Идеи за прически

Бански 2012 Тенденции

В началото на новия ваканционен сезон вижте какви са модните тенденции за бански костюми 2012.

Не пропускайте подборката на Хубава жена, ако все още не сте избрали нов бански за плажа или разгледайте просто, за да “сверите часовника си“ със световната мода.

В днешната тема ще видим кои са модерните цветове и материи за бански 2012, заедно с препратки към най-добрите колекции за новия сезон.

Бански 2012 Тенденции



Започваме с най-атрактивното:

Бански костюми с Принтове
Подобно на модните тенденции за дрехите, принтовете са горещ тренд и при банските костюми за новия сезон. В колекциите за пролет-лято 2012 ще намерите бански с най-различни щампи – някои в ярки, наситени цветове, други в нежни пастелни тонове.

Дизайнерите показаха бански на цветя, бикини с животински шарки, изрязани бански с красиви дигитални щампи, с геометрични фигури, райета, чертички, точки и т.н.

Бански на цветя

Флорални принтове
Разбира се щампите с цветя са едни от най-красивите принтове. Върху бански костюм изглежзат страхотно – свежо, романтично и много женствено. В новите колекции преобладават ярки флорални принтове, в контрастни цветове.

Бански с животински принтове

Животински принтове
Банските с животинска украска са модерни и през този сезон. Най-популярни са леопардовите шарки. Питонът и змийската украска също присъстват в новите колекции. Дизайнерите показаха още: далматинец, зебра, тигър и др. животински принтове в банските котюми за новия сезон.

Шарени бански с дигитални принтове

Дигитални принтове
Банските с калейдоскопски щампи, зиг-заги, райета, точки, чертички и всякакви геометрични форми са сред най-атрактивните модели в новите колекции. За Лято 2012 дизайнерите показаха страхотни дигитални принтове с наситени, ярки цветове в бански костюми от различни стилове.

Още бански с красиви принтове може да видите в една от най-добрите колекции за сезона:
Agua Bendita 2012

Едноцветни бански костюми
Монотонието - друг горещ моден тренд при банските за новия сезон, е противоположна алтернатива на принтовете за онези дами, които предпочитат едноцветен бански.

За лято 2012 дизайнерите представят всякакви модели, както в ярки цветове, така и в приглушени пастелни тонове. Все пак доминират наситените нюанси – морско синьо, ярко зелено, оранжево, цикламено, ярко розово и др.

Едноцветни бански костюми

А един от най-сигурните начини да сте в крак с модата е да заложите на класиката – черно и бяло. Бъдете сигурни, че тези цветове ще са модерни и през следващия сезон, и по-следващия, и по-следващия...

Може да изберете елегантни бели бикини. За лято 2012 има много красиви предложения – бански в две части с изрязани долнища и горнища през врата, с тънки или дебели презрамки, с твърди или меки чашки.

елегантни бели бикини

Друг класически вариант е да изберете изискан черен бански – цял или монокини с изрязани фигури, с презрамка през врата или дълбоко V-образно деколте. Дизайнерите показват много стилни модели:

цял чер бански и изрязани черни монокини

Подобно на модата при дрехите комбинацията Черно и Бяло е горещ тренд при банските за новия сезон. А дизайнерите имат много добри предложения за онези дами, които биха заложили на атрактивното:

черно-бели бански костюми

Блестящ бански
Металните и блестящи цветове са модерни при дрехите за пролет-лято 2012. Логично е този тренд да присъства и при банските костюми за новия сезон.

Повечето брандове показаха в колекциите си различни модели -
Бикини и Монокини изцяло изработени от блестящи материи:

Бански от блестящи материи

Или бански в две части, комбинация от блестящо горнище с пайети или мъниста и долнище в матов цвят, подобно на тези модели от колекцията на Victoria’s Secret 2012 (още може да видите тук)

бански в две части горнище с пайети и матово долнище

Бански с дантела
Макар и не толкова масово дантелените бански, които бяха хита на миналото лято, все още присъстват в колекциите за новия сезон.

Дизайнерите представят различни модели от плетена дантела или дантели в комбинация с ярък плат.
Най-показателна в това отношение е новата колекция на Beach Bunny 2012

бански с дантела

Видяхме част от модните тенденции при банските костюми за новия сезон. В следващата тема ще продължим с още горещи трендове. Ще обърнем специално внимание на детайлите в дизайна и ще видим кои са модерните кройки и стилове при банските за лято 2012



Вижте още:
Плажна Мода 2012
МОДА пролет-лято 2012
Какъв бански харесват мъжете
Как да изберем бански според фигурата си

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации