Идеи за прически

Нумерология на връзката

Когато двама души слеят съдбите си, според нумерологията личните им числа се сумират в едно общо число, което характеризира връзката им.

За да изчислите числото на вашата връзка съберете числата на рождените дати – вашата и на партньора ви.

Нумерология на връзката
Например:
Тя е родена на 5 юни 1976 г.
Нейното лично число е:
5+6+1+9+7+6=34=3+4=7

Той е роден на 9 януари 1975 г.
Неговото лично число е:
9+1+1+9+7+5 =32=3+2=5

Сумираме двете числа:
7+5=12=1+2=3
3 е числото на тяхната връзка.

Вижте каква е вашата връзка според нумерологията:

1. Съюз между две силни личности с ярко изразена индивидуалност.
Всеки от вас има своите приоритети и не е склонен да прави жертви заради партньора. Давайте си повече свобода, имайте си повече доверие. Ако спрете да се контролирате взаимно и да се намесвате безцеремонно в пространството един на друг (независимо в коя сфера), връзката ви ще се окаже много стабилна и ще сте щастливи заедно.

2. Правете нещата заедно.
Ако имате проблем - решете го заедно. Третото мнение е излишно, не се предоверявайте на близки, роднини и приятели.
В момента, в който започне борба за власт във връзката ви, това ще е началото на краят. Проявете повече търпение един към друг. Разговаряйте повече. Посрещайте проблемите ръка за ръка и връзката ви ще просъществува.

3. Най-трудно ви е да се разберете.
Постарайте си силно, ясно и точно да си кажете какво ви притеснява. Не скривайте желанията си, нито проблемите. Иначе месец след месец ще се отдалечите опасно един от друг. Свързва ви силно физическо привличане, но “само секс“ няма да стигне за дълго. Избягвайте да прекарвате отпуските и уикендите си поотделно. Общите спомени, емоции и впечатления ще направят връзката ви по-силна, особено ако няма тайни и отношенията са честни и искрени.

4. Заедно ще постигнете повече, отколкото всеки поотделно.
Динамиката, постоянното движение ви зарежда и ви дава сили. Застоят и скуката предизвикват криза в отношенията. Ако победите мързела и се постараете да откриете взаимни интереси, връзката ви ще стане много интересна. Таланти имате и двамата всякакви, просто трябва да ги намерите. Можете да научите толкова много един от друг. Бъдещият дом, който ще създадете ще вдъхновява приятелите ви, а връзката ви ще бъде за пример.

5. Заедно ще преминете през много перипетии.
Опитвайте са да планирате живота си в перспектива, доколкото е възможно разбира се, за да не настане хаос. Бъдете разумни и не се поддавайте на моментни капризи. Когато дойдат децата, а с тях и важните задължения в живота, връзката ви ще се стабилизира. Взаимната ви подкрепа ще ви даде сили и вяра в себе си. Не е изключено да работите заедно, да имате семейна фирма или някакъв бизнес, в който ще си помагате взаимно.

6. Научете се да показвате чувствата си.
Казвайте по-често “Обичам те!“ на партньора си. Така ще избягате от рутината на ежедневието и чувствата по-трудно ще се изхабят.
Шестицата е число на равновесието, което трудно се поддържа. Такива са и отношенията между вас. Трябва да напаснете характерите си един към друг, за да постигнете хармония и единство. Най-големият враг на връзката ви е ревността. Давайте си повече свобода (и двамата).

7. Заедно сте, защото някаква висша сила е решила да е така.
Имате мисия на този свят и трябва да я изпълните заедно. Нищо в живота ви не е случайно.
Изкарването на пари обаче не е най-силната ви страна. Не позволявайте материалните проблеми да прецакат отношенията ви. Вие сте заедно и това трябва да е така, защото имате кармическа връзка.

8. Движите се в различни орбити.
Всеки има свои правила и ценности в живота. Намерете нещо общо, което да ви обедини, иначе връзката ви е обречена. Общи цели и интереси в духовната сфера ще ви сближат и връзката ви ще укрепне. Материалното интересува и двама ви, но ако това е единствената ви пресечна точка и вървите само в тази посока, любовта ще се стопи.

9. Вие сте двойка индивидуалисти, които има какво да научат един от друг.
Връзката ви би могла да ви обогати взаимно, ако отделите повече време само за себе си. Само вие двамата с безбройните си таланти и интереси, без никой друг, без роднини, приятели и всякакви доброжелатели. Та вие сте си напълно достатъчни, борете се за повече време заедно. Какво ви пука, какво казват хората, какво искат от вас… Просто се радвайте на любовта си.



Още за вашата връзка:
Как да имаме късмет в любовта
Най-известните целувки в киното
10 съвета за по–добър секс

Няма коментари:
Публикуване на коментар

Популярни публикации