Идеи за прически

Неонов Маникюр с ефект Захарни Нокти

В днешната тема ще видим поредната страхотна идея за маникюр от Ради Димитрова - неонов маникюр с ефект “захарни нокти“

Неонов Маникюр Захарни Нокти
Този красив дизайн е направен с така модерните напоследък ярки неонови лакове и много фин сух брокат, от който ноктите блестят, сякаш поръсени със захар.

Ефектна декорация с контрастен градиент допълва атрактивния дизайн.

Може да използвате идеята като ярък маникюр за специален повод.
Няма начин да останете незабелязана с подобни нокти :)



И така, нека видим как е направен този чудесен дизайн:


Неонов маникюр с ефект захарни нокти

Върху три пръста е нанесен един слой бял лак за основа и един слой неонов лак, който подсилва цвета на броката и го прави ярък и наситен.
В този дизайн са използвани неонови лакове: Perfect S21 и Perfect S24

Неонови лакове за нокти

Захарният ефект е направен с фин сух брокат в същите неонови цветове като лаковете. Броката се поставя лесно – просто докоснете с нокът и оставете фините частици да полепнат върху незасъхналия лак.

Получават се страхотни блестящи нокти със захарен ефект. Не покривайте с топ лак, за да изглеждат ноктите съвсем като поръсени със захар.

Неонов сух брокат

Върху двата средни пръста е нарисувана красива декорация, която представлява S-образна преливаща лента - градиент, направен с плоска четка и два цвята акрилна боя – жълт и розов, близки до цветовете на неоновите лакове. (Може да видите как става това по подобен начин в темата Маникюр с декорация “Лилава фантазия“)

След като е направен градиента, от двете страни на лентата са нарисувани черни елементи и точки с акрилна боя. Върху декорацията е поставен топ лак Seche Vite.

Неонов маникюр с декорация

Накрая се получава много ефектен неонов дизайн с интересен захарен ефект. Единствения недостатък е, че повърхността на ноктите, покрити с броката е грапава, а това води до известни неудобства – ноктите се закачат в дрехите например и лесно се драскат. За това пък маникюрът е много атрактивен, нали. Може да използвате ефекта за някакъв специален повод. После просто триете броката и лакирвате ноктите само с неонови лакове.

Ето как изглежда дизайна само с лак (Perfect S21 и Perfect S24)

маникюр с неонови лакове и декорация

Впрочем двата различни цвята съвсем не са задължителни. Може да лакирате ноктите с всякакъв цвят, който подхожда на декорацията, както в този дизайн е използван ярък лак за нокти Flormar 422

ярък лак за нокти Flormar 422

Декорацията на този маникюр е универсална и дава възможност за всякакви комбинации, така че ако искате може често да сменяте цвета на лака.

оранжев неонов маникюр с декорация

Благодарим на Ради за страхотните идеи за маникюр!
Facebook Radi D. / Blog It’s all about nails



Вижте още интересни дизайни на нокти:


Неонов маникюр и педикюр с декорация


Морски Маникюр


Маникюр с рисувано коте

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации