-зеленкаво или с ръждиви оттенъци и др.) този сезон е тотален хит. Няма да сгрешите, какъвто и нюанс да изберете.

старо злато парти маникюр

8. Сребрист парти маникюр
Сребърните лакове са толкова красиви с многобройните си нюанси. В сребристо ноктите изглеждат зимно-празнични, точно като за Нова година. Опитайте сребърен маникюр за партито. Особено атрактивни изглеждат лаковете Mirror с огледален ефект.

Сребрист парти маникюр Mirror огледален ефект

9. 3D празничен маникюр
И накрая един атрактивен маникюр с 3D ефект, при който ноктите сякаш са заскрежени. Направен е с плоски микро-перлички, каквито продават във всички магазини за козметика. Може да покриете ноктите с тях изцяло или отчасти както е показано на снимката.

3D празничен маникюр с микро перлички

Впрочем, ако имате някаква ефектна пудра или сух брокат може да импровизирате и да си направите пухени или захарни нокти, както в този неонов маникюр

Весело посрещане на Нова година, момичета... и внимавайте да не счупите нокът преди купона :)


Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации